Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si eu sunt VARSATOR!!!

28 ianuarie

pina acum vad ca numai alesandra si carmenbr sunt in aceeasi zi cu mine.

svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

[quote]Originally posted by camelia72

Salutare,varsatoarelor! Irimel,cand actualizezi listuta,te rog sa nu ma uiti:-Camelia-1 februarie.

Buna, Varsatoarelor!!! Camelia, si eu sunt nascuta tot pe 1 februarie. Eu zic ca este o zodie foarte norocoasa, cel putin eu am fost din plin pana acum. Peste 5 saptamani ma marit si sunt foarte fericita .Va pupicesc pe toate

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hirondella,intr-adevar avem o zodie norocoasa;eu sunt casatorita de 7 ani cu un OM minunat(balanta) si avem 2 copii superbi.
Iti doresc "casa de piatra",fericire si copii frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Camelia, nu numai ca suntem nascute in aceeasi zi dar mai suntem si oltence amandoua( eu sunt din Dragasani).Merci mult pt urari si sa-ti traiasca bebelasii , sa se faca mari, frumosi si cuminti .Pupici

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor, eu fusei plecata la Arad cu tot familionul si cum vin abia va mai gasesc... ntz ntz ntz... ce mai faceti voi?
i]Hirondella, CASA DE PIATRA si nervi tari pt pregatirile de nunta! SA FITI FERICITI SI IUBITI!!!!
Camelia, si eu tot cu Balanta m-am casatorit si e chiar jumatatea mea.... si avem o comoara de bebe... chiar ca suntem norocoase...
Osna bine ai venit!
Va pup acum ca iar mai e putin pan' la zi... sanatate tuturor!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica [/i] (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu sunt casatorita cu un leu.mai este vreuna din voi sotie de leu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Bun sosit noilor veniti!

Hirondella, Casa de piatra si sa fiti fericiti!

Am reactualizat listuza si sper ca n-am uitat pe nimeni...

Sa auzim numai de bine!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc,Irimel!
Oau,vad ca suntem 3 nascute pe 1 februarie,super!
Noi am fost plecate prin Herculane vreo 4 zile (3 mamici cu 3 copii de 6 ani-prietenii fetitei mele),a fost excelent am avut un traseu superb,ne-am balacit la 7 Izvoare,am urcat pe munte,am vizitat Orsova si manastirea Sf.Ana din varful muntelui,chipul lui Decebal sculptat in stanca i-a impresionat cel mai mult pe copii,ne-am mai plimbat putin prin Dr.Tr.Sevarin iar aseara am revenit la rutina de zi cu zi.Nu puteam ramane prea mult pt.ca mai am un bb care a ramas la mama si trebuie sa-i pregatesc ziua(sambata implineste 1 anisor).In august avem bilete la mare si sunt cam nehotarata daca sa-l luam si pe micut cu noi,cred ca totusi este prea mic pt. mers la mare,voi ce ziceti? Vom merge cu trenul si de fapt asta ar fi marea problema.
Acum va las ca am atata treaba...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Buna, varsatoarelor!

Osan, eu am fetita Leu, chiar voiam sa aflu mai multe de la cineva "greu incercat"

Camelia, sa-ti traiasca bebe! Eu am fost la mare acum 3 sapt. (avea Mara 10 luni) si a fost ok, DAR am stat doar 3 zile...ce sa-ti spun, nu prea s-a omorat ea cu plaja si apa, dar macar a dormit mai mult ca acasa. Stateam pe plaja de la 8-10.30 (max. 11), ea dormea intre 10-11, apoi mergeam sa mancam, de pe la 14.00 mai dormea pana pe la 16.00...si apoi iar pe plaja pana seara (cat rezista), iar seara am avut noroc ca a adormit in carucior si am putut sa stam si noi pe la cate o terasa. Eu as mai merge cu ea inca o data, dar tot asa 3-4 zile, nu mai mult, ca nu e mediul ei si nu cred ca ar rezista prea mult. Daca te duci cu bebe, sa ne spui cum s-a comportat.

Andora, ce ai facut pe la Arad?

Si bun venit tuturor!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Dragelor si eu sunt casatorita tot cu o Balanta (deja de 6 ani si jumatate) si ne-am trezit cu o minune de "Scorpion" in casa..ne cam face zile fripte dar merita!!!
Monica

quote:
Originally posted by andora

Salutare fetelor, eu fusei plecata la Arad cu tot familionul si cum vin abia va mai gasesc... ntz ntz ntz... ce mai faceti voi?
i]Hirondella, CASA DE PIATRA si nervi tari pt pregatirile de nunta! SA FITI FERICITI SI IUBITI!!!!
Camelia, si eu tot cu Balanta m-am casatorit si e chiar jumatatea mea.... si avem o comoara de bebe... chiar ca suntem norocoase...
Osna bine ai venit!
Va pup acum ca iar mai e putin pan' la zi... sanatate tuturor!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica [/i] (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

pozele noastre

Mergi la inceput