Nunta in Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Lorym, frumoase achizitiile tale. Tare te-as ruga sa imi spui de unde ti-ai luat setul de colier cu cercei si cat au costat. Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Nushulica abia asteptam sa vedem costumasul.Si eu am fost somnorici azi dar am cam tras vreo 2 sapt.In regimul asta maninci oricit si la orice ora, dar disociat: 3 zile carne, 3 zile legume si fructe, 3 zile lactate
Darria vreau sa slabesc pina la 45 kg, dar pina la nunta cred ca ajung la 49kg si o voi continua cura dupa luna de miere.Covorasul se pune ca sa stea mirii pe el.Inainte cind nu se platea cununia religioasa se lasa covorul in biserica.Eu il voi lasa si acum in biserica.
Chrislove setul si tiara le-am luat de la agnes toma de pe stefan cel mare si m-au costat setul(cercei si colier)-1.550.000 iar tiara 850.000.Te duci si le intrebi pe fetele alea sa-ti arate ce au.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

nushulica!!!! suntem doi:P
simonica e miresica...da na, mi-am facut eu contul pe id-ul meu...stii tu....get in touch with your feminine side..hahahahahahha
oricum...ma pricep de acuma si la costumatii de mireasa si ce mai trebuie la o nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Salutare la toata lumea! Scuze ca ma bag si eu in discutia voastra, dar am vazut ca se vorbea de Piatra Neamt si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta. A auzit cineva de Baro Gospodina? Nu e restaurantul Gospodina, ci ceva barulet mai jos (care tine de restaurant), langa ceva loc de joaca pentru copii si o parcare. Am auzit ca acolo se fac onomastice si botezuri. Oare cum arata? Inca ceva.. adela10 suna bine meniul tau! La ce restaurant faceti nunta? Multa bafta la toata lumea si ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Covorasul pentru biserica este atat de mare incat sa incapa mirii si nasii pe el... Cel putin asa stiu eu... Si inca ceva: de la o colega care face nunta pe 30 iulie, acest covoras trebuie cumparat de mama miresei (asta mai auzisem si inainte, dar nu eram sigura!). La final, daca vreti, il lasati in biserica, daca nu, il luati acasa... Faceti cum poftiti...

Adela, spor la ultimele pregatiri... Esti in linie dreapta!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Covorasul pentru biserica este atat de mare incat sa incapa mirii si nasii pe el... Cel putin asa stiu eu... Si inca ceva: de la o colega care face nunta pe 30 iulie, acest covoras trebuie cumparat de mama miresei (asta mai auzisem si inainte, dar nu eram sigura!). La final, daca vreti, il lasati in biserica, daca nu, il luati acasa... Faceti cum poftiti...
Adela, spor la ultimele pregatiri... Esti in linie dreapta!!!
E si maine o zi!!!

Multumesc pt. raspuns
O sa-l lasam la biserica, macar atat sa facem.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cu placere... Acum... poti sa-l cumperi si tu, cred... Daca mama ta nu poate... Sau vrei tu un anumit model...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Mama poate sa-l cumpere dar nu vreau eu, nu se pune problema pt. un covoras.
Vreau sa luam noi totul de la ac la ata chiar daca o sa ne limitam la ce putem.
Model: nu vreau anume. Sa fie frumos si sa se potrivesca cu interiorul bisericii.
A, stai ca mi-am mai adus aminte de ceva. Mai exista si zestea miresei. Se mai practica? Ca mie nu-mi place nici asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

ma gandeam sa va spun si eu ce stiu despre covorul din biserica. tocmai am participat la nunta cumnatului meu, aici in piatra si el nu a dus nici un covor in biserica ci, nasul lui a pus niste bani sub el, bani pe care ii ia dascalul, peste ce ii dai pt slujba. stiam de fapt ca acesti bani se dau de socrul mare, in locul covorului care se dadea de obicei, dar la aceasta nunta asa s-a intamplat. stiti voi...cate bordeie, atatea obiceie...well, eu nu am sa duc vreun covor, ci va pune nasul niste bani acolo...

in legatura cu barul Gospodina, eu stiu un bar acolo sus pe cozla, dar nu stiu cum se numeste. e intradevar in dreapta drumului (nu in stanga, cum ajungi la restaurant), dar nu stiu ce se organizeaza acolo. are o terasa si ceva locuri si inauntru, nu foarte multe...daca despre acest bar e vorba, exista!

nushulica, intradevar avem nunta in aceeasi zi, si sigur vom avea vreme minunata. eu cel putin ma rog pt asta.

Mergi la inceput

Dragele mele miresici de Iasi: pe cat eram de dezamagita ieri, pe atat sunt de bucuroasa azi. Adica: am gasit unde pot sa-mi fac rochia dupa modelul meu si in timp scurt - de, am si eu vrabiutele mele - sunt magazinele de la gara - deocamdata atat am gasit.
Dar totusi ramane sa merg si in Piatra sa vad ce oferte sunt.
Acum mai am o problema: nu stiu la ce model sa ma opresc dar o scot eu la capat.
Kriss multumesc pentru informatii Tot la Ikebana imi voi face aranjamentele florale.
Nu are rost sa va mai plicisesc cu detalii pt. ca voi deja stiti ofertele din Iasi.
Spor la pregatiri fetelor

Mergi la inceput