Nunta in Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
magdala spune:
Buna fetelor!
Stiu ca suntem foarte ocupate, dar intru sa va salut.
Bine ai venit printre noi, tky, te rog sa-i trimiti lui Catalin daca vrei, data nuntii, localul si biserica, sa te scrie si pe tine pe listutza.
Am fost cu cornelia la angelique la biserica, era atat de frumoasa, si scumpa mea a fost atat de fericita ca a tinut-o pe printesa de mana .
Am pus 2 poze cu ei, se vede si cornelia pe undeva pe acolo. Ea a facut mai multe poze si abia astept sa le vad.
Acum printesa este in luna de miere, asa ca abia astept sa se intoarca sa ne povesteasca ziua si noaptea magica.
Cat despre Vanimar, toate fetele care si-au facut acolo tortul si prajiturile, au fost super incantate, si eu tot acolo o sa ma indrept cand o veni timpul. Multumesc pt. informatie in privinta avansului, poate depinde si de platou.
Mai vorbim, cornelia, asteptam si pozici noi.
Va pe toate.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
buna fetelor
inca nu am pus poze de la nunta cristinei, pt ca nu mai am programul care le "micsoreaza" sunt f mari si se incarca super greu, am stat aseara pt o poza 10 min si sunt 60 !!!!!!
dar promit ca ma ocup de asta
tky sa stii ca mai peste tot garantia pt suport, platou, etc este foarte mare
deci tortul tau va fi din blaturi dreptunghiulare suprapuse, fara suport????
asa mi l-as dori si eu, compact, am poze prin albume
adela florarie langa spital....sunt chiar 2 la una din ele si-a facut anca oalta miresica din constanta un superb buchet de cale si lumanarile la fel
o florarie mai ieftina ar fi luana, la casa de cultura
si mai este una in piata grivitei unde am vazut buchete super
va pup acum trebuie sa plec
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
magdala spune:
Buna din nou, fetelor!
Am o rugaminte urgenta, chiar daca nu e legata de miresicile de Cta.
Stie vreuna dintre voi cat se mai "da" la o petrecere de botez?
Ca eu nu stiu nimicutza si tocmai ce am aflat ca verisoara mea va face botezul celui mic pe 13 aug la un restaurant in Eforie Nord.
Pleeeeeease help! Pana acum nu am gasit pe nimeni care sa stie, la mine la munca.
adela, floraria de langa spital, chiar in fata, se numeste Anthurium. Nu stiu sigur daca se scrie asa. Insa trebuie sa-i pui sa-ti calculeze fiecare fir de iarba, asa zicea anca, caci daca nu s-ar putea sa ai surprize. Insa lucreaza foarte bine. Despre Luana nu avem date. Dar se pare ca lucreaza mai ieftin si dragutz.
Despre restul, cand mai intra fetele pe forum, sau citeste in urma, au spus ele cate ceva dar nu mai tin minte. fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Ileana Cosanzeana spune:
Magdala, depinde de restaurant...vezi si tu, sa intrebi cam cat ii ajunge meniul si faci asa incat sa dai si ceva in plus. Fiind vorba de copilul verisoarei tale, cred ca mai ieftin de 2 000 000 nu ai cum sa iesi...dar totul e relativ...
Sper ca te-am "orientat" un pic...
http://community.webshots.com/user/elenas21
roxy79ro spune:
Salutare fetelor!!!!!!!!!
In primul rand .... MI-AM LUAT ROOOOOOOOOOOCHITZA !!!!!!!!!!!!.Bineintzeles ca am patzit shi eu ca majoritatea fetelor.Nu vroiam cu crinolina ... este cu, nu vroiam foarte ampla shi asha este ... etc.Important este ca imi placeeeeeeeeeeeeeeee.
Tky mersi pentru PM-ul trimis.Acum mai am insa o intrebarica la tine.Am intzeles eu bine ca faci tortul fara suport????Pt. ca asha ash vrea shi eu, dar nu am ajuns ink la Vanimar sa ma interesez.
Imi pare tare rau ca nu am putut veni la nunta Cristinei.Cornelia, abia ashtept sa pui pozele de la nunta ei.Am vazut pozele puse de Magdala.A fost tare frumushica Angelique ... dar asha era shi normal ... nu am zis noi ca miresicile de Constantza sunt cele mai frumoase??? ... shi normal ... modeste ... hi hi hi.
V-am pupic
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
dorinitza spune:
Bine mei Roxy, doar atat ne spui? Ne sti doar ca suntem curioase. Dezvolta! Cum este rokitza? O descriere mika nu ar strika.Mor de curiozitate . Si m-a mai facut si Cornelia curioasa cu pozele.....Eu am fost sambata pana la ora 7 seara de munci, ca as fi vrut sa vin la Angelique, dar asa mi-a cazut tura.
Va pup!
Dorina
tky spune:
Buna,
Noua ne-a recomandat restaurantul sa facem tortul la Vanimar, au zis ca dintre torturile de nunta cele facute acolo se mananca cel mai bine si vin prezentate cel mai frumos. Eu am dubiile mele fiinca am luat de la ei 2 torturi pt ziua viitorului meu sot si erau uscate frisca nu mi-a prea palcut etc si au fost pe comanda facute. Cei de la restaurant m-au asigurat insa ca si cei de la laborator ca a fost un accident fiinca aveau niste ucenici cofetari...oricum am mers la ei pentru tortul de nunta, am optat pentru cel de fructe....va fi cu 3 etaje(doar atita se poate fara suport) si se poate si dreptunghiular.....voi sa explicati clar si ferm doamnei care va ia comanda ce vreti exact si ea sa faca bine sa intrebe in laborator daca se poate. Inca ceva important patit de mine pe propria piele...nu mergeti pe cantitatea propusa de ei, este prea mica...noi ne-am pacalit de ziua viitorului sot;)..cam asta cu Vanimarul.
Am sunat si fotograful recomandat de roxy, ramane sa discutam cu el in weekend...aveti insa ceva referinte despre el?este serios?
Numai bine
tky spune:
Fetelor tot eu, singura pe aici, ce-i drept este 1 30 dimineata:) si ma roade o interbare....roxy prietena ta de la nunta careia ai postat fotografii cite flori a avut la buchet? ai vreo idee? a fost f greu buchetul?
Intreb asta fiinca firma care imi organizeaza petrecerea de casatorie mi-a recomandat un buchet de 7 trandafiri plus verdeata, au zis ei ca altfel ar fi greu buchetul...eu observ ca majoritatea buchetelor au mai multe flori si sint nelamurita... plus ca sint mai solida si as fi caraghioasa cu un buchet minuscul;)
Scuze pentru logoree si lipsa de coerenta probabil, dar este tirziu:)
cornelianeli spune:
buna dimuneata miresici harnice
in primul rand tky despre fotograf numai lucruri bune, noi l-am cunoscut la nunta unor prieteni care au avut nunta in martie si am vazut ce super au fost casetele, fotografiile....si are si preturi bune
mie la vanimar mi-au spus ca nu fac torturi cu blaturile suprapuse, doar pe suporturile "imprastiate" cum le spun eu sau pe oglinda
in cazul tau despre ce cantitate este vorba,pentru cate persoane?
roxy felicitari pentru rochita esti miresica cu rochita, dar mai povesteste-ne de unde ai luat-o cum e in partea de sus,materiale..... vrem mai multe detalii
magdala eu am dat 1,5 milioane la un botez acum 2 luni
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
roxy79ro spune:
Neatza fetelor!!!
Am scris shi mai devreme un mesaj dar nu shtiu de ce nu l-am putut trimite.Acum normal ca nu mai am rabdare sa scriu tot ... shi va povestisem de rochitza.Este foarte simpla, shi este din tafta.Este crem asha cum mi-am dorit-o mereu.corsetul este simplu, fara nici un fel de aplicatzii.La spate are un ushor inceput de trena (este un pic mai lungutza decat este in fatza) iar in fatza fusta este un pic ridicata shi prinsa cu 2 bobcei.Sper ca atzi intzeles cat de cat cum arata.Daca vretzi sa o vedetzi ... va ashteptam pe 10 sept la biserica .
Tky buchetul prietenei mele a fost de 7 trandafiri, dar a mai avut cateva fire din alta floare + verdeatza.Sa shtii ca nu a fost mic deloc.In ceea ce priveshte greutatea lui chiar nu shtiu ce sa-tzi spun.oricum nu stai foarte mult cu el in mana asha ca nu cred ca ar tb. sa-tzi faci griji.Acum despre fotograf ce sa-tzi spun.Noua ni l-a recomandat Cornelia, ne-am dus ne-am intalnit cu el shi ne-a placut ce am vazut shi am batut palma.Crede-ma ca pana la el mai fusesem la catziva fotografi shi nu ne-au placut deloc.
Cornelia ai apucat sa vb. cu acordeonistul?Invitatzii ai luat?Noi am inceput deja sa le dam.Mai avem putzin shi terminam cu ele.Am cam intrat in linie dreapta.Trebuie sa mergem shi noi sa vb. de tort, shi sa reconfirmam peste tot shi gata, suntem pregatitzi de ziua cea mare. la toate fetele
http://community.webshots.com/user/roxy79ro