Fetele din Austria(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Fetele din Austria care sunteti abonate la Otto,am o mare rugaminte.Am gasit in catalogul Otto din Germania o geaca care imi place foarte mult,dar nu mai au pe stoc,in schimb am gasit-o(pe internet) la Otto Austria.Am sunat acolo dar nu mi-o pot trimite aici.
Singura posibiliate este sa faca cineva comanda de acolo si sa mi-o trimita mie.Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva...ii trimit banii inainte(ptr geaca si costurile postale).
Mi-o doresc foarte tare si va fi un posibil cadou ptr ziua mea care este peste 2 saptamani.
Multumesc anticipat si imi cer scuze ptr. indrazneala!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dana daca e te ajut.Trimite-mi link si sun maine sa vad daca o mai au pe stoc.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nvladu spune:

Fetelor, am si eu mai multe intrebari legate de Austria, unde nu am fost niciodata si nici nu am pe cine sa intreb. Sper ca voi sa-mi puteti raspunde in limita timpului vostru.
In primul rind, se poate trai cu un salariu brut de 2000 de euro pe luna? Cit din asta este oprit ca impozite si alte dari?
Cum te descurci numai cu engleza? Se pot face cursuri de germana?
Se poate folosi permisul de conducere din Romania sau este la fel ca in Germania unde trebuie sa platesti mii de euro pe scoala de soferi si obtinerea unui permis de conducere?

Ce nu va place voua in Austria (caci cu siguranta e mai putin de povestit decit ce va place)?
Multumesc anticipat. Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele m am intors acasa.a fost frumos,dar m am bucurat ca m am intors
nvladuo sa incerc sa ti raspund cu aproximatie,pt.ca nu s la curent cu taxele ,dar l am intrebat acu pe sot si zice ca depinde de venitul anual care daca e sub 20.000 euroi/an platesti impozit mic.chestia e ca te costa mult asigurarile deci depinde daca angajatorul iti plateste asigurarile. sper ca intelegi ce vreau sa spun.cu engleza eu m am descurcat la inceput ,acu cred ca depinde in ce oras esti.germana poti s o studiezi aici ori la universitate,ori diverse cursuri.
cu permisu din cate stiu daca il ai deja de ani buni in ro ti l recunoaste aici.
cred ca ar trebui sa ne dai mai multe amanunte si poate iti raspunde cineva mai in tema ca mine

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nvladu spune:

Este vorba de Linz. Sunt eficiente cursurile de limba germana de la universitate? Sunt scumpe?
Cum poti gasi apartamente de inchiriat in Linz? Cam care sunt preturile?
Multumesc pentru ajutor. Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am indraznit si eu sa deschid un subiect la mamici despre gravidutzele din austria si m-am trezit ca am fost trimisa aici!si vad ca sunteti deja multe "prietene"de pe aici!eu sunt in austria de 10 luni!si mi destul de greu singura tinand cont ca stau relativ departe de omenire!cine este MONICAGJ????si ce fetita ai daca nu te superi!ca eu stiu o monica cu fetita ancutza!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

si daca tot venii ma puneti si pa mine pe listuta voastra???zic waidhofen ca poate suna mai cunoscut decat satul unde stau eu!e aproape de orasul asta!pupici!

raluca

Mergi la inceput

ralucutzabine ai venit printre noiMonicagj n a mai dat demult pe la noi,din pacate nu stiu amanunte despre ea.zi ne mai multe despre tine -daca vrei,bineinteles-cati ani ai,daca sotu e austriac ,cum te ai adaptat aici,de cat timp esti in austria etc.am luat locu sri ului ,care e alinah din linz,dar o iertam ca are problemuri
la noi a nins azi ca in povesti.care plecati in ro de sarbatori sa papati sorici?eu raman pe aici ,n am inca nici un plan de sarbatori.voi unde petreceti sarbatorile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa..servus

Ralucutza bine ai venit..si sarcina usoara

Caro..nu plecam draga de sarbatori..ce ai uitat ca noi suntem austriece??Te astept la un punch de Rev?Ca sa ne amintim de anul trecut?

Phillip creste si vorbeste...io dar trece curand.

p.s asta ca sa nu ma dati disparuta

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

bonsoir

babeeas veni la viena,dar al meu lucreaza ,asa ca nu stiu daca ne miscam de acasa.imi inchipui ce vorbeste philip ,ca doar are cui semanapupicei de la mine la carliont si la mutuleu
nvladueu sunt in salzburg si am fost f.multumita de cursurile de la universitate,acu nu stiu cum o fi la linz.de preturi nu mai stiu ,tre sa ma informez.dar ai putea sa cauti pe net uni din linz,sigur gasesti acolo tot ce te intereseaza.de apartamente nu stiu sa ti spun,asteapta s apara alinah pe aici (ea i pe langa linz)
ralucutzacum te ai acomodat in austria?hai la povesti.

Mergi la inceput