Miresele anului 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
OANA sa te distrezi, relaxezi si sa te intorci super bronzata.
poze
gio si bb 13+
Merci Giova, am sa incerc sa profit la maxim de vacanta si sa stau cat mai mult la soare!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
leyla Iti urez sa ai cel mai frumos concediu.........ca deh e luna de miere!
Cand ne intoarcem poate schimbam impresii! Eu stau doar 1 zi in Istambul si restul in Kusadasi!
Drum bun!
ralnied1 sa stii ca asa zice medicul ca e bine, adica dupa o saptamana la munte la Busteni...sa pleci la mare , asa pentru tratament complet! ... si cum eu cum nu merg la Marea Neagra, ca doar medicul la marea asta se refera ci plec in Turcia, in august - septembrie trebuie sa dau o fuga si pana la Costinesti 3-4 zile!
Vine si concediul tau si atunci eu voi sta la birou...
Giovaabia astept sa vad un filmulet si poze cu BB-ul tau...ca nu mai e mult pana vei fi mami!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
vedeti cine stie?
si eu tot la Busteni cateva zile, si 1 saptamana la Jupiter
quote:
Originally posted by ooana
leyla Iti urez sa ai cel mai frumos concediu.........ca deh e luna de miere!
Cand ne intoarcem poate schimbam impresii! Eu stau doar 1 zi in Istambul si restul in Kusadasi!
Drum bun!
ralnied1 sa stii ca asa zice medicul ca e bine, adica dupa o saptamana la munte la Busteni...sa pleci la mare , asa pentru tratament complet! ... si cum eu cum nu merg la Marea Neagra, ca doar medicul la marea asta se refera ci plec in Turcia, in august - septembrie trebuie sa dau o fuga si pana la Costinesti 3-4 zile!
Vine si concediul tau si atunci eu voi sta la birou...
Giovaabia astept sa vad un filmulet si poze cu BB-ul tau...ca nu mai e mult pana vei fi mami!
Oana & Marius
Wedding Day
poze
krelia spune:
Mie mi s-a facut cam somnel..cred ca ma duc sa pap ceva.....ne "auzim" mai incolo!
Azi ma duc la control la ochisori!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
ralu_trancu asta e ... si nu am zis-o noi, ci doctorii si au mult mai multa scoala decat noi...asa ca ce ne mai ramane...doar sa ne conformam!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
Cu sefa mea e poveste veche si complicata. E de ajuns sa spun ca e vecina de etaj si buna prietena cu mama, desi cam supara pe toata lumea din casa noastra. Mama e ca un catelus credincios; dura comparatie, dar adevarata. Si da, o prefera oricand pe ea, pt. ca a ajutat-o. Pot sa discut oricat cu mama, nu-i va inchide usa.
Oricum, m-am bucurat cand soacra-mea, cand i-am povestit, dupa cateva minute a tras concluzia „ E geloasa pe tine. Tu esti tanara si frumoasa, maritata cu baiatul meu, ea e singura, chiar daca are bani. Ce voia ? Sa te vada la birou suparata, batuta, imbracata urat si nu fericita ? Nu ai voie cu masina ? De ce ? Nu se astepta sa gasesti unul si frumos si atent cu tine, cu masina, sa te duca zilnic la munca ? N-o mai baga in seama...” si alte de-astea. Ah, ce bine ma simteam ca iar mi se lua apararea ! Pacat ca MAMA nu gandeste asa.
Am vorbit cu puiu’, el zice sa caut in alta parte. Ma gandesc totusi, ca nu e timpul potrivit, acum, cu nunta.
Postul meu pompos „ asistent manager ” inseamna de fapt, clasica secretara. De fapt, secretara clasica vine la costum inchis la culoare, cu coc si ochelari. Eu nu. Si e sigur, atata timp cat nu o calc pe bataturi pe sefa. Si indiferent de ce as spune eu, sefu’ cu ea se culca, nu ?
Krelia, a ras puiul meu cand i-am citit partea cu pupurile... Cum sa fiu suparici pe tine ? No way ! pt. toate care ma sustineti !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Giova spune:
lasa RAZA, vezi toata lumea e de partea ta.
Fata aia e geloasa, mama pe tine.
Auzi: ce te retine pe tine acolo? ti-e frica ca nu mai gasesti in alta parte altceva?
sau ai un salariu bun? si pt. asta trebuie sa te sacrifici.
poze
gio si bb 13+
anangel_lexi spune:
Raza, ti-am scris un PM.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ooana spune:
Va pup pe toate pe toate ....si daca pot va scriu de prin Turcia...daca nu sa fiti cuminti !!!
Oana & Marius
Wedding Day