CUM???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Ana Maria, scuza-ma dar eu nu inteleg un lucru: spui ca il iubesti la nebunie, spui ca el te iubeste la fel, il descri ca pe un om minunat, ca pe barbatul ideal pentru tine si... totusi... de ce nu incercati sa reparati ce s-a stricat??? Daca va iubiti de ce nu sunteti impreuna?? Spui: "pentru ca nu se mai poate!" De ce nu se mai poate? Da-ne mai multe detalii! Daca nu vorbesti deschis despre ceea ce a fost intre voi, daca nu incerci sa cauti adevarul in toata povestea voastra, nu vei putea trece niciodata peste! Bineinteles ca timpul va vindeca ranile, poate vei intalni pe altcineva, te vei indragosti din nou dar... ceva tot va ramane in sufletul tau! Iar mai tarziu te vei intreba: "de ce?!"

Gandeste-te bine! Eu cred ca inca mai aveti sanse, inca nu e tarziu!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

deja ma intreb de ce. dar nu gasesc deloc raspunsul. ne iubim, da..dar oare este suficient? pana acum ne-am demonstrat ca nu este. ne certam din tot felul de prostii si la noi fiecare cearta inseamna despartire. nu depinde doar de mine sa mearga totul bine. se pare ca ce imi place mie nu ii place lui si invers. nu stiu daca intelegeti prea bine. probleme majore nu am avut doar certuri puerile peste care am fi putut trece. dar pentru cat timp? mi-e greu fara el dar imi este greu si cu el. va jur ca nu mai stiu ce este bine pentru mine. l-as vrea inapoi dar oare nu am ajunge aici? unde am ajuns de atatea ori?

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

draga mea, nu sunt nimeni sa iti dau sfaturi dar am trecut si eu prin asta acu 2 ani.Si am hotarat ca sa luam o pauza ca sa ne dam seama daca merita luptat.Am stat in aceasi casa, dar in camere diferite, si ne-am limitat la salutat si cateva lucruri in comun.Am stat asa 3 saptamani, fara nici o relatie, eu mi-am cerut la serviciu ore suplimentare, acasa ma sunau prietenii si colegii.Aveam un prieten care ma suna des si asta l-a facut sa ii fie frica, cu toate ca tipul era la 450 km de unde stateam noi.Un sfarsit de saptamana am mers cu seful meu la o intalnire de afaceri unde l-am cunoscut personal, dupa care au inceput telefoane mai dese.
Cand si-a dat seama de tot, si-a cerut scuze si mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda si ca mai vrea o sansa.I-am zis ca e ultima si daca nu fiecare pe drumul lui( dupa 6 ani impreuna).
Iar acum suntem un cuplu fricit, am invatat ca daca suntem impreuna nu este pentru totdeauna, ca ne putem pierde in orice moment, si ca totul depinde de noi.
Sper sa iti fii fost de folos ce ti-am spus.Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu el, iar daca el nu vrea sa continue sau nu are clar ce vrea, da-i o pauza ca sa isi puna sentimentele in ordine.Si in primul rand nu te invinovatii pe tine, pentru ca in relatia asta sunteti doi.
Pupici si multa fericire si putere de intelegere a lucrurilor care nu au inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

olim, tu aveai maturitatea de a lua o decizie si puterea de a te tine de ea.
aveai job, aveai responsabilitati, aveai treaba..nu stateai sa te chinui DOAR CU EL..sau in proportie de 70% doar sa te storci CUM SA FACI SA FIE AL TAU.ce surpriza sa ii faci..cum sa il uimesti..si pe el sa il doara in PLEX...

.Asta cred ca l a determainat pe prietenul tau de atunci sa hotarasca DEFINITIV SA RAMANETI IMPREUNA...

Firesc ca daca un barbat vede ca o femeie sta aproape in cap pentru el nu isi va manca timpul sa faca o alegere...

Sincer cred ca timpul le rezolva pe toate...dar unele dintre noi nu putem sa intelegem asta..

Ceea ce ai scris este de folos..dar varsta SI GANDIREA SPECIFICA CELOR 20 DE ANI, alaturi de prea mult timp liber si alti factori...nu au cum sa permita punerea in aplicare a unui plan asemenea celui descris de tine..plus ca CEL MAI IMPORTANT E CA mai presus de postarea unor subiecte pe un forum este hotararea personala de a face ceva...

INSA eu nu stiu ce sa mai cred..azi o iubeste..ieri ea afla ca nu mai are mult de traut si scrie aici..la cateva lui raspunde sec ...IDEEA CA MAI TRAIESC PANA IN SEPT ESTE ALTA PROBLEMA CA SI CUM PE nimeni nu ar fi interesat..ca si cum nu am fi incercat sa facem ceva..si daca ar fi spus de ce medicamente "DIN jAPONIA" ESTE nevoie sigur s ar fi facut rost de ele...dar probabil ca..este ca in ...CE BINE IMI PARE CA AI LUAT TZEAPA..ma refer mine cea care chiar am crezut.si cred ca si alte persoane si au pus problema ca apoi sa ni se dea cu flit...CEVA DE GENUL NU ESTE TREABA VIASTRA..

PROMIT SA NU MAI SCRIU NIMIC..EXPERIENTA MEA SPUNE CA E IN ZADAR SI CRED CA Fiecare din noi cele care am incercat sa ii dam un sfat ne am convins ca e in zadar ...si am inceput sa ne vedem de alte treburi..

apreciez sincer forta celor care mai cred inca in...puterea cuvantului..EU M AM CONVINS...SI repet...VOX CLAMANDIS IN DESERTO..SAU VOCEa care glasuieste in pustiu...asta facem ..NIMENI NU NE ASCULTA..

EU PROMIT SA NU mai spun nimic..about..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Poate ca prima iubire nu este chiar prima..cel mai bine e sa vezi fiecare iubire ca si cum ar fi prima.....Prima iubire a durat 7 luni....am decis sa ma despart de el....si am suferit...desi stiam ca asta voiam....nu regret absolut nimic...am crezut ca raman cu amintiri frumoase...au fost clipe frumoase..dar timpul m-a ajutat sa uit...aproape tot...incredibil dar chiar asa a fost...parca totul s-a sters...intre timp...am asteptat persoana potrivita...acum sunt cu altcineva si sper sa tina....ideea e ca timpul vindeca tot si poate intr-o zi vei gasi pe cineva....care sa te iubeasca mai mult..crede-ma nu e imposibil

Mergi la inceput

Eu cred ca o relatie este lucrul de doi, iar daca unul nu vrea, celalat poate sa faca ce vrea ca tot degeaba.Nu poti forta pe nimeni sa te iubeasca si nici sa fii fortat sa iubesti.
Viata merge mai departe, iar daca nu este el, sigur cineva te asteapta undeva, candva.
Toate lucrurie la timpul lor.
Mult noroc.
Pupici
Cred ca ai dreptate: la inceput cer sfaturi saracutele , idei, sugestii, dupa care iti spun de toate.Asta este chat-ul uneori

Mergi la inceput

Cred ca ai dreptate: la inceput cer sfaturi saracutele , idei, sugestii, dupa care iti spun de toate.Asta este chat-ul uneori...

sunt doar cazuri izolate...sper sa nu se raspundeasca fenomenul...

Mergi la inceput

Si eu sper, dar sunt patita, asa ca de acum inainte am sa incerc sa fiu mai atenta cu cine port o discutie.
Cat despre generaliza acest lucru sper sa nu se intample, deoarece eu cred ca acest site nu ar mai avea nici un rost.
Eu cred ca sunt fel de fel de oameni, iar uneori trebuie sa nu ii bagi in seama, exact ca in viata de zi cu zi.
Pupici

Mergi la inceput

eu..sincera..de felul meu...si deschisa..in a mi spune parerile si opiniile MI am luat o sapuneala in fata unei sali cu studenti...pentru ca mi am permis sa spun ceea ce gandeam...asa AM invatzat sa mai si tac..:)

Tot binele din lume!

Mergi la inceput