Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

varsatorici cu pitici sau fara ,va doresc un week-end minunat si plin de soare.

svetlana

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

WEEK-END PLACUT TUTUROR!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput

Hei ,varsatoricile mele,pe unde mai sunteti?Haideti la povestit caci s-au terminat concediile sau acum sunteti ocupate cu prescolarii si scolarii!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare tuturor! Ma primiti si pe mine aici la voi? Sunt si eu o varsatoare inraita (si la propriu si la figurat) nascuta pe data de 14.02.1984.Actualmente in Bucuresti,peste 4 zile in Scotia definitiv! Va pupic dulce! Mai e careva gravidutza pe-aici pe la voi?

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Bine ai venit,Tina,sarcina usoara si casa de piatra,e superba rochia de mireasa si viitoarea mamica la fel!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Bun venit noilor varsoatoare
Eu am inceput scoala

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna... oare asa sunt toti varsatorii ca mine? Lipsesc ce lipsesc dimn peisaj si nici nu-mi dau seama cum trece timpul... si apoi mi-e rusine sa dau ochii cu persoanele in cauza pt ca pur si simplu nu stiu de ce n-am mai dat nici un semn de viata gata cu aberatiile..
Camelia, am avut curaj sa mergem cu bebe la mare fara nimic aranjat fiindca asa suntem noi nebuni... NU ne doream decat sa putem sta singuri 5 min, macar in tren... dar gogoasa a fost super dulcica si s-a bucurat enorm de mare, de vacanta. nu puteam sa o lasam acasa, pana acum n-am stat nici o noapte fara ea...
Bine ai venit Tina!!! Sa ramai printre noi si din Scotia si sa povestesti ce-timai face burticuta! Hihi, am vazut prichindelul d-inauntru si ma gandeam ca la prima mea eco era sa plec de la dr fara sa stiu unde e capul copilului.. ma gandeam ca nu stiu ce sa arat lumii asa ca am intrebat.. iti doresc nastere super usoara (asa ca la mine) si te sfatuiesc ce am zis c-o sa spun tuturor: cat mai multa miscare in timpul sarcinii=nastere rapida
Emma mama..... parca ieri aveai tezele de incheierea scolii si nervii de rigoare.... si acum iar esti pe "felie". Lasa ca trec toate si-ti va fi dor. Mie inca nu-mi e
Noi tot picam in nas, prindem degetele, facem buba, nimic anormal.
Belea: astia de la Hobbynet (frma noastra de cablu) au disparut de la sediu si speram sa nu ne opreasca netul de tot... In caz ca da, ne vedem prin parc Mai e cineva de aici cablat prin ei?
Va pupacesc si aveti grija de voi!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

bine ai venit tina!si un bebe sanatos si frumos sa ai.

eu m-am apucat de bagaje ca in 2 saptamani plec in tara.eu le fac din timp ca oricum le desfac si fac la loc de vreo 3-4 ori pina la final.

azi oricum eram singura acasa si am zis sa profit de ocazie.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Ma treceti si pe mine pe listuta?? Eu sunt nascuta pe 7 februarie...

Multumesc!
Pupici!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
http://community.webshots.com/user/claujro

Mergi la inceput

Claujro,bine ai venit ,pe 7 febr.chiar nu mai era nimeni !
Sa-ti creasca mari si sanatori puiutii,sunt tare dragalasi!Te asteptam si in "Clubul mamicilor cu doi sau mai multi copii"!

POZE

Mergi la inceput