Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut iubitele mele am,citit pe net,si numi vine sa cred ce se intimpla,zici cai sfirsitul lumii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

vroiam sa zic ce se intimpla in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Eu iar la servici..M-a bucura mult ca v-ati facut mai active..tineti-o tot asa!
Miine plecam la o nunta la prieteni. Si suntem in continua miscare. Sergiu ajuta mirele si eu mireasa. Aveam multe programari : pedichiura, manichiura, saloane etc...Cred ca va mai amintiti cum e nu?
Acum nu stiu cum sa ma cer sa-mi dea voie la programari in citeva ore...dar gasesc eu cumva.
Luni o sa va povestesc cum a fost.
Pupici la mamici si puiutilor. Sa creasca mare cuminti si sanatosi ( desi si norocosi tot nu incurca sa fie!)
Chiar eri ma gindeam la 2 prieteni care invatau la fel de bine si aceeasi s oarta aveau pina unul din ei a avut norocul sa fie omul potrivit la locul potrivit si s-a urcat repede sus. Pe cind cel de-al 2-lea nu era cu nimic mai prejos, insa urca scarile treapta cu treapta si dureaza.
OK!
Pa! WE placut si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna moldovencele mele!!!!!

Am aparut si eu dupa atata timp........Am fost atat de ocupata, ca in tot acest timp abia de 2 ori v-am citit.Si imi este foarte dor de voi!!!!
Alex e foarte bine, s-a adaptat super la cresa, deja se cunosc intre ei copii. Mananca bine, mai nou mananca numai singur, refuza sa-l hranesc eu, asa ca il pun la masa si papa baiatu singur tot, nici nu da pe el.
A invatat foarte multe, si inca o noutate, face pipi si kk la wc, avem un colac special ptr copii cu scara ptr wc, si cere "pipi". Asa ca deja ziua umblam fara pampers, numai noapte ii mai pun.
Eu sun prinsa cu munca, la servici sunt pana la ora 2, dar pe urma am foarte mult de lucru acasa, ma ales ca acum e perioada bilanturilor, si e o nebunie curata.Dar din fericire am scapat, mi-am terminat tot de facut, asa ca ptr vreo 2 saptamani voi fi mai libera.

Violeta, cu intarziere La Multi Ani!!!!Sa fii fericta, iubita, sanatoasa, si sa ai parte de tot ce iti doresti!!!!
Lucia, ce mai face fetita din burtica, multi pupici ptr ea, sa fie sanatoasa si frumoasa, ca mamica ei!!!!!
Lilia, sanatate multa Ameliei, sa treceti cat mai repede de toate necazurile voastre, si pup-o si pe ea din partea noastra!!!!
Rodica, pupicei si ptr voi!!!!!!!!
Alina, La Multi Ani ptr 2 ani de casatorie, ai un sot minunat!!!!!!
Diana, te salut si pe tine!!!!
Ma scuzati daca am uitat de cineva, dar sunt rupta de oboseala, si mai avem de spalat pe Alex si fuguta la nani. Maine intru sa mai povestim!!!!!
Noapte buna dragele mele!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor!

Ma bucur cind citesc si vad ca sunteti toate OK. Bravo voua, sa o tineti tot asa.

La noi nimc nou, doar ca am fost la medic, si cind acela a vrut sa puna aparatul sa asculte cum bate inimioara, bb dadea niste shuturi de te umfla risul. Se vedea bine cum misca :) Tati zice ca o sa fie fata tot asa de zbintuita ca si mam'sa :))

Nu stiu de unde si pina unde mi-a aparut o intrebare: cum se zice in romana "casha mannaia" ? Daca stie cineva - merci anticipat pentru raspuns.

V-am pupat pe toate si nu in ultimul rind - puii vostri. Un we placut.
_
28+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Lucia, ma bucur ca sinteti bine! Daca nu gresesc si stiu eu bine, atunci e "terci de gris".

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare
Alina bravo pentru Alex,felicitarile noastre pentru ca face la wc. Ce baiat mare si independent ai .
Violeta sa ne spui cum a fost la nunta..
pupic si sa aveti un we placut .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia,
"terci de gris" se spune in Basarabia, iar in Romania este "gris cu lapte".
Asta in caz ca mai ai nevoie.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor!

Stiam eu ca nu o sa ma lasati la nevoie . Va multumesc mult .

E we sper ca va distrati de minune. Hai ca va si am fugit.
_
29+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salutare fetelooooooooooooor!!!!

M-am intors din concediu ieri noapte

LiliaToma, nu ma supar deloc, intreaba-ma orice vrei La Odessa mi-au propus un loc de munca in aceeasi sfera, adica tot cu calculatoarele. Am mers acolo pentru citeva zile sa vad cum e si nu mi-a placut, de asta m-am intors la Chisinau, de unde am plecat pentru o saptamina in Turcia (Antalya) la odihna. Acuma am iesit din nou la serviciu si mi-e sooooooomn de mor....
Off.. ce scurt e concediul

Mergi la inceput