Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

OANA sa te distrezi, relaxezi si sa te intorci super bronzata.

poze
gio si bb 13+

Merci Giova, am sa incerc sa profit la maxim de vacanta si sa stau cat mai mult la soare!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

leyla Iti urez sa ai cel mai frumos concediu.........ca deh e luna de miere!

Cand ne intoarcem poate schimbam impresii! Eu stau doar 1 zi in Istambul si restul in Kusadasi!
Drum bun!

ralnied1 sa stii ca asa zice medicul ca e bine, adica dupa o saptamana la munte la Busteni...sa pleci la mare , asa pentru tratament complet! ... si cum eu cum nu merg la Marea Neagra, ca doar medicul la marea asta se refera ci plec in Turcia, in august - septembrie trebuie sa dau o fuga si pana la Costinesti 3-4 zile!

Vine si concediul tau si atunci eu voi sta la birou...

Giovaabia astept sa vad un filmulet si poze cu BB-ul tau...ca nu mai e mult pana vei fi mami!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

vedeti cine stie?

si eu tot la Busteni cateva zile, si 1 saptamana la Jupiter

quote:
Originally posted by ooana

leyla Iti urez sa ai cel mai frumos concediu.........ca deh e luna de miere!

Cand ne intoarcem poate schimbam impresii! Eu stau doar 1 zi in Istambul si restul in Kusadasi!
Drum bun!

ralnied1 sa stii ca asa zice medicul ca e bine, adica dupa o saptamana la munte la Busteni...sa pleci la mare , asa pentru tratament complet! ... si cum eu cum nu merg la Marea Neagra, ca doar medicul la marea asta se refera ci plec in Turcia, in august - septembrie trebuie sa dau o fuga si pana la Costinesti 3-4 zile!

Vine si concediul tau si atunci eu voi sta la birou...

Giovaabia astept sa vad un filmulet si poze cu BB-ul tau...ca nu mai e mult pana vei fi mami!

Oana & Marius

Wedding Day

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mie mi s-a facut cam somnel..cred ca ma duc sa pap ceva.....ne "auzim" mai incolo!

Azi ma duc la control la ochisori!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

ralu_trancu asta e ... si nu am zis-o noi, ci doctorii si au mult mai multa scoala decat noi...asa ca ce ne mai ramane...doar sa ne conformam!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cu sefa mea e poveste veche si complicata. E de ajuns sa spun ca e vecina de etaj si buna prietena cu mama, desi cam supara pe toata lumea din casa noastra. Mama e ca un catelus credincios; dura comparatie, dar adevarata. Si da, o prefera oricand pe ea, pt. ca a ajutat-o. Pot sa discut oricat cu mama, nu-i va inchide usa.
Oricum, m-am bucurat cand soacra-mea, cand i-am povestit, dupa cateva minute a tras concluzia „ E geloasa pe tine. Tu esti tanara si frumoasa, maritata cu baiatul meu, ea e singura, chiar daca are bani. Ce voia ? Sa te vada la birou suparata, batuta, imbracata urat si nu fericita ? Nu ai voie cu masina ? De ce ? Nu se astepta sa gasesti unul si frumos si atent cu tine, cu masina, sa te duca zilnic la munca ? N-o mai baga in seama...” si alte de-astea. Ah, ce bine ma simteam ca iar mi se lua apararea ! Pacat ca MAMA nu gandeste asa.
Am vorbit cu puiu’, el zice sa caut in alta parte. Ma gandesc totusi, ca nu e timpul potrivit, acum, cu nunta.
Postul meu pompos „ asistent manager ” inseamna de fapt, clasica secretara. De fapt, secretara clasica vine la costum inchis la culoare, cu coc si ochelari. Eu nu. Si e sigur, atata timp cat nu o calc pe bataturi pe sefa. Si indiferent de ce as spune eu, sefu’ cu ea se culca, nu ?

Krelia, a ras puiul meu cand i-am citit partea cu pupurile... Cum sa fiu suparici pe tine ? No way ! pt. toate care ma sustineti !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

lasa RAZA, vezi toata lumea e de partea ta.
Fata aia e geloasa, mama pe tine.
Auzi: ce te retine pe tine acolo? ti-e frica ca nu mai gasesti in alta parte altceva?
sau ai un salariu bun? si pt. asta trebuie sa te sacrifici.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Raza, ti-am scris un PM.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Va pup pe toate pe toate ....si daca pot va scriu de prin Turcia...daca nu sa fiti cuminti !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Concediu placut OANA.
Te asteptam cu multe, multe poze.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput