am si eu o problema va rog dati-mi si mie un sfat
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hosen spune:
hello,munira,,,,ce mai faci draga,dupa cum sa inteleg nu iai transmis sau poate dinsul nu intelege ok,cum zici si totusi ceai mai facut asteptam saru mina
Elodie spune:
Tu trebuie sa vorbesti serios cu el si sa_i spui,ca nu poti accepta sa te inbraci ca o musulmanca.Tu esti o femeie libera,si el trebuie sa inteleaga asta daca te iubeste cu adeavarat.Daca nu iei masuri acum cind trebuie,mai tarziu iti va cera si,mai mult!!!
Rody si puiul Elodie!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Vreau doar sa-ti spun ceva, fara a-ti da sfaturi pt ca nu sunt in masura ...
Colega mea de birou e din Iordania (26 ani). Mama e romanca tata de acolo. A crescut acolo si apoi a venit in Ro sa faca facultatea, iar anul trecut a plecat din nou in ideea ca nu se mai intoarce. Tocmai s-a intors in Romania dupa aproape un an cat a fost plecata acolo. Am intrebat-o, avand in vedere subiectul, cum se imbraca ea cand e acolo? Aici se imbraca normal, cu maieuri, tricouri, se machiaza, nu extravagant, dar normal. La fel se imbraca si acolo mi-a spus. E de religie musulmana si respecta ceea ce tine de religie si mancare, dar totul depinde de felul in care fiecare familie isi creste copii. Ei respecta religia, dar nu o duc pana la extrem.
Sper ca lucrurile sa se rezolve in bine pt tine.
Koky spune:
Buna...Munira, este totul OK cu tine??? Prea multa liniste...Sau ati plecat in vacanta? Cum mai merg treburile, s-a mai linistit atmosfera?
Koky, mama de doi super bebici
cecilialia spune:
Ai mare grija cand pleci in Iordania(?) pentru nunta, intereseaza-te care sunt legile tarii, au fost cazuri (si nu putine)cand nu au mai putut pleca din tara, in momentul cand ai intrat in tara te supui legilor si iti pierzi drepturile. Daca vei avea copil multa atentie. Cat despre hainele pe care le porti cel mai bine incepi sa te inbraci cum doresti si-i spui ca refuzi sa te mai supui regulilor lui, doar atunci cand te-a cunoscut nu erai infasurata nu? Se va obisnui el.
multa bafta si multa atentie chiar nu este de glumit.