Miresele anului 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna ziua miresici!

Noi maine implinim o luna de la nunta...si apropo de comentarii...povestea nuntii ati putut-o citi la rubrica dedicata...dar va reamintesc ca nasu i-a facut cadou finului o dansatoare din buric - n-a fost ea cine stie ce..da` noi ne-am distrat copios...iar ieri ma intreaba cineva...auzi da` nu s-a suparat lumea, neamurile???? n-au comentat nimeni??? de am ramas ...asa ca eu am ajuns la o concluzie...gura lumii e sloboda...niciodata unde sunt mai mult de 4 persoane nu va fi liniste se va gasi intotdeauna ceva de comentat...asa ca fetelor spor la pregatiri..voi sa va simtiti bine si cu sotioru din dotare...ca asta e cel mai important
Va pupa fata

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Iubita, apropo de dansatoare si noi am avut ( de fapt ginerica )... prietenii s-au distrat, au dansat cu ea....dar au fost si barfe pe seama asta....dar asta este..daca noi ne-am simtit bine..si acum cand ne aducem aminte ne amuzam....Barfe sunt si or sa fie....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Cred ca am trimis tuturor celor care mi-au scris adresa videoclipului.
Daca din greseala am omis sa trimit cuiva va rog sa ma scuzati si mai scrieti-mi inca o data...

Va pupic,
Iael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Iael

Cred ca am trimis tuturor celor care mi-au scris adresa videoclipului.

Va pupic,
Iael

Foarte frumos videoclipul.
Abia astept sa iasa si al meu.
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

buna fetelor

in primul rand casa de piatra celor care s-au maritat!

nu am mai avut timp sa mai intru deloc pe la voi. am fost prinsa intre sesiune si atelier.

pentru nunta am mai rezolvat cu invitatsiile, cu muzica.. si cam atat.
mai am doua luni, sper sa nu intru in criza de timp.

intre timp mi-am terminat postat si site-ul, dar mai am de finisat o gramada la el.. adresa este www.bridesboutique.ro (sper sa nu il supar pe Catalin)

ati avut vreuna din voi nunta la Herastrau pana acum? imi poate spune cineva cum e?

va pup!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vad ca va intelege-ti ca surdu si cu mutu mai fetelor
in primul rand lorym eu am vazut bine ramonella spuse-se de 5 luni prima data asa ca nu te mai amuza
si eu am nunta la ciric si nu la orizont cum zicea cineva pe aici
fara suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dragele mele. Am revenit din luna de miere si mi-am zis ca ar fi frumos din partea mea sa va salut si sa urez celor care au devenit "doamne" intre timp CASA DE PIATRA si multa fericire. Am fost in Italia si pot spune ca am avut luna de miere visata. SUPERB!!!! Azi este fix o luna de la nunta si nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede ... Vreau sa va dau un sfat ffff important: bucurati-va din plin de perioada pregatirilor de nunta ptr ca este o perioada plina de farmec. Nu va mai stresati inutil ca o sa iasa bine, chiar daca dupa nunta mai apar carcotasi. Iar nunta trece atat de repede din pacate .... Ii dau dreptate Ramonelei. Nunta este frumoasa dar scurta. Si io as mai vrea o data cu incetinitorul ca sa inteleg ceva din ea. Dimineata mi-am dat seama ca nu am fost atenta la o gramada de aspecte, ca nu m-am distrat destul, ca am fost prea stresata sa se simta toata lumea bine si sa iasa totul bine in loc sa savurez seara clipa de clipa etc. Nici acum nu stiu cand s-a facut dimineata si am constatat ca nunta se termina .... Si io mai vroiam ... Inca nu ma saturasem sa fiu mireasa. Pur si simplu nu mi-a ajuns!!!! Paradoxal, dar in momentul asta am nostalgia pregatirilor in loc sa am nostalgia nuntii. Asa ca fetele mele, lasati stresul deoparte si BUCURATI-VA!!!! Acum este momentul vostru!!!! Nu va mai faceti griji inutile. Va pup si capul sus! Si inca o data VA MULTUMESC ca ati fost alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Shoricutza bine ai revenit pe plaiurile natale...
Multumim pentru sfaturi si pentru incurajari...eu una chiar aveam nevoie

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Shoricutza si mie mi s-a intamplat la fel .Desi a fost frumos la nunta , dimineata am fost oarecum nemultumita caci din cauza emotiilor nu prea am simtit cum a trecut timpul , am fost parca blocata . A trecut prea repede !
Ca si tine mi-ar fi placut sa mai stau imbracata asa , nu-mi venea sa dezbrac rochita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Miha_ella,

SUPERRR rochiile de pe site!!! Spune-mi, te rog, mai multe - tu lucrezi acolo sau ti-ai facut rochia? Cam care sunt preturile - stiu ca depinde de model si materiale, dar macar asa, un interval?

PS Acum am citit din subiectele mai vechi si vad ca esti si creatoare. Felicitari, sunt intr-adevar deosebite!

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ella spune:

mmc,

cam o luna de zile ia in medie creerea unei rochii - asta fiind cam cel mai scurt interval, in conditiile in care nu necesita broderie manuala si nu sunt aglomerata, ceea ce n-as putea spune despre perioada asta..

in cazul urgenelor (se mai indragosteste si casatoreste lumea si peste noapte ) ne putem mobiliza sa o facem si mai repede..

despre pret.. mi-e greu sa-ti zic.
cel mai bine ar fi sa vii la atelier, sa vezi o parte din ele fizic, si sa stam de vorba, sunt multe detalii de discutat..

esti din bucuresti sau din iasi? nunta unde o faci?

te pup.

mihaela

Mergi la inceput