Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 14
alinah spune:
Eu sunt suparata rau,nu ma mai joc, imi iau pampersii si plec!
Ia uitati aici prin cate locuri a umblat nenea asta cu gagica-sa:
Calatoriile lui nenea Lars
Or fi avand copii??? Ha ha, ce intrebare retorica. Nuuuuuuuu, evident Nu de alta, l-as cere de barbat, asa pentru vreo 3 ani :)
Scriu cand imi revin frate
Babee spune:
Alina pai e cu amanta mai nu cu nevasta..si na ca Viena n-o vazu..
Oricum superbe poze
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
La burtici numai bine ,incepe o noua runda pentru voi,una mai interesanta decat prima!!!!?????
Babeee am vazut printul tau e mareeeeee si frumos.
Printul meu e foarte sclifosit la mancare avem doar 83cm si 10,2kg,am fost raciti o sapt si am baut doar suc .
La noi e frig dar afara iesim ,doar mama are carnet,hi,hi,hi.
Am avut ieri conduce pt mai multa siguranta la ÖAMTC ,parca asa se cheama si am venit moarta acasa a durat 8 ore,dar macar stiu ce poate elefantul meu si pot sa v-a asigur ca poate multe dar fara mine.
Mai vorbim,pupici si numai bine,
Sper sa veniti mai des ca nu are nici un rost aceata pagina dca venim o data pe luna.
pupici dulci si maine la lenjerie rosie,distractie multa
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Babee spune:
Vad ca toata lumea doarme pe la subiectul asta.
Aloooo scoateti nasurile din pampersi si alte cele si bagati pe aici un ochisor.
Eu va pup cu drag
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Flaflo spune:
Da, Babee are dreptate, daca nu posta ea ieri, va gaseam iar pe la pagina 8-9!!! Nimeni nu mai are nimic de povestit?
Eu fug toata ziua dupa Bianca, s-a prins de citeva zile ca stie si sa fuga, nu doar sa mearga, e trai si viata!!! A intrat azi in usa si are un cucui de toata frumusetea,......de abia scapasem de cel de saptamina trecuta! In rest, actiune toata ziua: scos din dulapuri si sertare, lasat de amprente pe mobila (predominant pe cea din bucatarie, ca prea-i lucioasa!!!), aruncat cu jucarii (sau altceva, ce vine la mina!!). M-a troznit azi cu un lego in arcada, ca era sa-mi dau duhul!! Ce mai, distractie fara bani! Macar in weekend sintem singuri, o "abandonam" simbata la bunici si o recuperam dumineaca seara, timp in care ne lingem ranile!!! In rest e o dulce, de o saptamina nu se mai trezeste noaptea (nu credeam ca mai traiesc sa o vad si pe asta) si face "draga-draga" la toata lumea!
Babee si eu punem la cale un sushi de martisor, asa ca amatoarele sint invitate!! Nu stim inca exact cind, trebuie sa ne mai vorbim!
In rest M-AM SATURAT DE IARNA!!!!!! Vreau afara, vreau sa-i montez leagan si topogan Biancai! I-am cumparat ieri "unelte" pentru groapa cu nisip, dar unde-i primavara? Cica de miine se raceste iar!
Gata va las, ca-mi pica ochii.....
Nopate buna la mamici, burtici si pitici!!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
Babee spune:
Ma distreaza Bia de numa.Lasa Flavia ca trece ea si perioada asta si vine aia cu NUUUUUUU si apoi DE CE? si tot asa.Sanatoase sa fim noi si copilasii si restul trec.
Alina vine la sushi, Am vorbit si cu Adriana(Carolada) dar asteptam confirmare..Victoria dai si tu o fuga?? cine mai doreste, cine mai pofteste??Eu salivez numai gandindu-ma la mancarica aia..dar cred ca Alina si mai si dupa copanelele alea
Alexa voi cum sunteti??Nelke ce o fi mai facand?
Fugim la baita, pa maine-sper sa mai gasesc vreun mesaj ceva
carolada spune:
mai bine nu ma uitam pe aiceaca vorbiti de lucruri sfinte:copanele lucruri quasi interzise la dieta mea babee,la ce mancarica te referi(intreb numai asa de curiozitate).pai voi mancati pui cu gripa asta aviara?intreb si eu
www.camping-kasern-salzburg.com
raalucutza spune:
bine ca a-ti redeschis voi subiectul ca am si uitat ca exista asa ceva!am recitit si tin sa multumesc lui carolada,viktoria si flaflo
pt urarile de bine!am pus niste poze cu mine daca vreti sa le vedeti si haideti sa ne mai intalnim din cand in cand!macar aici pe forum!dar sa mai pove ca mi drag sa va stiu asa aproape!aaaaaa am niste poze cu zapada multa de la noi de unde stam!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
da" chiar nimeni din austria nu mai are drum pe forum????
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
Babee spune:
Ralu pai uite da o fuga vinerea viitoare la Viena ca ne sarbatorim de martisor.Sarcina usoara si nastere si mai si.Fetele is cam puturoase pe aici(opa mi-o iau).
Caro a fost Alina in Decembrie p-aci si am mers ca niste burticoae respectabile la restaurant la chinezoi.Si aveau aia niste copanele prajite in nu stiu ce dar buuuuuuuune si a atatea putu Alina manca de m-a speriat.Acum am "amenintat-o" ca o duc iarasi la copanele.Ce aviara bai..lasa ca dispar microbii la spe grade
Fugim nitel afara cu toate ca e cam rig, dar sa ne mai racorim creierasii.
Asteptam lume pe-aici.