Despartire - care sunt motivele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaSe spune:

SimonaBB ai dreptate, normal ca nu-mi convine de aia ma revolt, insa tot dau cu capul in acelasi loc de fiecare data si nu rezolv nimic, el tot pe mine ma acuza ca sunt isterica, si nu sunt in stare sa inteleg o data ca vezi doamne e super stresat si eu tot fac "boturi".

El si-a schimbat jobul de vreo doi ani, e bine platit, insa tot timpul se plange ca-l omoara aia cu munca, si el are responsabilitati mari.
De fapt de ce sa plange este ca are multe lacune, si trebuie sa se puna bine la punct cu teoria, sunt de acord cu asta dar trebuie sa faca ceva si sa se apuce cu adevarat de invatat.

Insa ce ma doare cel mai tare este ca toata ziua ar sta pe internet sau ar vorbi la telefon si se plange la toti ca are mult de invatat dar nici nu face nimic, insa ce nu mai suport eu este felul asta al lui de lalaiala, si de aia incep sa trantesc prin casa.

A facut un fel de psihoza, nu-i place sa munceasca mi-a recunoscut de multe ori, si eu sunt tot timpul acuzata, ca tot fac boturi si el nu poate invata din cauza mea.

Dar si eu am niste limite, nu mai pot, daca il pun la invatat nu e bine, daca il las in pace nu e bine, sunt vinovata ca nu-l pun la invatat, nici pe afara nu iesim ca el are de invatat, de distractii nici nu mai vorbesc, situatia tine asa de 3 ani, pentru ca inainte cica era ocupat sa-si gaseasca un job bun si acum ca l-a gasit sta pe internet ca se destreseze.

Iar eu tot adun in mine, jigniri, frustrari, nervi, cuvinte aruncate aiurea, iar lui i se pare normal pentru ca trebuie sa-l sustin, deci problemele mele sunt mofturi, si daca i le spun cica eu nu am minte.

Cu intimitatea, nici asta nu prea merge in sensul ca au fost si 5 luni in care nu a fost nimic intre noi, asta in conditiile in care eu imi doresc un copil......... dar toate astea sunt mofturi la mine, iar eu cuminte nu faceam presiuni asupra lui l-am lasat in pace, doar i-am zis intr-o dimineata ca am visat ca m-am culcat cu cineva, insa nu stiu cine era, iar el tot a insistat sa-i spun cine, i-am zis ca nu stiu nu-mi amintesc persoana cum arata, iar dupa faza asta a fost f. dornic ... iar eu n-am simtit nimic.. si de multe ori la fel... nimic.

Acum mi se mai reproseaza ca eu nu aduc bani multi acasa, eventual ca el, si ca serviciul meu e floare la ureche, si sa mai fac si eu ceva cursuri sa devin supercalificata.

Voi ce ati face in locul meu, sunt eu egoista, sau am innebunit eu.
Ajutati-ma sa iau o decizie, pentru ca nici eu nu mai rezist asa, ceva trebuie sa fac.
Inca o data va spun ca orice i-as spune care sunt nemultumirile mele ma lovesc de un zid, nu obtin nimic, si de certuri m-am saturat pana peste cap.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Asta e nesimtire din partea lor. Spunea cineva aici ca "domnul" e fff obosit psihic. Mai sa fie ! Ce-i cu mofturile astea ?! E vorba de egoism, lipsa de respect si proasta crestere. N-am nici o intelegere pt. asemenea personaje.
Sotul meu se scoala o data cu mine de 3 ori/noapte sa dam mancare copiilor si sa-i schimbam (avem gemeni), iar dupa biberonul de la 4 dimineata se spala si pleaca la serviciu - ajunge primul acolo - iar cand vine de la lucru ma ajuta la tot, baie la copii tot-tot. Si nu mai e obosit psihic. Ce internet ? Doar eu ce mai stau pe internet acum cu voi iaca.

Maria

Mergi la inceput

Maria bravo tie,

sotul tau e roman? parca nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

buna mirela.........iti spun eu ca nu prea ai ce sa faci cu vorba buna, nici cu faza cu suparatul(eu am incercat cam 1 an)......pt ca el nu vede ca adevarata problema o are el....si nu TU....pt el esti doar o femeie isterica si neintelegatoare.....cum adica iti permiti sa te superi ca la ora 2,3 noaptea el e pe internet si tu incerci sa dormi singura......si a 2 zi tipa ca e obosit si ca-l doare capul.......si vai ce exploatat e el......ti-am zis cunosc fff bine aceste probleme......eu am stat cu ele in casa 1 an............si pur si simplu nu poti face nimic, DACA EL NU VREA SI NU VEDE..........nu vor sa constientizeze emanciparea femei......doar in anunmite situati....cat despre internet......e un DROG poate mai rau ca alcoolul.......macar acolo vede si lumea din jur care e problema.......cu internetul nu.....TOTI te judeca pe TINE.......ca ar trebui sa-I multumesti lui D-zeu ca ai un sot care invata si incearxca sa-ti faca un viitor stralucit............deci nu doresc nimanui un partener Obsedat de calc si internet
succes desi nu stiu ce sfat sa-ti dau.......relatia mea tocmai e esuat, tot din aceeasi cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisanda spune:

Brr... mi se zburleste pielea pe mine, ca si al meu sotior tot imi povesteste acum ca e stresat... Poate ma vedeti si le mine peste cativa ani "femeie isterica" pe forum, ca mi-e sotiorul stresat...
Iar cu mentalitatea... daca i-ai "dat voie" la inceput sa stea ca un pasa, apai nu te mai astepta acum sa te ajute! E adevarat ca ar trebui macar ceva respect pentru "menajera" familiei...
Ma gandesc sa nu fie problemute ceva mai profunde, de genul unui complex de inferioritate al lui pe care si-l manifesta prin insulte si indiferenta. La ai mei era o situatie destul de asemanatoare si dupa creierul meu, dincolo de explicatii de genul "asa l-a invatat ma-sa", cam asta ar fi motivul.
Cat despre solutii practice... scoate-i cablul de internet si pe cel de telefon din priza! Macar pentru ceva timp. Sau inventeaza o defectiune cu care sa n-ai nimic de-a face (ca altfel iar o sa-ti iei portia de insulte). Pana se obisnuieste fara internet. Eu va trebui sa fac asta cu mine insami, ca in curand o sa ajung si eu ca el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Mirela, e roman dar are si un sfert nemtesc. Nu stiu daca asta conteaza, dar asa e el si asa a fost educat. Nici in mama n-am atata baza ca in el.

E pasare rara, dar mai exista asa ceva. Un prieten de-al nostru de aici (tot roman, doctor) schimba scutece, da de mancare copilului etc. mai bine decat sotia lui (austriaca), plus ca lucreaza la 2 clinici in timp ce ea sta de 3 ani acasa cu copilul. Depinde foarte mult de educatie, dar si de bunul simt al omului.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Dar voi v-ati inteles vreodata bine? Cum a fost la inceput? De cat timp sunteti impreuna? Ai incercat vreodata sa nu mai faci nimic in casa, sa lasi totul asa cum lasa el, sa nu mai faci nici mancare.
Eu zic, ca trebuie sa discuti cu el si sa ii spui ca asa nu mai merge si sa iti spuna si tie ce vre de fapt.
Va doresc numai bine!

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

o solutie mai tampitica ar fi sa faci si tu ca el. nu mai fa nimic in casa, lasa mizerie, mancare cuc, spalat cuc... si daca vezi ca te pune sa faci sa sari si tu cu gura sa zici ca ai de invatat, ca esti stresata, sa stai pe net. sa vada si el cum e. daca ni ii pasa, atunci e mai grav.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Draga Mirela din cite zici tu am impresia ca e PREA bine tratat sotiorul tau... Fara suparare Cum mey poate el sa-ti declare ca nu vrea copil de la tine ca o sa se streseze si mai tare cistigind bani pt amindoi?! Nici nu-mi imaginez cit de egoist tre sa fii ca sa trintesti una ca asta, chiar si la nervi Stresul nu are nimic aici! Eu stiu ca daca 2 oameni se iubesc atunci sunt impreuna si la stres si la odihna, sau cum sa-i mai zic... In cazul de fata am impresia ca pur si simplu nu te mai iubeste, sau poate te iubeste dar si-a pierdut atit de mult respectul fata de tine incit nici nu-si mai da seama de asta...
Eu zic sa stai mai ferm pe pozitii, si chiar daca-ti va fi greu (in acest caz sa nu-ti dea prin cap a-i arati asta!) lasa-l pt o vreme, poate se sperie de-a binelea si-i mai vine mintea la cap! Poate nu mai e chiar atit de stresat dupa cit spune ci pur si simplu are toane, ca atunci cind copiii se alinta. In orice caz a tolera un astfel de comportament e cea mai nereusita solutie dupa parerea mea

Fa-te si tu mai indiferenta, las-o naibii de curatenie, iesi cu prietenele, la un salon poate daca-ti permiti. In cazul in care-si imagineaza ca ai inceput sa depinzi de el si nu mai ai alta iesire trebuie imediat adus cu picioarele pe pamint...

Mult curaj!

Mergi la inceput

Fetele am incercat si asta, daca nu fac curatenie si mancare nu-i convine, incepe sa tot strige ca e mizerie, ca el nu are ce manca, ca nu mai are camasi curate......... l-am lasat asa cateva zile, si nici o problema a gasit solutia, isi cumpara pizza toata ziua, si alte camasi noi, ciorapi, deci solutii gaseste, in nici intr-un caz sa puna mana pe un aspirator, nuu, sau sa puna rufele la spalat in masina, nuuu, ca el nu are timp...

da aveti dreptate asa a vazut in familia lui, ca si tac-su era musafir, si cand era el mic nici nu stia unde ii gradinita, maica-sa se ocupa de tot.

Mergi la inceput