CUM???
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
mariuca_mrc spune:
.....dar doare ata de rau(si eu sunt in aceeasi situatie)......am locuit impreuna aproare 2 ani si a plecat de acasa de cateva zile.......pling tot timpul.......nu mai pot face nimic(noroc ca nu am un serviciu stresant).....si acum......si pur si simplu nu inteleg ce sa intamplat.........ma gandesc ca vine noaptea si iar o iau de la capat......ce sa fac?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_maria222 spune:
te inteleg perfect...e urat ca noi stam in acelasi bloc. azi am iesit cu fetele si m-am simtit mai bine. sper sa treaca repede...
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Bagati capul in perna, plangeti pe saturate. Azi, maine si tot asa. Nu-i nici o rusine. Vaitati-va in oglinda. Mancati ciocolata.
Si, intr-o zi, durerea va trece. Sigur. Poate pentru ca sa faca loc alteia...
http://community.webshots.com/user/tora97
criss spune:
Dorintele nu tin cont de realitate si nici n-o pot schimba.
Ramane doar sa ne conformam realitatii...
Nu stiu daca este dovada de putere sau supunere...cred ca e vorba doar de lupta pentru a ne impaca cu noi insine .
Criss
danna2002 spune:
eii la mine a trecut...pur si simplu pentu ca mi a demomstrat ca nu ii pasa de mine..si cum eu NU POT SA STAU LANGA un om pentru care nu insem nimic...:) nu fac altceva decat sa ii multzumesc lui Dumnezeu ca a facut sa se intample un fapt tris care m a trezit la realitate.
Ma intreb destul de des...oare a fost prima iubire..?!
raspunsul este ACELASI: NU CRED ca a existat prima iubire..la mine a existat prima mea dorinta de a face sex cu un om potrivit DOAR pentru asta.....
si daca mi ar fi facut si alte dovezi de iubire la fel as fi gandit..nu are sens sa ma mai gandesc..:) sunt singura si fericita...
sau sunt iubita cum am fost tot timpul de un om care nu mi a atras atentzia sau..DIN AROGANTZA NU L AM observat....SIMT oricum ca despartzirea M A MATURIZAT SI M A AJUTAT SA MA PUN PE MINE PE PRIMUL LOC...:)
soledad spune:
Suferi acum...si o sa intalnesti o alta iubire si iar o sa suferi...si apoi poate iar...pana cand iti vei fi invatat lectia si vei fi devenit suficient de puternica incat sa poti intalni adevarata iubire, sa o recunosti si sa te poti bucura de ea.
Adesea confundam iubirea cu dependenta de celalalt...cand el pleaca, ne prabusim, nu mai gasim nici un punct de sprijin, se darama o lume...
Am fost si eu ca tine, am suferit si eu ca tine...pana am inteles ca adevarata iubire nu poate exista decat intre doi oameni puternici, independenti unul de celalalt, dar care aleg sa traiasca impreuna pentru ca se iubesc.
amuleta spune:
Ocupa-ti timpul. Sint destui batrini si copii amariti prin institutii care ar beneficia de un suflet cald, plus ca uitindu-te la viata lor, o sa-ti dai seama ce norocoasa esti. Iar cind vii acasa, vei fi asa de obosita ca n-o sa-ti mai arda de ginduri.
Cuiul urmator o sa vina cind e vremea lui de venit, doar n-o sa stai suspendata in asteptare pina atunci.
ana_maria222 spune:
azi m-am trezit plangand...am visat toata noaptea ceva ce nu va mai putea fi. sper sa trec repede peste pentru ca simt ca nu mai pot.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
Mai, copile, incearca sa te linistesti !! esti tanara, o sa iubesti din nou si-o sa vezi ca "ceva ce nu va mai putea fi", va fi iarasi, poate chiar mai bine si mai frumos ....si-o sa vezi ca vecinuŽde blok pentru care jelesti si suspini tu acum o sa ramina doar o amintire si-o sa te miri cum de...
Uite, pentru data aviatoare, ca sa nu te mai prinda cu "temele nefacute" iti recomand nitica precautie, cum spune si Marin Sorescu in poezia asta :
Precautie
M-am imbracat c-o armura
facuta din pietrele care-au ramas
dupa ce a trecut apa.
Mi-am pus o pereche de ochelari
in ceafa,
ca sa pot vedea numai
cu mintea
de pe urma.
Mi-am protejat
mainile, picioarele, gandurile,
nelasand nici un loc liber
care sa poata fi atins de mangaieri,
ori de alte otravuri.
Chiar inima din piept
mi-am acoperit-o cu o carcasa
de broasca testoasa
ce-a trait 800 de ani.
Cand totul a fost gata
i-am raspuns tandru :
- Si eu te iubesc.
mariuca_mrc spune:
...chiar il iubesc........si el ma iubeste, tocmai de aia pling........pt ca imi poarta de grija desi suntem despartiti...... e ata de greu.....mai ales ca nici unul nu a gresit......pur si simplu ne-am pierdut undeva pe drum...........si cea mai mare greseala a mea, e ca l-am lasat sa ma vada ca pe un copil si nu ca pe o femeie......asa ca acum nu am altceva de facut decat sa stau sa pling