Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

camelia unde v-ati cazat la herculane ca vrem si noi sa mergem la sfarsitul lui septembrie cand ajungem in romania.

svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Seara buna!
AVEM 1 DINTISOR!!!!! La 9 luni si 10 zile!!!!!!
Camelia super ca v-ati simtit bine in "excursie", chipul lui Decebal l-am vazut doar in poze si e super!!!! La mare vrem sa mergem 3 zile si noi cu bebe si am auzit de la alte mamici ca e ok daca stai cu bb doar pana la 10-11 dimineata pe plaja si apoi dupa 17. Cu creme de protectie cu SPF minim 30. Si LA MULTI ANI pt 1 anisor!!!!!!!!!
Oana_s, la Arad am fost la rude, ne-au venit nasii din Italia ca nu-i mai vazusem de 4 ani de la nunta si am papat mici, ne-am plimbat la Muresul cel furios, ne-am vazut cu o mamica cu baietel cu 2 zile mai mare ca noi de pe DC si am facut poze Si mai ales ne-am "distrat" 10 ore cu trenul de-am zis ca nu mai mergem prea curand cu bebe.. dar tre' sa mai fgacem un drum la Botosdani si cum liniile de tren au picat.... tre' sa ocolim prin Braila si sa ne intoarcem din Iasi si iar o sa facem muulte ore.... asta e, daca avem rubedenii departate geografic
DanilaMonica, lasa ca sunt buni si scoprionii... a mea a iesti balanta cu fix o sapt inaintea lui taica-sau.
Va pup si noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andora,multumim pt.urare,cu Mihaita la mare...nu stiu ce sa fac,ma mai gandesc,e nazdravan rau de tot.
Osna,acum depinde cam ce-ti doresti,noi am gasit o pensiune mai ieftinuta dar cu conditii decente,aveau si camere cu mobilier luxos,tv.,un balconas cochet la 850000lei,camera cu pat dublu.Noi ne-am limitat la camere cu 400000 lei tot cu pat dublu dar cu mobilier ceva mai uzat,fara balcon si tv.Pensiunea este noua,curata si intr-o zona linistita,daca vrei iti dau nr.de tel.si adresa la PM.

Mergi la inceput

trimite-mi un pm cami.ati facut vreo poza??
nu vrem lux,doar un week-end sa ne relaxam si noi.

svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

salutici, fetili!
mai avetzi vreun loc pe la varsatorii de 28 ianuarie? m-ash inghesui shi eu 1 pik pe acolo...
shi ma recunosc shi la plans, shi la neshtiintza de a spune NU, shi la cumparaturi...
doar ca am ascendent in scorpion, shi nici asta nu e prea grozav.
pupicei shi sanatate, ca restul se cumpara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ioana_io bine ai venit, normal ca avem loc, nu stii ca noi nu zicem niciodata "nu"?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

ioana_io bine ai venit in club! si eu tot pe 28 sunt nascuta! la anul bem impreuna de ziua noastra

Mergi la inceput

andora, multzam!
osna, iupiiiiiiiiiiiiiii...ma imbat de pe acum, sa fiu pregatita!, unde eshti in deutschlandia?
ia, toate alea-alea la voi, fetitze shi baietzei varsaretzi!

Mergi la inceput

eu sunt in braunschweig,cam departe ce-i drept dar arunc cu batzu!

o seara placuta varsatorici!

svetlana

Mergi la inceput

ofofof, ca asha m-a facut mama fara noroc, sa nu am shi io cu cine bia o kafia de ziua miaaaaa...
las' ca cine shtie, lumea nu e asha de mare, cine shtie cum o sa dam nas in nas cand nu ne ashteptam, eu mai am nishte prieteni prin nord, asha ca atunci cand merg la ei, ma pot opri la 1 pui de kafia pe drum.
din pacate, nu cred ca o sa fie kiar 28 ianuarie...
ia sa vaz daca se baga mesajul asta.

Mergi la inceput