Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

bonsoir fetelor
am mai scris acu vreo 2 zile dar avui probleme,ma logam ,ma dadea afara,iar ma semnam,iar zicea ca sa ma semnez asa c am renuntatfusei aseara iar la samba,am dantaluit ca apucata,a fost concert live salsa,moama neste barbati pe acolo
raalucati am vazut pozele,sunteti o familie reusita!
babeeiar vazui primul mesaj de aici ,ceva cu sarmale
alinahtot ai un avantaj ca esti,poti sa mananci ce si cat vrei ca de,pohteste copchilu
restu va pup la gramada

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

CAROLADA MULTUMESC FRUMOS!de unde esti excat?

BABEE SI CE-AA MAI VENII!ca si asa ma cam plicti pe aici pe la noi!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

sper sa mearga amaratul asta de server, ca iar ma las pagubasa....nu stiu daca stiti, sau macar banuiti, dar sunt cu rabdarea la pamanat.
Caro, n-am mancat asa copanele si aripioare bune la chinezoii aia de cand ma stiu. Plus ca as mai fi dat pe gat cateva minicopanele crocante, dar imi era rusine de Babee Ei nu A dat pe gat tot sushi-ul!
Eu sunt cam zombi de somn, dl Goe al meu m-a trezit de pe la 4 dimineata si n-a mai inchis ochi neam, cred ca de la Bianca mi se trage , acum doarme mititica toata noaptea si s-a gandit sa faca schimb cu gogu al meu Plus, ca sunt si cu , asa ca oboseala se simte mult mai rau. Flaflo, boierie nu, cu nopti de la cap la coada dormite,aaaa? Pluuuuus weekendurile....ce-s alea????? Ca eu uitai Cu dulapurile si celelalte...mai toate ridicate si incuiate :)
Viktoria, tu cum te descurci singura? Ma gandesc ca tot e mai bine, intr-un fel, pt tine, ca e ceva diferenta intre fete. Ca tot vorbiram de fetite cumintzele, la noi se pare ca mai vine un gogu mic, mama de baieti ce sunt, ca si-i puna ta-su in cap , sa-i duca la activitati specifice si eu o sa fiu cu ale mele . O sa am si un nume de fata, pentru orice eventualitate, sa nu ne ia si pe noi prin surprindere. Asa ca Viktoria, sunt pregatita
Aleeexaaaaa, lasa-ti barbatii acasa si vino la capitala, la bantzuiala, ca doar ai vazut ca s-au descurcat singuri atatea ore :) Dar de ce ai dat cu ÖAMTC-ul?
Ralucutza, pai si de ce n-ai veni?? Ca doar o dat'-n an e ziua muherelor! Apropos, esti si tu pe lista de la inceputul capitolului.
Nu suntem toate din Viena, eu vin de undeva de printre vai, mai pe langa Linz, Caro din Salzburg, Alexa si mai de departe...te sui in tren cu burta cu tot, sau in ce ti-e mai comod si ieftin. Si eu am burta de, hat, cate saptamani facui, ca mereu le uit socoteala. Sa tot fie vreo 26-27. Daca vii si tu, vom fi cel putin 3 burticoase

Pe Nelke am sunat-o de Sarbatori, dar n-a raspuns, o fi fost iar prin tari calde, in concediu.

Babee, cu ce ma ademenesti? Eu iti dau o berica, radler adeca, sa nu iei cam mult la bord

Ce zi ramane de intalneala si mancareala?

PS. Daca am uitat pe cineva, nu ma , sunt plecata cu sorcova, pana imi revin hormonii

PPS. acum vine incercarea cea mai grea....trimiterea raspunsului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa pai daca a scris Alina clar ca e ditai mesajul.Cum adica mai femeie cu hormoni cand ne intalnim????Nu am zis clar vineri 3 Martie, la ora 6 potolul(ei poate fi si 7 na...)Si vine si Alexandra sau am inteles eu aiurea?
Viktoria baga un ochi pe aici ca eu nu ami am nr tau si nu te pot suna.Poate te mobilizezi si vii.
Raalucutza pai uite vii frumos cu Alina la intalneala si gata.Ca se primesc si burtici, numai copii si barbati nu

fug sa iau una alta ca miauna pisica in frigider

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa..ete ca veni si martisorul si voi ati disparut cu toatele.
Astazi ne ducem si ne chefuim, care nu ati vrut asta e va povestim maine cum ne-am umflat burtile si am pus tara la cale
Eu sunt putin racita dar bebelina e bine, m-am tratat mai cu un ceai, o inhalatie ca deh sa nu sufere bebelina, si am reusit sa nu ii dau si lui Phillip raceala.
Fug la calcat ceva ca is singurica si am timp.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

martisor fericit la toate fetelesi distractie placuta!
babeedin pacate nu poci veni,am o gramada de problemeof.poate altadata.distati va si pt.mine.

pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

lasa ca stau eu acasa si ma petrec singura!ca al meu iubit nu stie de 1 martie!i-am zis sa imi dea niste bani sa imi cumpar eu ce vreau!si in omenia lui am obtinut 10 euro!ehheehhehehehehehehe!l-am intrebat:pe ora?de 1 martie?e nebun!pupici la austriece!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

as vrea sa se mai deschida un cap.si sa mai scriem pe aici!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70429" target="_blank"> Capitolul 17

Mergi la inceput