CAUT AVOCAT BUN SI EXPERIMENTAT
![](images/user_woman.png)
CAUT AVOCAT BUN SI EXPERIMENTAT ,PROBLEME DE MAMICA ...URGENTE...CONTRA COST,EVIDENT.
Va rog din suflet, recomandati-mi pe cineva bun, eu am facut cerere de marire pensie alimentara (570.000 lei!!) si fostul meu sot m-a amenintat ca infund puscaria daca indraznesc...si am indraznit.
Adica, nu prea il intereseaza de copil, a venit de 2 ori la el,cu mina in buzunar, ii platesti pensie alimentara cind vrea, si de obicei nu prea vrea - dar ne-a urmarit sa vada cind il duc pe bb la tara la bunici materni ( bb fiind asmatic, ii e mai bine acolo + eu muncesc si nu am cu cine sa-l las).A sunat la usa cu martori(frate-su) stiind ca n-are cine sa-i raspunda,...si gata in 5 minute era deja la politie, emitind o plingere penala.
Va rog din suflet, si numai gindul ca stau in puscarie in timp ce el isi bate joc de copil, daca ar ajunge pe mina lui...(nu prea are sentimente paterne)...gindul asta ma chinuie.
Tot binele din lume v-il dorim ,
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadina spune:
Dana, eu lucrez doar in domeniul azilului acum dar ce spui tu e aberant. Nu poti face puscarie pentru ca ai cerut marirea pensiei.Linisteste-te.
Da-mi detalii sa vedem despre ce e vorba.
Nadina
vanessa ionescu spune:
ia-o incet. nu e asa cum ti-a bagat in cap. nu poti sa faci puscarie ca ai dus copii la bunici. cati ani are copilul?
si nu-ti trebuie un avocat bun care sa-ti ia un onorariu mare doar pentru majorare. plus ca, daca nu plateste el pensia alimentara poti sa-i faci tu plangere penala pentru abandon
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I
aquariusrpro spune:
Dana, calmeaza-te ca nu-i chiar asa de negru .. stii tu !
Tu trebuie sa respecti un drept de vizitare stabilit prin judecatorie. Daca acest drept de vizitare nu exista atunci nu are pentru ce sa-ti faca plangere penala.
Daca instanta nu a stabilit un drept de vizitare deschide tu proces sa limitezi situatia. O sastii cand trebuie sa fie copilul acasa. DACA intarzie , daca nu plateste pensia alimentara ii poti deshide tu proces, inclusiv penal in anumite situatii. DACA nu vrea copilul sa mearga cu el poti sa restrangi drepturile de vizitare ( dupa proces lung si greu, cu evaluarea copilui si vai de tine daca ai spus ceva rau de tatal lui ) DAR poti controla situatia.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Dana, mama nu tu ci el ar trebui sa-si faca probleme. Tu ai toate atuurile posibile iar el nu are nimic(nu se intereseaza de copil, nu-l sustine financiar. Sa cresti un copil nu tb. sa-ti impuna statul sa-i dai pensie alimentara iar el sa se limiteze la atat si nici pe asta nu o da.
Potrivit codului penal, faptul ca el te ameninta ca vei face inchisoare nu constituie infractiunea de amenintare. Nu poti sa-l dai in judecata pt. amenintare doar pt. ca iti spune ca vei face inchisoare dar m-a indoiesc ca el se opreste aici cu amenintarile. Cred ca tu ai probleme din cauza lui(nu pt. ca nu primesti pensia limentara), a comportamentului sau. Poti obtine o restrictie(sa nu se mai apropie de tine - o anumita distanta) si se linisteste intr-un final, daca nu o sa-l linisteste politia.
Are program de vizita pt. baietel? Daca nu, solicita fixare unui program.
Uite, poate o sa te superi pe mine, inteleg ca iti este foarte greu financiar dar pentru linistea voastra si din experienta altora: renunta la pensie alimentara si la tot ce inseamna ajutor din partea lui.
Specimenele astea, care nu isi ajuta copii nici nu merita primite in randul oamenilor - m-a opresc aici cu comentariile despre acesti "tati".
Dupa ce o sa vorbesti cu un avocat o sa vezi ca situatia este exact invers, cel care trebuie sa-si faca probleme este el si nu tu.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
danacaltan spune:
Darria, tu ai dreptate.Asta este solutia pe care am ales-o si eu.In consecinta mi-am retras cererea legata de suplimentarea pensiei de intretinere.Asta nu inseamna, insa ca o sa avem si liniste.
Are antecedente " domestice".M-a anuntat ca ma distruge si daca este cazul, chiar facindu-i rau lui bb.
Program de vizita si mai mult decit atit: cite 8 ore simbata, de doua ori pe luna, sa il ia la domiciliul lui.Iti dai seama ce frica, groaza imi este.Si stie asta.Am facut apel la divort, intr-un demers disperat - stiind ca sansele de cistig sunt mici - pt.ca Vladutz sa nu plece cu el in timpul acestor sambete, ci sa-l viziteze acasa. Am pierdut apelul.
Pina acum l-am mai ferit pe bb, "ne-am mutat" din Bucuresti pe timpul verii.Acolo a venit doar de 2 ori si nici in Bucuresti n-a venit mai mult de 1 data (cind a si nascocit o plingere penala).Insa mi-e groaza pt. ce va urma.
Va multumesc din suflet pentru incurajari.Va pupacim.
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by aquariusrpro
Dana, calmeaza-te ca nu-i chiar asa de negru .. stii tu !
Tu trebuie sa respecti un drept de vizitare stabilit prin judecatorie. Daca acest drept de vizitare nu exista atunci nu are pentru ce sa-ti faca plangere penala.
Daca instanta nu a stabilit un drept de vizitare deschide tu proces sa limitezi situatia. O sastii cand trebuie sa fie copilul acasa. DACA intarzie , daca nu plateste pensia alimentara ii poti deshide tu proces, inclusiv penal in anumite situatii. DACA nu vrea copilul sa mearga cu el poti sa restrangi drepturile de vizitare ( dupa proces lung si greu, cu evaluarea copilui si vai de tine daca ai spus ceva rau de tatal lui ) DAR poti controla situatia.
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
DA, copilul nu-l cunoaste si nu vrea sa plece cu el.DA, intirzie mereu cu plata pensiei alimentare,ba nu-o plateste deloc ,ba face scandal ca el n-are bani de tigari si-mi plateste mie pensie alimentara(stabilita in raport cu salariul minim),diferite amenintari.DA,de fiecare data cind a venit sa-l ia(de 3 ori) a intirziat fata de programul pe care-l are stabilit, da copilul peste cap!
Daca am atuuri,nu stiu sa mi le etalez.Dovada sunt si procesele pe care le-am introdus pe rol de una singura(2 buc.)si pe care le-am pierdut, cu exceptia suplimentarii pensiei de intretinere, la care am renuntat. Da' cica nici asta nu pot sa fac, (sa renunt) , pt. ca sunt interesele minorului la mijloc, nu mai este decizia mea,zice judecatoarea...
CE SA FAC EU ACUM, NU STIU.
![](zana.gif)
bruxinha spune:
dana ce spui tu este groaznic!
primul lucru care-mi vine in cap este sa-ti spun sa te duci la tribunal - exista asa numita institutie "judecatorul de serviciu", ar trebui sa fie si pe acolo, si unde te poate lumina cat de cat ce si cum sa faci, fara sa platesti.
in al doilea rand, daca dumnealui nu-si plateste pensia doua luni la rand se face raspunzator de infractiune prevazuta de Codul Penal si anume "abandon de familie". Deci in cel mai rau caz EL ar trebui sa aiba probleme, nu tu.
Apoi, la procesele alea ar trebui subliniat ca micutul nu-si cunoaste tatal si se teme de el - apoi eu sunt tare nedumerita (cati ani are copilul?) din cate stiu ar trebui sa-l viziteze la tine acasa, cum de i s-a ingaduit sa-l ia la el? Ai putea sa dovedesti ca se poarta urat cu copilul, nu-l viziteaza, este dezinteresat? Pentru ca in Romania procesele se castiga pe dovedi, nu pe vorbe..
Neaparat ai nevoie de un avocat, dar nu cunosc pe nimeni pe acolo.
Nici nu stii ce rau imi pare. Apropo si pe kinderu' meu tot Vladut il cheama
Ma rog sa fii puternica si sa treci peste toate neplacerile astea.
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by danacaltan
daca este cazul, chiar facindu-i rau lui bb.
Program de vizita si mai mult decit atit: cite 8 ore simbata, de doua ori pe luna, sa il ia la domiciliul lui.Iti dai seama ce frica, groaza imi este.Si stie asta.[blue]Danny mama & Vladutz fiul
Cum sa-i faca rau propiului copil? Din pacate mai sunt si din acestia...... Stie ca daca bebe pateste ceva iar el este autorul poate fi decazut din drepturile parintesti? - in f-tie de gravitatea faptei. Nu cred, ca altfel nu ar mai deschide gurita.
Da, stie si se foloseste de frica ta. Din pacate sistemul juridic din Romania necesita multe "reparatii".
Singurul vostru ajutor este: Dumnezeu.
Sper sa se linisteasca si sa nu mai aveti probleme din cauza lui.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
nadina spune:
Dana, ti-am raspuns si pe pm dar in ideea ca poate mai sunt femei in situatia ta si le-ar fi util sa citeasca:
Opinie personala-dreptul de a mentine relatii cu parintele de care a fost separat este un drept al copilui, in considerarea interesului sau superior. Cred ca daca vei dovedi ca tatal nu plateste pensia alimentara cum a fost stabilita de catre instanta (daca ar plati pensia ar trebui sa existe niste fluturasi de la posta, niste extrase de cont ceva)si urmareste sa iti faca rau (lucru ce poate fi dovedit cu martori)instanta ii poate limita dreptul de vizitare si poate stabili anumite conditii pentru vizite, doar in prezenta ta sau asa cum doresti tu si crezi ca ar fi bine pentru copil.
Situatia ta e destul de complicata si ai nevoie de un avocat bun.
Sa imki spui daca ai gasit, daca nu am sa incerc sa caut si eu pe cineva.
Succes!
nadina