Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura10 spune:
dap. chiar asa, casa de piatra mirilor de maine! sper sa aiba nunta visata. Si, obilizati-va, fetelor, ca unii (printre care si eu) suntem abia la inceput... eu inca imi caut restaurant... si nunta e peste o luna si putin, cu ajutorul lui Dumnezeu...
Darria spune:
Bine ai venit Laura pe
Aaa si eu care credeam ca suntem singurii care stau slab cu pregatirile - ne luam de manuta. Deosebirea e ca noi avem restaurant si atat Tot asa facem totul pe ultima suta de metri
Bafta la gasit un restaurant liber, stiu ca este greu. Dumnezeu sa v-a ajute, chiar aveti nevoie.
Spor la pregatiri.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Hirondella spune:
Noi avem restaurant doar ca este prea mic ...are capacitate de maxim 80 de locuri si noi avem in jur de 100 de invitati ,poate chiar mai multi (sper ca nu ).Restaurantul are o terasa mare si frumoasa dar nu este acoperita si nu vreau sa stau sa ma rog sa nu ploua .Asa ca va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi cum as putea acoperi terasa.In nici un caz nu vreau cort ca la tara ...please helpppp!!!!
Cunoaste-te pe tine insuti !
Darria spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
cum as putea acoperi terasa.In nici un caz nu vreau cort ca la tara ...
In primul rand vezi daca iti permite restaurantul sa acoperi.
Doi: sunt societati care se ocupa cu asa ceva dar nu stiu care. Spune fetelor in ce oras este restaurantul si imposibil sa nu stie cineva o societate care se ocupa cu asta.
Hirondella spune:
Nu este nici o problema cu cei de la restaurant , doar ca parintii mei ,care de altfel s-au ocupat cu toate pregatirile caci noi nu suntem in tara , au inceput sa bata campii ca acopera cu prelata si nu vreau asa ceva . Noi facem nunta in orasul meu, la Dragasani desi sotul meu e din Pitesti dar n-am mai gasit nici un restaurant liber .Nu as vrea nici ceva complicat , o chestie sub care sa putem pune cateva mese pt inca 20 de persoane ...offff...sau sa incep de pe-acum sa ma rog sa nu ploua ????
Cunoaste-te pe tine insuti !
adorabilu spune:
Alo alo!!! Lume lume!!! Am venit si noi acilea...
Mai este si Simonica mea miresica pe 10.09.2005:P
Mai este careva din Iasi cu nunta atunci?
Simona si Dragos
Darria spune:
quote:
Originally posted by adorabilu
Darria...unde ai nunta?...sau ai avut deja?
Simona si Dragos
Bine ai venit pe
Din Iasi in septembrie miresica este Nushulica dar un pic mai tarziu.
Nu am avut inca tambalaul, v-a fi la Orizont.
nushulica spune:
quote:
riginally posted by adorabilu
Alo alo!!! Lume lume!!! Am venit si noi acilea...
Mai este si Simonica mea miresica pe 10.09.2005:P
Mai este careva din Iasi cu nunta atunci?
Simona si Dragos
eu sunt pe 24.09 la ciric
bine ai venit pe te asteptam si la "nunta in iasi "si mai discutam acolo sa vedem cum stati cu pregatirile
Iael spune:
Nu am reusit sa mai intru pe forum de multa vreme.Vreau sa va spun ca in ziua nuntii am avut niste emotii de nedescris....
Dar a iesit minunat. Pacat ca a trecut atat de repede !
Cine vrea sa vada videoclipul de la nunta noastra sa-mi trimita un mesaj pe p.m si-i dau adresa unde il poate gasi.