Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
ratusca1977 spune:
Ma gandeam la miresele de ieri....ce vreme nasoala au avut....sper sa fi fost imbelsugata.....Asteptam poze, miresicilor......
http://compage.totalnet.ro/edy/
adorabilu spune:
Aloooooooo!!!!!!! tin sa reamintesc...10 septembrie, biserica Barboi si restaurantul Unirea din iasi...sa ma vad la catastif:P...poze in curand si la noi
Simona si Dragos
adorabilu spune:
Uite si pozele...le-am mai micsorat ca sa le uploadez mai bine...dar daca le salvati pe calculator, dati-le oleak de zoom ca sa ne vedeti mai bine
RAMONELLA spune:
Bine v-am regasit miresucilor!!!!
In primul rand va urez CASA DE PIATRA!!!!!!!! tuturor celor care v-ati maritat.
Stiu ca ati asteptat sa va continuu povestea de la nunta,dar nu am avut timp,calculator am doar la socrii,si cand veneam aici stateam putin timp.Va rog sa ma iertati,si sa nu credeti ca sunt nesimtita,dar sa stiti ca ma gandeam la voi in fiecare weekend si ma intrebam oare cine se mai marita azi?Dar ne vom lua si noi calculator si atunci promit ca va voi povesti totul .Nu am reusit nici cum sa pun pozele,cred ca de vina e calculatorul.Am incercat si nici cum nu am reusit.
Ieri am implinit 5 saptamani de la nunta.Nunta mea a fost superba,ca-n povesti.Nu spun asta pentru ca a fost nunta mea,dar in comparatie cu multele nunti la care am fost,a fost super!!!!
Ceea ce m-a deranjat foarte tare,au fost povestile de dupa...Povesti care vrei nu vrei,tot apar...Si de la cine nu te astepti...Sa va spun niste motive:Nu s-au pus destule manele(la nunta erau toti directorii de la finantele din cluj,si va dati seama ce era sa le pui manele),in rest muzica a fost pe toate gusturile,toata lumea a dansat si s-a distrat.Un alt motiv de nemultumire a fost ca s-a facut diferenta intre clasele sociale,pentru ca au vazut ca la o masa s-a servit Campari.Atata nu puteau sa se gandeasca ca acel om si-a comandat de la bar,Campari!!!Si prin asta ei au tras concluzia ca s-a facut diferenta intre clasele sociale.
Un alt motiv,a fost ca nu s-a dat din tortul miresei.Tortul miresei a fost alb si ei au primit in farfurie ceva negru.Eu am facut tortul miresei din ciocolata si pe deasupra avea martipan alb.Si am comandat 350 felii din acelasi tort,de 100g,care erau gata taiate.Nu am vrut sa fac un tort cu 10 etaje si depa aceea sa taie felii cat lama de cutit de subtiri,ca dupa aceea ieseau povesti ca ce felie subtire a primit.Dar uite ca vrei sa iasa totul bine,si omul nu se gandeste ca poate tortul acela era invelit cu martipan.
Ma tot gandesc oare ce i-ar multumi pe oamenii astia.Dar cred ca la orice nunta exista nemultumiti si nu ai ce sa le faci.
Orice ar spune,a fost o nunta suuupeeerrrr!!!!Imi pare rau ca totul a trecut atat de repede si nu am realizat ce s-a intamplat.As vrea sa mai fie o data dar sa se petreaca totul cu incetinitorul!
Fetelor va mai rog inca o data sa nu fiti suparate pe mine!
VA PUP PE TOATE!
RAMON_RAMONEL
Darria spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Ieri am implinit 5 luni de la nunta.
Orice ar spune,a fost o nunta suuupeeerrrr!!!!Imi pare rau ca totul a trecut atat de repede si nu am realizat ce s-a intamplat.As vrea sa mai fie o data dar sa se petreaca totul cu incetinitorul!
Fetelor va mai rog inca o data sa nu fiti suparate pe mine!
RAMON_RAMONEL
Felicitari
V-a doresc sa aniversati multe, multe, multe luni si sa sarbatoriti nunta de aur mai fericiti decat acum.
Nemultumirile invitatilor: asta sa fie ultima ta grija. nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, daca sunt mofturosi, oricat te-ai stradui. Cine intelege, intelege - cine nu, asta e.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
nushulica spune:
fetelor va sfatuiesc sa-i cereti lui iael videoclipul nuntii e super a fost o miresica de 5*
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor va sfatuiesc sa-i cereti lui iael videoclipul nuntii e super a fost o miresica de 5*
Sustin
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Lorym spune:
nushulica mama fata a zis 5 sapt.Si la mine spusesem 7 sapt si intelesesei 2 sapt.Sper ca nu te-ai suparat dar m-am amuzat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos