De la ce varsta in premergator?

De la ce varsta in premergator? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Codrin are 4 luni jumate...
Inca nu sta in fundulet singur...
De la ce varsta il pot pune in premergator?Sau sa nu folosesc premergator?
Lorellay si Codrin

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Vezi ca s-a mai discutat de nenumarate ori aceasta problema. Da si tu un search la arhiva si vei gasi cu siguranta raspunsul la intrebarea ta.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici nu se pune problema sa il pui acum.
Din ce am citit eu, nu mai devreme de 8-9 luni, dar stiu destule cazuri in care parintii ii puneau mai devreme.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

in premergator doar dupa ce se ridica singur in picioare nu poti sa zici varsta sigur de exemplu fimiu la 7 luni e maestru ridicator nu mai sta decat in picioare, asta depinde de copil
iar daca il vei folosi sau nu depinde de tine oricum nu va sta foarte mult in el, la inceput e curiozitatea apoi pasibilitatea de a explora si apoi nervii ca nu ajunge oriunde la noi a functionat foarte putin acum sta in el doar cat face o tura doua de camera

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Noua ne-a fost de mare ajutor rotobilul. Daca mai tin bine minte, pe Stefan l-am pus in rotobil de la 7 luni; si treptat (ma refer la timpul cat a stat in el).
Mai aveti un pic de asteptat.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (31 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Alexia mea de la 6 luni a mers cu premergatorul.Nu am avut alta solutie pt ca nu avea stare.De la 9 luni nu-l mai folosim pt ca a inceput sa mearga dabusilea si sa se ridice singura de mobile sau canapea.Depinde de la copil la copil.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Intr-adevar,s-a discutat si rasdiscutat acest subiect si parerile sunt ca de obicei impartite.Totul depinde de copil,dar si de parinte,daca el considera ca e bine sa faca acest lucru.Eu eram hotarata sa-l pun in premergator atunci cand o fi vremea,dar m-am mai "intors"din hotararea mea atunci cand am vazut atatea pareri,mai multe contra decat pro.DAR...la aniversarea de 7 luni a primit cadou,ce credeti?,un premergator.Asa ca,l-am mai folosit din cand in cand,ca ne facea cu ochiul Il pun cate 15-20 de minute pe zi ca sa mai schimbam decorul.Si nu de alta dar e atat de fericit...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Cel mai frumos lucru din lume este lumea insasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu eram hotarata sa nu-l pun in premergator.
am citit muuulte lucruri rele despre el; dar am intrebat doctorita si mi-a zis ca ea nu este impotriva, atat timp cat il folosim cu masura si nu-l lasam nesupravegheat in el.
asa ca acum Vlad este fericitul posesor al unui premergator, cu care deocamdata merge...cu spatele.
daca nu-i luam cred ca statea si acum cea mai mare parte a timpului pe spate, ca o pastaie...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sa fiu sincera am pus-o prima data (dar doar de poza...) pe la 6 luni. Apoi nu l-am bagat inseama o gramada de vreme, mai ales ca citisem de rau despre folosirea lui. De curand, deci sa zic de pe la 7 luni jumate-opt am pus-o iar. Asa cum zice si Herra merge cu spatele si in lateral, in fata doar topaie, pe amandoua picioarele si mult mai rar (oare de ce????). Dar, eu deja vad urmarile negative (ca alea pozitive sunt fericirea ei ca e libera si ajunge unde vrea): imi sta pe vrafuri. Si acum, cand fac si eu cateva exercitii de mers (nu se ridica singura in picioare, o tin eu sa o invat sa paseasca....) e tot pe degete. Asa ca mi-e clar ca am o balerina....si ma gandesc cat de greu va fi sa o fac sa stea pe talpa....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Tare mi-e frica!
Codrin deja e foarte incantat cand il ridic in picioare.Se prapadeste de ras.Dar e micut...are abia 4 luni jumate.Nici nu sta bine in fundulet.Am auzit si eu atatea pareri contra premergator dar altfel cum...?sa il las sa stea singur in patutul lui cand nu pot sa stau cu el?
Lorellay si Codrin

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu l-am pus pe Dragos in premergator la 7 luni.
Totusi,la 4 luni jumate e prea devreme sa-l pui,eu zic NU inainte de 6 luni.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput