De la ce varsta in premergator?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Tare mi-e frica!
Codrin deja e foarte incantat cand il ridic in picioare.Se prapadeste de ras.Dar e micut...are abia 4 luni jumate.Nici nu sta bine in fundulet.Am auzit si eu atatea pareri contra premergator dar altfel cum...?sa il las sa stea singur in patutul lui cand nu pot sa stau cu el?
Lorellay si Codrin

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Eu il puneam pe Robert in carut,ridicat la prima treapta si-l plimbam prin casa dupa mine.Asa era si el fericit ca mai vede una alta si eu il aveam permanent sub observatie.Si...ar fi bine,daca poti,sa-l inveti sa stea si singur ca mai tarziu...Acum o miscare nu pot face fara sa nu dau rapotu' la ficior!

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Cel mai frumos lucru din lume este lumea insasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ca sa paseasca pe toata talpa, ia-i niste papuci cu talpa mai tare, pt. cind o pui in premergator.
Daca il folositi cum trebuie este foarte bun pt. copil, mai cistiga si el putina independenta.

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Ca sa paseasca pe toata talpa, ia-i niste papuci cu talpa mai tare, pt. cind o pui in premergator.

multumim pentru idee!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

multumim pentru idee!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

uuups!

merge greu forumul, mi-a dat mesaj de eroare, asa ca am postat de 2 ori; scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Pediatra si ortopedul au spus NU categoric premergatorului. Si i-am ascultat, mai ales ca Ianis poarta deja ghete ortopedice pt o problema la piciorul stang.
Independenta as zice ca si-a castigat-o chiar mai bine fara premergator. La 6-7 luni statea in fundic si se juca singur pe covor, cand am treaba la bucatarie sta ceva vreme si se joaca in scaunul de masa, iar de pe la 8,5 luni merge in 4 labe si se plimba prin toata casa, se joaca cu tot felul de obiecte gasite in drum, se ridica tinandu-se de ce apuca, merge in picioare de-a lungul mobilelor tinandu-se de ele. Singura problema pe care o am din cauza asta este ca trebuie securizata f.bine casa, riscul sa se raneasca e mai mare.
Personal vad premergatorul ca pe o solutie usoara pt parinti.
Si totusi, prefer sa-l vad cum se straduieste sa se descurce singur sa ajunga undeva sau sa faca ceva, vad cat e de satisfacut cand reuseste o chestie noua. Pt mine asta inseamna independenta la bebelusi.

Parerea mea...

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu nu l-am pus deloc in premergator din curiozitatea de a vedea care este ritmul lui propriu de dezvoltare, n-am vrut sa fortez lucrurile. Ii poti gasi preocupari si in afara premergatorului, daca asta-i problema. Asa am facut si cu olita, l-am lasat in voia lui si la 2 ani si jumatate am scapat de pampersi fara nici cel mai mic efort si n-am avut nimic de pierdut.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Nici noi nu am folosit premergatorul. Am citit un articol din mami in aprilie si ne-am spus NU. Intr-adevar este o binefacere pt parinti. Uneori mai ca ne-am fi dus sa il cumpar insa ne trecea repede.La 7 luni jumate a plecat de-a busulea acum face 1 max doi pasi singurel, adika la 9 luni jumate.

quote:
Originally posted by Cristina_C

Asa am facut si cu olita, l-am lasat in voia lui si la 2 ani si jumatate am scapat de pampersi fara nici cel mai mic efort si n-am avut nimic de pierdut.

Cristina

Cristina , multam mult pt pontul cu olitza. Am citit io undeva ca BB nu au dezvoltat "simturile" si tot mai apar accidente pana la 2 ani insa am o mamica care ma inebuneste ca de la 6 luni e bine sa il inveti cu olitza pt a se obisnui!!!!

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Noua ne-a recomandat pediatra premergatorul la 8-9 luni, pentru ca fetita era cam lenesa si nu se arata interesata de nici o metoda de deplasare. A fost o adevarata revelatie pentru ea si dupa scurt timp a renuntat la premergator ca sa-si incerce fortele proprii.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nici al meu nu mai are stare, vrea mereu in picioare, si cred ca o sa ii cumparam in curand, desi pe 10 face 6 luni.
Off-topic: Lorellay, de ce nu scri la bebelusi de ianuarie-februarie 2005?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput