exista dragoste adevarata si barbati buni
Raspunsuri - Pagina 2
mariagi spune:
Violeta

exista dragoste adevarata si barbati buni,dar:
si femei slabe.care suporta postura de pres sau de sac de box pentru copil,rude,bani,pozitie social,etc,etc.depinde numai de ele sa schimbe situatie.nimic nu merita sa suferi;sa crezi ca asta ti-a fost soarta sau asa a lasat Dumnezeu.
buli spune:
nu stiu cum a sunat mesajul de mai sus pentru multe dintre voi, insa voi face urmatoarele precizari: nu am 20 de ani, nu spun ca sint fericita, poate doar ca am o viata buna, cred ca in fiecare moment trebuie sa lupt ca s-o pastrez, iar rindurile anterioare nu sint teorii, ci concluzii personale trase in urma unor experiente, destul de traumatizante la vremea respectiva.
insa oricit de jos am cazut si oricit de greu mi-a fost nu am incetat sa cred ca merit ceva bun de la viata. iar fiecare intimplare dureroasa am luat-o ca pe o experienta in urma careia trebuie sa invat ceva. 
ana_radu spune:
Exista dragoste adevarata si barbati buni....dar nu toata lumea are parte de ea . Mi-as dori ca toata lumea sa gandeasca asa dar din pacate nu se poate.....Nu te gandesti ca daca iti este scris sa ai o viata trista si plina de necazuri nu ai cum sa te dai la o parte din fata sortii. Cunosc pe cineva care a avut si are o viata plina de necazuri si nu neaparat din cauza ei. S-a casatorit de 4 ori si unul(sot) a fost bun, altul a fost rau dar a avut un accident si a ramas paralizat a trebuit sa aibe grija de el ca doar se schimbase si tot asa ,oricum toti au murit iar acum tot spera ca trebuie sa-si gaseasca si a petecul cum se zice si linistea.
Eu zic, ca nu poti sa-ti schimbi soarta, daca ai curaj si faci pasul si pe urma dai peste altul si mai rau ce faci??......unde ajungi asa ?
Crezi ca nu toti ne dorim sa atingem absolutul si sa fim fericiti?
sora2001 spune:
quote:
Crezi ca nu toti ne dorim sa atingem absolutul si sa fim fericiti?
da, ne dorim, dar nu cred ca sintem pregatiti pentru asta, nu cred ca l-am accepta, asta din cauza viciilor care ne ridica adrenalina mult mai mult decit o viata absolut perfecta.
MLDiana spune:
Fetelor , ca sa nu ajungeti in situatia lor ce e de facut?
Sunt unele lucuri cu care trebuie sa te "inarmezi" in caz ca se intimpla sa nu va mai iubiti ,de ex.
anella spune:
Exista barbati buni si cupluri,casnicii reusite.Eu,din fericire,am parte de asa ceva si doresc tuturor femeilor sa-si gaseasca jumatatea potrivita.In urma propriilor experiente am ajuns la concluzia ca este gresit sa judeci pe altii deoarece nu poti sti niciodata cu adevarat circumstantele care au dus la un anumit tip de atitudine.Si tot asa am observat ca nu-i bine sa spui niciodata:"eu n-as putea suporta/eu n-as putea face asta"deoarece jocul divin te pune adesea exact in situatiile in care esti nevoit sa recunosti cu capul plecat ca da,poti si tu sa faci asta,sa reactionezi in felul acela pe care altadata il blamai.Trebuie sa recunosc ca desi am ajuns la aceste concluzii,om fiind,supus greselii,nu m-am putut opri din a ma intreba ce ii determina pe unii oameni( femei sau barbati)sa rabde atata bataie de joc.Justificarea "pentru copii"este cel putin absurda deoarece nu inteleg ce confort psihic oferi copiilor care trebuie sa suporte zi de zi iesirile unui tata alcoolic si violent.Nu inteleg eu dar poate altii reusesc s-o faca.In ce priveste barbatii buni de obicei sunt mai putin atractivi decat ceilalti care se pare ca exercita o putere mai mare de atractie asupra femeilor.Am remarcat adesea ca femeile care se casatoresc cu un barbat cu probleme(violent,care bea cam mult etc)o fac in mod constient cu speranta insa ca acesta se va schimba sub influenta lor binefacatoare.Acest lucru este doar o iluzie deoarece se observa in jurul nostru ca oamenii nu prea se schimba in bine,cu exceptii desigur,ca defectele(zgercit,cicalitor,lenes,bea cam mult,afemeiat etc)se amplifica cu varsta.N-ar trebui sa uitam vorbele din popor care spun ca nu poti face sita de matase din coada de caine,ca lupul isi schimba parul dar naravul ba,si sunt convinsa ca mai sunt si altele la fel de relevante.Cred ca cel mai bine ar fi sa fim foarte atenti cand ne alegem partenerul/a pe viata,sa nu ne facem iluzii desarte cu privire la el /ea si sa ne cunoatem si pe noi mai bine,sa fim constienti de limita suportabilitatii noastre.Va pupam Anella ,Teodor cel mic
si voinic si Cristi,barbatul casei.
olim spune:
EXISTA, o spun dim proprie experienta ( cel putin pana acum), doar trebuie sa ii cauti.
Cat chestii de genul ca stai pentru copii nu sunt de acord cu asta, deoarece copii la o varsta pleaca si tu ramai singur/a si de ce ai facut sacrificiul?
Eu cred ca fiecare are dreptul de a fi fericit, si nu poti sa il pierzi pentru nimicuri si nici nu poti fii obligat sa renunti la el.Iar o familie care sta doar pentru copii, ma intreb eu, ce relatii vad acei copii intre parintii lor, ce inteleg ei mai tarziu prin famile, casatorie?
Eu cre ca nu degeaba ne casatorim in ziua de azi asa tarziu,deoarece sunt multi din noi traumatizati de relatiile care le-am vazut in familiile noastre, si sa ne auzim parintii spunandu-si unul celuilat ca stau impreuna doar pentru noi.
Cred ca fiecare om merita sa fie fericita si nu poate fi oprit sa isi caute fericirea, chiar daca unora nu le place nici cum, cand si nici unde o cauta.
TOATE ACESTEA SUNT PARERILE MELE SI SPER SA NU FII JIGNIT PE NIMENI.
Va doresc sa fiti fericiti, ca viata e scurta si merita traita din plin.
Pupici
Fiquelle spune:
Subscriu...ma consider o femeie norocoasa. Pana acum sotul meu s-a comportat ca la carte, in fiecare zi imi spune ca vrea sa ma vada fericita, si incearca asta din rasputeri...sper sa nu ma dezamageasca vreodata. Il iubesc enorm!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
sinzi_ana spune:
E usor sa obtii si e usor sa ai...
Mai greu este sa pastrezi si sa apreciezi...
Eu cred ca asta distruge multe relatii frumoase...si e chiar pacat...
Caci nu trebuie niciodata sa spui ca le ai pe toate si ca totul e perfect, ci trebuie mereu sa te lupti sa mentii aceasta stare si sa il implici si pe cel de langa tine in lupta si sa vrea sa lupte cu tine cot la cot...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
n/a spune:
EXISTA!
Hai sa va spun o povestioara... Am avut un prieten 4 ani...ne-am inteles super 3 ani si jumatate. Eram nedespartiti...nu era nimeni care sa nu spuna ca ne vom casatori. A fost, intr-adevar, o relatie de vis...pana la un moment dat, cand am inceput sa ne certam din cauza banilor...aveam prea multi!...si nu stiam ce sa facem mai intai!...va vine sa credeti?... In fine...ne-am certat de la un nenorocit de meci de fotbal...pacat ca nu l-am vazut cat de nervos era...si eu, gura mare si parca pusa pe cearta, am tot pus foc pe rana...pana am primit o palma! Ce greseala!
S-a rugat de mine in fel si chip sa il iert (imi mai sparsese si timpanul...si am mai facut si operatie fara anestezie)...si l-am iertat, dar n-am uitat! De atunci nimic nu a mai fost la fel...si i-am zis ca eu nu ma mai vad alaturi de el toata viata...
Si intre timp m-am indragostit "muteste" de prietenul lui cel mai bun. Habar nu aveam ce simtea respectivul pentru mine, dar dintr-una intr-alta, fiind destul de apropiati datorita iesirilor impreuna, am aflat ca ma placea, dar cum era sa imi zica ceva din moment ce eram cu altul?
Asa ca am decis sa ma despart de prietenul meu. Si pentru "indrazneala" mea am mai primit o palma... Atunci am INVATAT ca cine da o palma, o va da si pe a doua...si pot generaliza usor pentru oricare alta magarie...inselat, baut, risipit bani...etc...
Pur si simplu l-am dat afara din casa. I-am facut bagajele, i le-am pus la usa, si dus a fost...
Apoi ma suna nonstop sa ma roage sa il iert, sa ne casatorim, ca nu poate trai fara mine... Nu am plecat urechea la nimic. Si i-am zis senin ca decat sa afle de la altii mai bine afla de la mine: ca m-am imprietenit cu prietenul lui! Oho...cate mi-a fost dat sa aud atunci din gura lui...
Dar...life is life...acum sunt casatorita (cu ex-prietenul lui cel mai bun)...avem o fetitza...ne intelegem super bine...
Sper ca nu v-ati plictisit![]()
![]()
![]()
Am spus-o si o repet: eu cred ca numai oamenii puternici reusesc in viata! Care stiu sa ia decizii in viata! Da, am tot auzit...viata gri, copil, nu am bani, nu am unde sa stau...dar NU...nu mi-as nenoroci viata cu buna stiinta! Pentru ca o viata am!

tuturor.