Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetele care locuiti in Viena, as avea nevoie si eu de un sfat. O sa fim in Viena in seara de 27.12 si as vrea sa iesim sa mancam la un restaurant, nu de lux, asa, mai intim - middle-class, care sa fie foarte vienez - adica sa serveasca un fel cat mai specific de mancare. Daca aveti idei de restaurante si eventual si de meniu va rog sa imi spuneti, eventual pe PM. Nu stiu cum se practica dpdv rezervare, ca nu stiu la ce ora ajungem noi in Viena si ar fi cam complicat sa rezerv din Bucuresti?

Vielen dank .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Servus fetele.

Phillip e racit nitelus, luam si antibiotic..nici eu nu prea bine...dar trec ele toate.

Caro si cand ziceai ca vii la Viena?Hai ca parca mai am chef de un punch de-ala bun..uite cica vine si Alina sa pape la chinezoi ca si-asa s-a invatat

Kehleyr daca vrei mult si destul de ieftin recomand Centimeter(sunt cam 7 restaurante in Viena)Daca vrei detalii iti scriu Pm.

Alina...desfunda teava ca te sun

Restul..ce faceti de Craciun?

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetelor craciun fericit si imbelsugat va urez!
babeenu prea cred ca vin anu asta pe acolo,pacat!
alinahce mi auzira urechile,ai fost la chinezoi fara mine?
alexacum fuse la valencia?
restu pupici la gramada

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele, n-am mai dat de foarte mult timp pe aici, dar nu v-am uitat!

Revin pentru a va transmite, din toata inima:

Craciun fericit si un An Nou cu bucurii!

La multi ani 2006 !

Cu mult drag,

Amelia si Ana Maria (17.09.2002).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Dupa o absenta indelungata, va doresc tuturor La multi ani si un an nou plin de fericire si impliniri! Noi ne-am mutat de 2 luni in casa noua, de 3 saptamini avem si internet, deci am intrat in rindul lumii! Bianca merge singura, asa ca s-au cam dus durerile de spate! Vad ca au mai aparut ceva fete noi, dar in mare ati ramas aceleasi! Carolada, concediu pe coasta de azur in toiul iernii....ce-ti pasa.....nu copii, nu probleme! Noi de craciun am fost cu Bianca la urgeta, 40 febra, diaree, varsaturi. Cica dintii!!!
Babee are musafiri din Ro, asa ca-i ocupata! Ralucutza, bine ai venit si o sarcina usoara! Alinah, creste burtica?? Viktoria, cu casa nu cred ca vom termina vreodata, tot mereu este ceva de facut, asa ca nu vad vreun finish! Scuze daca am uitat pe cineva, va pup!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

La Multi Ani ,dragele mele!
flaflobine ai (re)venit!
Scriu de la camping,unde n am caldura, ca laptopu iar imi face figuri acasa!
Ce ati facut de revelion?
Eu am fost la o prietena peruanca si la 12 noaptea m a pus sa mi pun 12 dorinte si sa mananc 12 boabe de strugure,cica asa i obiceiu pe la ei!
Aici ninge intr o veselie,am inotat prin zapada azi ca s ajung la camping!
pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Urasc serverul pe care sta DC-ul....dupa ce ca abia ma urnesc la scris, printre pampersi, rufe inmiresmate sau mai putin si cartofii de pe foc, imi da si eroare ca nu se poate conecta..cand toate alalalte pagini merg unse. M-am umplut de nervi. Si n-ar fi prima oara, am mai scris si cand sa dau send, server error sau cine stie ce prostie, de m-am lasat pagubasa, ca nu mereu imi aminteesc sa dau copy la mesaj. Bine ca de data asta am facut-o, asa ca o sa pun mesajul cand o benevoi Maria Sa, DC-ul sa-si miste moatoarele. Pana una alta tot incerc sa intru pe DC, dar greu la deal cu boii mici. Ma las pagubasa, trimit cand vin de la socri. phaaaaa

Iaca aici:

Hallo fetelor

Iaca a trecut anul si mosul cu desagul si io tot lenesa la scris.
Urez si eu cu mare intarziere toate cele bune pentru noul an. Sa urez de pe acum si pentru Pasti? Ca la cat de harnicutza sunt...
Bine ai venit Raluca si sarcina usoara si bine ati revenit Babee, Flaflo si Amelia.
Raluca, eu sunt de pe langa Linz, la ce spital nasti? Te pun imediat in lista de inceput.

Eu am tras un chiul pe cinste de pe forum, sarbatori cu febra necesara, musafiri si de Craciun si de Revelion. Nu-mi amintiti, va rog . Apoi vizita generalului, de data asta a fost super ok, n-a mai fost mama asa de stresata, plus ca fiind si eu cu hormonii intinsi de la burta am anunta-o ca voi fi o mare putoare :) Nici acum nu am terminat casa, curtea a ramas de izbeliste....am tras si o tura la spital ca am avut contractii dureroase rau, ale naibii si abia mai apuc sa-mi trag rasuflarea dupa dl. Goe, care ma chinuie ca pe hotii de cai. Cand doarme el de pranz, trag si eu pe dreapta sau o baaaaie buna , iar seara daca apuc sa citesc nitel ziarele online, ce sa mai si stau de taclale. Ma gandesc cu groaza cand o veni si pampers nr.2 (inca nu stim ce e). Dar pana in iunie mai e si sper sa-l conving pe al meu sotz sa aduc pe cineva. Apropos de venit, Simmypo, am cateva rude care ar veni, altfel probabil ca ma gandeam si la varianta ta.

Fug sa scot rufele din masina de spalat si sa le intind, a naibii soarta

23.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Asa m-a luat un dor de voi!!!!!!!!!!!Pana acum nu am putut sa intru si sincera sa fiu nici nu am insistat prea mult stiti voi cand ai un sef mic nu mai ai de comentat.Sunt cu Alex ocupata mai mult de cat mi-as inchipui,e un scump dar incepe sa faca ce vrea cu mine si am inceput sa fac armata cu el,nu intelegi doar negativ dar de ex cand e ara de somn si nu doarme nu mai vorbesc cu el pt. un timp si m-a doare ca el tot incerca sa-mi distraga atentia dar eu raman pe amea si pana la urma vine la mine.E greu dar trebuie sa gasesc o metoda sa m-a mai si asculte ca eu cred ca el zice ca sunt marioneta lui si e timpul sa mai si asculte.M-a trezesc ca e cat mine si merge ceva gresit si cum e normal e mama de vina.Nu e mare dar incetul cu incetul trebuie sa inceapa sa intelega ca unele lucruri trebuie sa mearga cum zic eu.
Acum alte treburi,pe unde mai umblati,chiar m-a faceti sa m-a intristez eram o adevarata echipa si acum parca nu ne-am cunoaste,ma dezamagiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alina mai e un pic si iar icepi de la 1,dar ce e aum facut e bine facut!
Celelalte pe unde umblati,mai scrieti si voi ceva ca o iau razna!!!!!!!!??????
pupici dulci.

alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Hallo fetele, Alexa are dreptate, chiar ca v-ati rarit!!! Cresc prichindeii, cred ca nu prea mai avem atita timp sa stam cu fundul pe scaun!!Eu nu-mi mai amintesc de cind nu am facut ceva (indiferent ce!) in liniste sau fara sa ma grabesc! In rest toata ziua fug dupa Bianca, ca daca nu e jale!!!! Si frigul asta ma scoate din sarite, nici pe afara nu prea putem iesi....., abia astept sa vina primavara!!! Fug, ca s-a trezit sefa!!! Va pup!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetelor!
Daca ma mai tineti minte,am revenit.É mult de cand nu am mai intrat pe forum,dupa ce am nascut-o pe Maira pe 14.10.2004,dupa 8 sapt a trebuit sa incep lucrul.Bineinteles am lucrat teilzeit.Insa de vreo cateva saptamani sunt iarasi acasa in freistellung,da,adica mai primim un bebe!Am 14 saptamani si 3 zile!Va pup pe toate si va doresc numai bine!
P.S. cateva detalii,sotul e roman,avem 2 copii,Stefan 03.05.1998,nascut in Ro(negativa experienta sa nasti in Ro si sa-ti fie doctorul plecat in week-end la munte)si Maira 14.10.2004 nascuta in Viena la Keiser Franz Josef Spital.

Mergi la inceput