Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ah, si pentru ca mi-am adus aminte...avem o miresica mai noua, ce nu a intrat decat o data sau de vreo doua ori...(la cap. 6) si care stiu ca a avut cununia civila la inceputul lui iunie, adriana15, daca ne citesti, sa nu ne ocolesti!
Te asteptam la povestit si la mai multe detalii despre uedingu' tau de la anu' (ah, si sa-mi spui daca v-ati hotarat la data)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Fetele, am plecat!
Va pupez si va doresc o dupa-amiaza excelenta!
Pe maine!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Scumpele mele, sunt tare suparata... Nu mai reusesc deloc sa fiu alaturi de voi... Azi am muncit de nu mai stiu ce e cu mine... Si de acum, pana pe la inceput de octombrie tot asa va fi la mine (colegele plecate in concediu, deh!)... Abia acum m-am rugat si am pupat si eu un pic de Forum (acasa!).... V-am citit, nu am pierdut nimic...
Krelia, bravo!
Raza... tine=o tot asa!!! Sa moara dusmanii (sic!)...
Giova, cum te mai simti?
Nu stiu daca maine reusesc sa trec pe aici sau nu... Oricum, cum prind vreun moment liber, aterizez cu siguranta (Oare prind asa ceva?!...)

Sa aveti o zi super maine, chiar daca afara e urat! (cel putin in Iasi)
Pe curand!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!...parca nu mai am stare...azi e ultima zi la servici!!!

...si parca toate s-au adunat si am o gramada la servici, o gramada acasa...numai chef nu am!

Oricum trece si ziua de azi, mai vorbesc cu voi...si la 3.30 acasa cu mine, de fapt la shopping pe ultima sunta de metri tigari, lotiune de plaja, epilat etc.

......o sa-mi fie dor de voi dar...poate reusesc sa va scriu de prin Turcia, ca gasesc eu undeva o sala de net!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!

La mine la serviciu e o stare de tensiune fantastica de vreo 3 zile. De-abia astept sa vina tipa aceea in vizita(o directoare de la sponsor din belgia) si sa se mai calmeze lumea.

Da in timpul concediului meu vin altii si o sa trebuiasca sa ma intorc mai devreme de la munte ca sa fiu aici si eu.

poze

Mergi la inceput

Neata!!
Eu sunt supiii...dupa ce m-am laudat atata cu site-ul meu...acu' tre sa-l refac din temelii ....aveam domeniu la myx si mi-am skimbat tel si am pierdut domeniul...ca "varza" (adica je) a uitat sa spuna ca trebuie transferat domeniul de pe vechiul numar pe noul numar....
Asa ca, acum ma "lupt" sa-l recastig si sa ma apuc iar sa-l "construiesc"...uf
....
Gata, m-a sunat tanti de la connex si mi-a zis ca de maine domeniul va fi activ.
Ptiu! ...ce spaima am tras!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza frumoasele mele!!!
Ieri am fost la eco, eram asa emotionata.M-am dus la cel mai tare ecografist din partea de vest, de o luna jumate am facut programarea.
Ce sa va spun, bebele meu e mare, 4 zile peste varsta normala, adica in loc de 13 sapt. are 13 si 4 zile.
I-am vazut inima, stomacul, nasul si chiar pometii, picioarele si la ba piciorului, mainile si i-am numarat degetele, coloana.
L-a masurat dr. pe toate partile, i-am auzit bataile inimii.
Si i-am vazut si sexul:intre picioare se vedea P......A.
Dr. a zis ca s-ar putea sa fie baiat, dar nu e sigur, ca e inca devreme.
Dar eu am simtit ca e baiat, si asa va fi si peste 2 luni, simt eu.
si mamele nu se insala.
A miscat, si-a pus mana la cap, era asa ganditor...... asta iasa destept ca tat-su', dar si frumos ca mama-sa.
In concluzie, este un bebe super ok, superbebe.
Sa dea Domnul sa fie tot asa si in continuare.

Hai ca v-am plictisit destul.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am uitata
apropos de vacanta, nu cred ca o mai facem in 24 iulie, ca e cald si preturi mari.
mai mult ca sigur, vom merge la inceputul lui sept. in Grecia 11-12 zile, am gasit niste preturi bune si hoteluri misto, in Creta.

OANA sa te distrezi, relaxezi si sa te intorci super bronzata.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

oana, poate ne vedem pe acolo:)) Si eu plec samabata dimineata tot in Turcia. O saptamana in Istanbul si inca o saptamana la Cesme/Izmir in luna de miere. sa ai o vacanta minunata.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=248a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

[quote]Originally posted by ooana

Neata!...parca nu mai am stare...azi e ultima zi la servici!!!

...si parca toate s-au adunat si am o gramada la servici, o gramada acasa...numai chef nu am!

Oricum trece si ziua de azi, mai vorbesc cu voi...si la 3.30 acasa cu mine, de fapt la shopping pe ultima sunta de metri tigari, lotiune de plaja, epilat etc.

......o sa-mi fie dor de voi dar...poate reusesc sa va scriu de prin Turcia, ca gasesc eu undeva o sala de net!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am reusit sa intru aici cateva minutele...

Ooana, concediu super placut! Ce fain e de tine! Altii stau si trudesc si tu te plimbi! Da' lasa ca imi vine si mie randul acusi, la inceput de august!

Giova, sunt mandra de bebe asta al tau!!! Sa fie bine si in continuare!!!

Krelia, tu esti o descurcareata in orice situatie, te cunosc eu!

Hai ca mai dispar un pic!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput