Nunta in Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

roxy cred ca esti o printesa in rochita, abia astept sa te vad
nu am vorbit si chiar vreau sa te rog sa-mi mai trimiti nr lui de tel, nu l-am salvat il aveam in PM si le-am sters sunt de o aiureala groaznica si ma chinui zilele astea sa-mi iau masina
eu cu pregatirile n-am prea avansat,nici nu am timp cu munca asta si in plus am intrat in starea aia nasoala cand mai e o luna si putin pana vine........

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tky spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca e ok fotograful, simbata ne intilnim si noi cu el si sper sa batem palma daca nu are cumva data noastra, 17 septembrie ocupata.
Cind am mers sa vorbesc despre tort initial doamna care ia comenzile a zis ca nu se poate cum vreau eu, dar am insistat sa intrebe cofetarul fiinca nu vad de ce nu ar putea sa faca cu blaturile suprapuse.....normal ca cei de la laborator au zis ca se poate face...noi vom avea 70-80 de pers si ea ne recomanda 8kg, dat fiind ca tortul de fruncte este greu si insiropat feliile vor fi mai groase de 100g de accea noua ni s-a parut mica cantitatea, plus ca vom avea invitati gurmanzi:)si am zis ca vrem 12 kg, moment la care doamna cu comanda iar a obiectat ca nu se poate face asa mare...a mers din nou la laborator, eu cu ea si cofetarul a zis ca nu e probleme fiinca va face blatul de jos de 7 kg.
Dpa ce am stabilit forma si cantitatea am vb despre decor...eu il vreau simplu si ornat cu flori naturale...din nou obiectii ca ea nu a mai auzit in viata ei asa ceva..dar a ramas ca ii voi aduce o poza exact cum vreau si florile cu o zi inainte si ca se va face.
Merci roxy pt informatia legata de buchet, eu in poza am numarat mai multi trandafiri de aceea eram ingrijorata, voi ramane si eu tot la 7 trandafiri atunci.

Mergi la inceput

INSEAMNA CA TREBUIE SA MAI FAC O VIZITA LA VANIMAR SA-I MAI STRESEZ UN PIC, BINE LA MINE CAND AU AUZIT CA NUNTA E ABIA IN OCTOMBRIE AU AVUT O REACTIE DE GENUL....."UITE-O SI PE ASTA....PANA IN OCT"
MULTUMESC PENTRU DETALII TKY, TORT CU FRUCTE A AVUT SORA MEA LA MAJORAT SI A FOST BUN BUN

Mergi la inceput

Cornelianeli eu dupa ce am postat mesajul am inceput sa ma gindesc daca cea de acolo a inteles exact ce am vrut eu, i-am zis si logodnicului meu care a fost cu mine cind am dat comanda "oare doamna a inteles ca eu vreau fara nici un fel de suport?", el saracu ca sa ma linisteasca mi-a zis ca am explicat foarte clar si ca s-a intrebat de 3 ori la laborator...oricum cu 2 saptamani inainte merg sa achit si le voi duce si o poza ca sa nu am surprize sa-mi apara tortul tronind pe vreun suport;))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tky

Cornelianeli eu dupa ce am postat mesajul am inceput sa ma gindesc daca cea de acolo a inteles exact ce am vrut eu, i-am zis si logodnicului meu care a fost cu mine cind am dat comanda "oare doamna a inteles ca eu vreau fara nici un fel de suport?", el saracu ca sa ma linisteasca mi-a zis ca am explicat foarte clar si ca s-a intrebat de 3 ori la laborator...oricum cu 2 saptamani inainte merg sa achit si le voi duce si o poza ca sa nu am surprize sa-mi apara tortul tronind pe vreun suport;))

neaparat sa mergi sa mai intrebi,eviti surprizele neplacute
nu v-am spus dar mi s-a stricat calculatorul, adica clabul care duce la modem scoate scantei
exact ce-mi lipsea....asa ca inca nu pot sa pun pozele
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Buna Dimineata!
Roxy, felicitari pt rokitsa. De unde din Bucuresti ti-ai luat-o? Corsetul are bretelutse? Curiozitatea ma roade in continuare, ce sa-i fac . Pe voi la biserica va lasa sa aranjati, sau mai bine zis vreti sa faceti un aranjament si in biserica?
In legatura cu Vanimarul eu kiar ieri am fost sa platesc arvuna la suport si era o tanti roshcata care mi-a zis ca nu se poate cu blaturi suprapuse daca fac tortul de fructe sau exotic, cum as fi vrut eu. Cat despre cantitate cineva a facut pt 100 de persoane 10 kg si a fost felia extrem de mika. Buna, da mika rau. Acum ca cei de la restaurant si-au tras si ei parte sau kiar asa a ieshit....nimeni nu poate sti. Ideea e ca tortul de fructe e foarte greu si tre sa luati mai mult, raportat la numarul de persoane. Eu asa voi face.
Tky, cand ai dat arvuna pt suport trebuia sa ii zici ca il vrei pe oglinda, asa numesc ei suportul ala drept, ca o tava. Ca fiecare intselege altceva acolo, depinde cu cine vorbeshti.
Despre filmat am auzit ca, calitatea este mult mai slaba dc filmarea e pe caseta si pe urma de pe caseta transpusa pe cd sau dvd. Acum depinde si de aparatura......etc. Eu nu ma pricep cine stie ce , dar avem cunoshtinte care se pricep si ne-au zis.
Va pup!
Dorina

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Sincer nu mai inteleg nimic cu Vanimarul asta, eu i-am explicat f clar dnei roscate tunsa scurt cum vreau, initial a zis ca nu se poate dupa care a mers la laborator si a intrebat si a rezultat ca se poate...garantia pt suport a fost pt asa zisa oglinda, oricum cind voi merge sa achit voi mai intreba odata si le voi da si o fotografie ca sa evit surprizele. Cit despre cantitati ai dreptate dorintza, de aceea si eu am comandat cu vreo 4 kg in plus fata de ceea ce au recomandat ei.
Eu azi merg sa vb cu coafeza sa vad ce idei propune, as vrea un coc simplu, pe gat si cu minirosa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare!
M-a bag si eu in seama ca musca-n lapte.
Draga tky, vroiam doar sa te asigur ca se poate face tort fara suporturi. Noi chiar asa l-am avut la nunta.
Eu iti recomand sa ii duci o poza la respectiva doamna de la cofetarie si sa-i arati tortul asa cum il vrei tu. In revista "Mireasa", cred ca in nr. din martie, exista cateva modele de torturi, exact asa cum iti doresti (ma refer la forma). Daca ai revista, poti sa o iei si sa i-o arati, asa, sa zicem ca nu vei avea surprize de genul "ah, la noi asa ceva nu se face ..." sau mai stiu eu ce.
Si eu tot la fel am procedat, am mers cu revista si le-am aratat exact despre ce e vorba. Eu am avut norocul ca in revista torturile erau prezentate chiar de Cofetaria "Scala" din Oradea si mi-au facut tortul exact ca cel din revista, numai in loc de visiniu, roz, ca se fie exact ca florile din buchet.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pupici

http://community.webshots.com/user/alinus118

Mergi la inceput

buna fetelor
alinus ce bine de voi ca aveti o cofetaria ca scala....
eu la vanimar cu revista mireasa am fost si mi-a spus ca nu fac tortul respectiv, ca nu tine blatul de jos greutatea celorlalte blaturi si gata
am mai auzit insa de cofetaria silvian, la ei am putea face torturile visurilor noastre, incerc sa-mi fac timp sa vad despre ce e vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna fetelor
alinus ce bine de voi ca aveti o cofetaria ca scala....
eu la vanimar cu revista mireasa am fost si mi-a spus ca nu fac tortul respectiv, ca nu tine blatul de jos greutatea celorlalte blaturi si gata
am mai auzit insa de cofetaria silvian, la ei am putea face torturile visurilor noastre, incerc sa-mi fac timp sa vad despre ce e vorba

Cornelia, imi pare rau ... dar stii la ce ma gandesc eu, de ce unele cofetarii pot sa faca tort fara suport iar altele nu? Dar oare acei cofetari au incercat totusi? Nu mi se pare o scuza foarte plauzibila, daca altii pot ...
Iti spun sigur ca tortul nostru nu avea suport, se vede si in pozele din semnatura. Cand am taiat prima felie din tort, scumpul meu sot, cred ca a vrut sa taie tortul pana jos ... ca doua blaturi le-am taiat
Pupici

http://community.webshots.com/user/alinus118

Mergi la inceput