Miresele anului 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

shoricutza,

unde ai fost in voiaj de nunta?
imi caut si eu ceva si nu stiu ce sa aleg.

multumesc.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutareee!!!!!!!!!!!
M-am maritat!!!! Am fost mireasa!!!!! A iesit superb totul!!!
Nu am avut nici o suparare,nici un norisor nu ne-a umbrit ziua!!!!
Totul s-a desfasurat in cel mai firesc mod posibil...Am savurat fiecare moment...Am ras,am dansat(mama mama ce-am mai dansat....)..la restaurant am stat desculta,fara ciorapi,fara pantofi sau papuci(nu se vedea oricum..)..restaurantul a fost decorat de vis...M-au furat(tot desculta),mirele ne-a urmarit,dar am reusit sa-l pacalim,l-am trimis pe o pista falsa......Mi-au pus si baticel pana la urma (deh n-am scapat..cica m-au facut nevasta cu adevarat..)L-am pus pe saracul proaspat sot sa-mi scormoneasca pe sub rochie in cautarea jartelutei(care zace si acum agatata de oglinda retrovizoare a masinii)..si..a gasit-o..
Tortul a fost super(si mi-a si ramas..).
Surpriza cea mai mare a fost at. cand am deschis plicurile...Am primit foarte multi bani(mai ales de la bunici,parinti si rudele apropiate)
Luni,socrul meu ne-a facut o surpriza,ne-a dus la un restaurant,in parc,pe malul lacului...unde am incins niste gratare...si niste dansuri.....pana in zori..
Iar marti..dupa ce ne-am trezit,ne-am facut frumos bagajelul si am fugit spre mult asteptata luna de miere.....la mare..
Ah..am stat la un hotel situat chiar pe faleza..ne despartea de mare doar o bucatica de nisip......ahhh...ce seri,ce nopti,ce zile........Si..nu s-a sfarsiiit..reluam in 2 sapt.,caci plecam iar....
Hai ca m-am intins cam mult...dar...nici de departe nu v-am spus totul........revin cu poze si povestiri..
Va ,va multumesc din inima pentru urari..si va doresc tuturor o nunta ca a mea!!!
Casa de piatra si copii de ciocolata!!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Zozela ma bucur sincer ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit.
Felicitari si Casa de piatra!!!

Dar te asteptam sa ne povestesti mai multe......cu lux de amanunte

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor

In sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva randuri... Din pacate nu stiu daca vom mai putea vorbi pana pe 25 iulie pentru ca intru in concediu si acasa mie nu-mi merge site-ul... Zilele astea e agitatie mare la servici ca deh... lipsesc 2 saptamani si trebuie sa las totul in regula...
Despre nunta... ce sa va mai zic.... sunt foarte suparata ca avem putini invitati care au confirmat: 60 persoane! Asta e... Nu stiu daca ne scoatem banii de fapt... sigur nu ii vom scoate! Asa ca am inceput sa ma interesez pe la banci sa fac un imprumut ca am de dat o groaza de bani inapoi! Sunt daramata psihic ce sa mai....
Ieri am depus si actele la primarie si ne-a programat pentru sambata 16 iulie ora 8:45.

Asa ca pana pe 25 iulie cand ma voi intoarce va las in grija lui Cata!

Pupici si multa fericire fetelor!!!!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Ieri am umblat toata ziua prin oras si in sfarsit sotul meu si-a cumparat costumul de la Dinasty.Ii statea foarte bine.M-am emotionat tare.

Va pup!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Dana, este cumva vorba de costumul cu neste dungulite ca de matase, cumva? si care costa in jur de 14 mil?

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Da,este cu dungulite si de culoare neagra.Ne-a costat 19.170.000lei cu tot cu vesta,lavaliera si camasa.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Superb, Dana!Si noi tot pe ala am pus ochii si ne gandeam chiar la argintiu, dat fiind faptul ca eu am rochia cu margelute argintii, sandale argintii...Daca nu...(trebuie intai sa probam sa vedem cum ii sta), luam negru cu vesta si lavaliera argintii.Apropo, vesta si lavalira sunt si ele cu dungulite sau au alt model?
Felicitati, o sa fiti asa frumosi...!!!
Abia astept sa luam si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele , am inebunit.
Nu mai facem nunta la Tg Mures pe 3 septembrie . ci pe 20 august la Sovata.
Sa nu aruncati cu pietre, dar nu am avut de ales.Cu soacra mea nu mai faceam fata cu sfaturile si am decis sa o facem departe de ea.
Am gasit restaurantul si am aranjat inclusiv biserica.Ce parere aveti?
M-ar putea inscrie si pe mine moderatorii in lista din august?.Va multumesc.
Astept raspunsurile voastre.
Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

Superb, Dana!Si noi tot pe ala am pus ochii si ne gandeam chiar la argintiu, dat fiind faptul ca eu am rochia cu margelute argintii, sandale argintii...Daca nu...(trebuie intai sa probam sa vedem cum ii sta), luam negru cu vesta si lavaliera argintii.Apropo, vesta si lavalira sunt si ele cu dungulite sau au alt model?
Felicitati, o sa fiti asa frumosi...!!!
Abia astept sa luam si noi!

Si vesta si lavaliera sunt tot cu dungulite si de culoare alb-argintiu.
Intradevar, este superb costumul.Vom avea niste miri...

Pupici!

Mergi la inceput