exista dragoste adevarata si barbati buni
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Briantis spune:
Exista cu siguranta si dragoste adevarata si barbati buni. Eu ma numar printre norocoasele care si-au gasit jumatatea si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta .Sunt convinsa ca am cel mai bun barbat din cati exista si sunt "moarta " dupa el si acuma ,suntem de 6 ani impreuna ,ne intelegem super .
Amalia spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
E usor sa obtii si e usor sa ai...
Mai greu este sa pastrezi si sa apreciezi...
Eu cred ca asta distruge multe relatii frumoase...si e chiar pacat...
Caci nu trebuie niciodata sa spui ca le ai pe toate si ca totul e perfect, ci trebuie mereu sa te lupti sa mentii aceasta stare si sa il implici si pe cel de langa tine in lupta si sa vrea sa lupte cu tine cot la cot...
Foarte adevarat Sianzi_ana. Dupa parerea mea, aceasta este si esenta relatiilor reusite...in fine, cele care se formeaza intre oameni normali, non violenti sau alcoolici.
Sanatate maxima!
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
<<Exista dragoste adevarata sibarbati buni>>...
Am mai comentat cindva ceva de genul asta, din inerentu-mi unghi pasamite cinic. Ma mai lansez odata pe acest drum primejdios.
Dragostea adevarata.
Desi am oroare de vorbe mari, de data asta iau ca atare lucrurile.
Dar:
Nu o data, cind vorbim de asa ceva, cel putin prin ungherele mintii ne dorim ceva care sa ne scape de toate belele. Ia sa ne intrebam cu maxima sinceritate daca e asha sau nu.
Si inevitabil o asha optica are multe sanse de dezamagire.
Drept indreptare a problemei, as propune o atentie sporita asupra mentinerii minunatei stari (care se pogoara asupra fiecaruia cindva, la o adica). Asha ceva, absolut justificat la o adica (asemenea betivilor ce nu mediteaza la durerea de cap de a doua zi), intra mai rar in grijile noastre.
Doi.
Barbatii adevarati.
Indeobste, barbatul cel bun din visele femeilor are putine in comun cu barbatul real. Cel trimis cindva in gradina Edenului de Moshul barbos si cu un triunghi deasupra capului. Bineinteles ca poate exista in realitate un ins care sa tina sub control agresivitatea-i naturela, fiindu-i pe plac si nevestei. Treaba asta insa este, precum se referea un Teodor Mazilu asupra unui concept oarecare, o treaba pe muchie de cutit, un echilibru ce trebuie mereu reimprospatat. Fara indoiala nu e treaba lesne sa balansezi pe acea sirma de circ. Dar e mai bine asha, decit sa nu ai habar de problema.
Imi dau si eu cu parerea...
In alta ordine de idei, mi-a placut fraza lui Buli:
"...Celor care se complac in nefericire "de dragul copiilor" le spun ca acei copii se vor invinovati la un moment dat pentru nefericirea parintilor, apoi vor deveni victime sau calai. foarte putini dintre ei vor gasi drumul spre o relatie frumoasa si normala."
Asta fiindca, foarte probabil, eu insumi am avut si am de tras datorita unei situatii de genul celei semnalate.
S-auzim de bine!
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
<<Exista dragoste adevarata sibarbati buni>>...
Am mai comentat cindva ceva de genul asta, din inerentu-mi unghi pasamite cinic. Ma mai lansez odata pe acest drum primejdios.
Dragostea adevarata.
Desi am oroare de vorbe mari, de data asta iau ca atare lucrurile.
Dar:
Nu o data, cind vorbim de asa ceva, cel putin prin ungherele mintii ne dorim ceva care sa ne scape de toate belele. Ia sa ne intrebam cu maxima sinceritate daca e asha sau nu.
Si inevitabil o asha optica are multe sanse de dezamagire.
Drept indreptare a problemei, as propune o atentie sporita asupra mentinerii minunatei stari (care se pogoara asupra fiecaruia cindva, la o adica). Asha ceva, absolut justificat la o adica (asemenea betivilor ce nu mediteaza la durerea de cap de a doua zi), intra mai rar in grijile noastre.
Doi.
Barbatii adevarati.
Indeobste, barbatul cel bun din visele femeilor are putine in comun cu barbatul real. Cel trimis cindva in gradina Edenului de Moshul barbos si cu un triunghi deasupra capului. Bineinteles ca poate exista in realitate un ins care sa tina sub control agresivitatea-i naturela, fiindu-i pe plac si nevestei. Treaba asta insa este, precum se referea un Teodor Mazilu asupra unui concept oarecare, o treaba pe muchie de cutit, un echilibru ce trebuie mereu reimprospatat. Fara indoiala nu e treaba lesne sa balansezi pe acea sirma de circ. Dar e mai bine asha, decit sa nu ai habar de problema.
Imi dau si eu cu parerea...
In alta ordine de idei, mi-a placut fraza lui Buli:
"...Celor care se complac in nefericire "de dragul copiilor" le spun ca acei copii se vor invinovati la un moment dat pentru nefericirea parintilor, apoi vor deveni victime sau calai. foarte putini dintre ei vor gasi drumul spre o relatie frumoasa si normala."
Asta fiindca, foarte probabil, eu insumi am avut si am de tras datorita unei situatii de genul celei semnalate.
S-auzim de bine!
dpop spune:
va referiti la barbati care abuzeaza: le bat pe sotii, sunt alcoolici etc. dar cum ramane cu cei care nu sunt rai, dar nici grozavi? dai vrabia din mana? un barbat la casa lui, care nu bea, nu inseala, nu loveste ... dar cateodata simti ca lipseste ceva. sau alte "defecte" care poate sunt comune: ba ca atunci cand te certi nici unul nu cedeaza, si nu vorbesti cu saptamanile,ba ca nu e suficient de respectuos, ca nu te apreciaza asa cum ai vrea - dar totusi te apreciaza. sau santajul emotional: daca nu faci cum/cand vrea el, se supara - fie ca e vorba de sex sau mers la cumparaturi ... desi daca e sa faci un overall, nu e nici rau, nici extraordinar.
cat de bun inseamna suficient de bun?
KUKI spune:
Poate defini cineva ce inseamna dragoste adevarata si ce e ala barbat bun? In afara de cateva cerinte general valabile cu care toate am fi de acord si care ar defini dragostea adevarata si barbatul bun, fiecare dintre noi particularizam si mai adaugam cate ceva la cerintele minime sau dimpotriva, mai acceptam si cate unul-doua minusuri de samanta, cu care pretindem ca ne-am putea acomoda, daca toate celelalte conditii ar fi pe deplin indeplinite.
Sunt convinsa ca exista sub soare jumatatea fiecaruia, totul e sa ai rabdare sa apara sau sa perseverezi in a cauta sufletul pereche, sa nu faci compromisuri si sa nu te multumesti cu jumatati de masura. Nici macar de dragul copiilor. Datoria primordiala o ai in primul rand fata de tine insuti.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.