Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

va doresc o saptamana minunata lenesicilor.azi la noi a fost foarte urat.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu sunt varsatoare. 8 februarie 1977. Despre ce discutati?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Irimell, acum am vazut subiectul , multumesc ptr surpriza pe care mi-ai facut-o ca eram deja pe lista

toti varsatorii!

Amalia si Vladi (5 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Osna,bravo,esti o gospodina desavarsita,ti-am citit retetele de la rubrica de specialitate,pe unele le-am si incercat!
Danangie,bine ai venit!Aici se discuta despre orice,in general povestim ce facem.
Fetelor,vreau si eu sa stiu cum se calculeaza ascendentul,banuiesc ca s-a mai scris dar mi-e greu sa caut.Eu sunt nascuta intr-o zi de marti la ora 16,pe 1 febr.1972...deci ce ascendent am?

WEEKEND PLACUT TUTUROR,CHIAR DACA SE ANUNTA PLOIOS SI FRIGUROS!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna CAMELIA , merci de primire. Chiar si eu as vrea sa stiu ascendentul meu. Eu m-am nacut tot intr-o Marti dar pe la 13,00. Eu deja am pe cineva langa mine de 12 ani. Ne cunoastem de 14 ani. El e Fecioara. Deci?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Haide-ti,fetelor,chiar nu ne spune si noua nimeni cum se calculeaza ascendentul?Se zice ca dupa 30 de ani ascendentul preia initiativa .
Tina,ce mai face bebita din burtica,mai este mult pana vei naste?Mai da si tu un semn sau acum sunteti ocupati cu nunta?Cand va avea loc fericitul evenimend sau poate a fost deja si sunt eu in urma cu evenimentele?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot de primire.
Bebita e bine, dar mami lui nu e prea bine si nu stiu ce se intampla.Acum o saptamana am inceput sa am o scurgere de sange..roz fara dureri de burtica,pentru 2 zile.Am fost la ecografie totul ok.Dupa asta am inceput sa am o scurgere maro..si din ce in ce mai maro.Si aseara la baie dupa ce am facut pipi am vazut o pata mare maro in closet!Mi-e asa de frica...abia astept pana maine cand ma duc iarasi la doctor.Asa ca de-aia nu prea am mai scris.
De nunta..nu mai m-am ocupat deloc...i-am dat lui sa dea invitatiile la cine trebuie..si sa vedem ce facem cu firma de catering.
Ca sa iti raspund la intrebare Camelia..nunta va avea loc pe 9 noiemberie la ora 14.30!
Va pup si numai bine!
P.S. VREAU SI EU PE LISTUTA!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Am intrat sa va urez WEEKEND PLACUT!
Varsatoricile mele dragi,tare lenese mai sunteti,haideti,noutati...nimic?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am si eu loc pe listuta?

22 ianuarie 1978.

Chiar, cum e treaba cu ascendentul?

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Andreea ,bine ai venit!Sa creasca mare si sanatos Tudor cel mic si dragut iar tie multa sanatate,rabdare...sa va bucurati de el ca-i tare dragalas...pe nasuc!
Nu ne zice nimeni cum se calculeaza ascendentul ?

POZE

Mergi la inceput