Nunta in Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, dar tu inca nu ai gasit cine sa iti filmeze la nunta? Si nici DJ? (sa inteleg ca la Orizont ai voie cu DJ, sau tu vrei unul pe langa formatie?)

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Daria,
Eu din cate am auzit pana acum - 160 EUR pentru filmat si 5-6 milioane pentru DJ. Am si variante mai ieftine, dar stii cum e, si pretul spune ceva. La fotograf e vreo 20-30 000 bucata 10x15, sper ca nu spun prostii.
Sper ca te-am mai lamurit! :)
mmc

Multumesc frumos pentru raspuns
Vroiam sa stiu asa informativ, inainte de a merge sa discut cu ofertantii.
Da, este adevarat ca de cele mai multe ori pretul reflecta calitatea.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Darria, dar tu inca nu ai gasit cine sa iti filmeze la nunta? Si nici DJ? (sa inteleg ca la Orizont ai voie cu DJ, sau tu vrei unul pe langa formatie?)
E si maine o zi!!!

Dar nici macar nu am cautat - ca sa gasesc trebuie mai intai sa caut - eu nici macar pe asta nu am facut-o
Pariez ca nu ai mai intalnit asa specimene ca noi
Dar sunt convinsa ca vom gasi pana la urma pe cineva care ofera servicii de calitate. Asa cum am gasit si nasii pe ultima suta de metri.
Daca ar fi fost obligatorie formatia vroiam si Dj dar am inteles ca nu e obligatoriu, asa ca trebuie sa caut un Dj bun. Explicatie: oricat de buna ar fi formatia, sunt oameni - obosesc si tot nu se compara cu DJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

AJUTOOOORRRR!!!!!
UNDE GASESC SI EU SA CUMPAR
O BUTELIE DE HELIU???..NU FIRMA SA MI LE UMFLE....BUTELIE SA LE UMFLU EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Adorabilul nu ai cum sa canti tu la nunta mea caci eu fac in Piatra Neamt nunta pe 16 iulie.Oricum sper ca maine sa imi rezolv cu muzica si sa schimb formatia.
Chiar asa fetele, mai am 10 zile si sunt mireasa. Nu-mi vine sa cred ce repede zboara timpul.Si mai am o groaza de maruntisuri de cumparat.
Astazi am stabilit si meniul care cuprinde:
Sampanie
Apa 1,5l
Suc 0,5l
Vodca, coniac sau cherry la alegere
1.Gustare rece: Cascaval
sunca Praga
pastrama
kaizer
muschi tiganesc
salam uscat
rulada de pasare
masline
rosie nufar
Ornament(salata, ardei, castraveti)

Cafea naturala
2.Gustare calda: Crochete
Batonase piept pui
Ficatei
Chiftelute speciale
Cabanos
Gogosari
3.Peste file Salau cu bacon+legume mexicane+lamaie nufar
4.Friptura Cotlet porc+cartofi prajiti parmezan+salata castraviciori noi+chifle
Cafea expreso
Pe langa toate astea mai aducem noi: fructe, prajituri, tort, alune, vin, piscoturi si mai suplimentam cu apa minerala, sucuri, bere,tarie. Meniul in total se ridica la 1.000.000 lei(100 lei grei).
Stiu ca meniul trebuia sa il postez la alt topic insa, vreau sa stiu parerea voastra si mie aici acasa imi merge netul mai greu. Prin urmare postez aici.
Nushulica acum am doua perechi de sandale insa nu mai apuc sa fac poze ca sa le vedeti si voi.maine iar am oz i super incarcata, mai ales ca trebuie sa rezolv cu formatia iar joi si vineri sunt plecata din localitate.
Va pup si va imbratisez cu drag.Spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Adorabilul eu nu raspund pt. ca nu stiu unde poti gasi o butelie de heliu.

Adela: vor trece repede cele 10 zile si vei fi miresica
Eu cred ca este destul de bun meniul - este si un pret bun 1 mil.
Spor la ultimile pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salutare miresici! la fel ca muuulte fete de pe dc, am devenit si eu dependenta, desi pana azi, doar de a va citi.
adela10, sunt si eu o mireasa din piatra neamt - 24 septembrie 2005, la union si cununia religioasa la biserica sf. ioan. m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca ai rezolvat usor cu programarea la primarie. desi intotdeauna mi-am dorit sa se desfasoare toate in aceeasi zi, am zis ca daca nu se poate si nu se poate la o ora intre 10-12, sambata, am sa accept si vineri, desi nu vroiam. insa acum m-am linistit si toate vor fi cum vreau eu.

despre mine pot sa va spun ca mi-am luat costumul pt cununia civila din iasi;e chiar de ras, caci fetele din iasi vin in piatra si cele din piatra merg la iasi; tot din iasi i-am luat si costumul mirelui; din mall, dar nu stiu numele magazinului. mirele are tot ce-i trebuie de imbracat. mi-am luat si eu rochia, sambata, de la mirandi si imi place tare mult. avem si verighetele...nu mai avem multe cumparaturi de facut, dar avem multe emotii si abia asteptam ziua cea mare...

in rest, ma bucur nespus ca existati si ca avem aceasta posibilitate de a ne impartasi experientele. vreau sa te felicit adela pt examenul de licenta; am trecut si eu de el acum 2 ani, dar nu stiu daca as fi reusit sa ma concentrez atat de bine la 2 lucruri asa importante cum sunt examenul de licenta si nunta, mai ales ca sunt la interval asa de mic. felicitari inca o data si aceeasi urare: bucurati-va din plin de perioada pregatirilor; noi cu siguranta o facem.

va pup si sper sa ma primiti in clubul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut fetelor ! Am vazut ca au aparut miresici si miri noi.Spor la pregatiri si orice idee e binevenita!
Eu am umblat 2 zile ca nebuna mai ales ca a tb sa-mi schimb si garderoba ca am slabit 11 kg.
Am reusit sa iau pahare de sampanie pe care am dat 670.000 setul de 6 si la care voi atasa si o funditza din organza crem.Voi utiliza 4 pahare: noi doi si nasii.
Am luat material pt marturii; tull albastru deschis la 80.000 metru(asta albastru era 80.000 celalalt era 60.000); funda albastra din organza alabastra cu 5000 lei metru si fir auriu cu 3000 lei metru- am luat cite 10 metri din fiecare;pt 40 marturii am luat 3 metri de tull ca fac patrate de cite 20 cm si voi pune cite 2 patrate la o marturie.Deci materialele pt marturii m-au ajuns 320.000.
Am facut comanda in mall de carduri de masa care sunt si plicuri pt bani.Care mi-au placut erau la 22.000 si fiind putine le-am luat.Am facut comanda de 33.ca la nunta vor fi maxim 70 pers.Tot pe albastru le-am luat ca restaurantul e pe nuante de albastru.Am luat si pix cu gel argintiu sa scriu familiile pe carduri- 30.000 lei.
Mi-am luat si ciorapei diamond cu banda 2 perechi- 115.000 perechea.
Mai am de luat : 2 filme pt aparate simple de fotgrafiat sa dau la 2 domnisoare de onoare sa mai prinda si ele; covoras pt bisrrica pe care vom sta noi; bomboane pt biserica si bomboane pt marturii care le iau in sapt aia sa fie proaspete; 2 pixuri pt. guestbook.
Am facut pliculetze cu bani pt.: machiaj, coafor, furatul miresei.
In rest am luat tot.
Am mai pus poze cu verighetele,paharul de sampanie si costumul lui iuly si setul care l-am luat(camasa ,vesta, lavaliera),setul cercei si colier, tiara.
Sapt viitoare voi incepe sa tai la tull si sa vad ce iese pt marturii.
Darria sper sa-ti gasesti cel mai bun dj.Te-as fi ajutat eu dar in iasi nu prea stiu adica nu stiu deloc.Costum pt mire eu zic sa te duci direct la dinasty pe stefan cel mare ca se aseaza super- sunt lina 100%.
Adela imi dau seama prin ce emotii treci si cum traiesti momentele astea !
Va pup!Spor la pregatiri!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunflower bine ai venit peai nunta in zi cu mineinscrie-te pe listutza de la miresele anului 2005
adorabilu bine ai venit si tu printre noi esti singurul barbatel restul numai fetite ai observat??
lorym asa de mult ai slabit???nu e corect cred ca ai facut foamea nu-i asa??pentru ca eu nu reusesc sa slabesc orice ar fifaine verighetele
fetelor eu am reusit in sfarsit si mi-am luat costumas pentru cununia civila dar nu am apucat sa-i fac poze ca de vreo doua zile dorm intr-una
adela 10 beton meniul tau dar cam plin mi se pare depinde de gramaje
mai vorbim

Mergi la inceput

Sunflower: bine ai venit pe DC

quote:
Originally posted by Lorym
am slabit 11 kg.
covoras pt bisrrica pe care vom sta noi; Darria sper sa-ti gasesti cel mai bun dj.Te-as fi ajutat eu dar in iasi nu prea stiu adica nu stiu deloc.Costum pt mire eu zic sa te duci direct la dinasty pe stefan cel mare ca se aseaza super- sunt lina 100%.
Va pup!Spor la pregatiri!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Felicitari pentru reusita Mai ai de slabit? Bafta.
Trebuie luat covoras sau vrei tu asa sa-l ai?
Haine pt. mire am gasit, oferta e bogata dar pt. mine nimic dar pana la inceputul lui august, cand le cumparam imi gasesc si eu ceva.
Spor la pregatiri.

Mergi la inceput