Prietenii omului (14)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
Victoria.. incearca sa dai anunt si la www.formula-as.ro sau pe www.animale.ro ..
------------------------
Louisea si Bandit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mishulina spune:
Buna ziua prieteni cu blanita si codita! Uf..in ultima vreme n-am mai avut timp de nimic asa ca doar v-am citit,n-am putut sa scriu un rand! Deci sa recuperam: si La multi ani! pentru Mishu mic de la Mishulica al mare! Sa fi cumincior (pe cat posibil) si sa cresti mare si sanatos!
Sanca,ai dreptate ca pisicile ne dreseaza ele pe noi si vai de parintii care nu asculta de copii si de stapanii ce nu fac pe placul matzelor!
Apropo,TiraMishu e si prajitura noastra preferata!
Maruta,la dr ala nu ma mai duc oricum,ca m-am mutat in alt cartier si acum nu stiu nici unul prin zona...
Apropo,nici la mine nu miroase a matza prin casa dar "podoaba" mea a "scurmat" toate fotoliile!
Voi ce mai faceti? ce pozne si ce nasbatii?
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Noi azi ne-am schimbat tavita de nisip cu una mult mai mare si am cumparat iarba pt pisici, ca de poimaine ne mutam intr-un apartament cu multe flori de care nu avem voie sa ne atingem.In rest, ne cam zboara gandul la pisicuta vecina, care e in calduri si e foarte agitata. De parca nu am fi castrat.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor, am pozat copiii zilele trecute. am pus in album, la semnatura mea poze noi. la bebelusii primele 5 poze is alea vechi, iar urmatoarele 6 sunt poze noi cu bebelusii care acuma nu mai sunt asa de mici la albumul Bubulinei am adaugat o poza la sfarsit, iar la Vladut voi pune in curand inca 2 poze.
cine doreste sa ii vada, va rog!
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
louisea spune:
Ramonika.. dar tot 5 poze sunt la albumul bebelusilor .. nu le vad pe alea 6 noi
------------------------
Louisea si Bandit
Victoria spune:
Pisicutzul cel mic gasit sta tot in beci, nu i-am gasit stapanV.
veni, vidi, Victorie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by louisea
Ramonika.. dar tot 5 poze sunt la albumul bebelusilor .. nu le vad pe alea 6 noi
cred ca te-ai uitat prea repede...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Victoria, si eu am greutati in gasirea de stapani pt puii mei. maine implinesc 2 luni si as vrea sa incep sa-i dau. nu prea am cui, dar ma mai straduiesc. mai incearca si tu. succces
![](icon_smile_kisses.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
carmita_baby spune:
Victoria uite mi-a promis o prietena ca se intereseaza in Bucuresti, a zis ca face tot posibilul sa ii gaseasca stapan.. Cam in 2-3 zile imi va spune ce a rezolvat. Doamne ajuta sa ii gaseasca ca tare mi-e mila de bietul sufletel
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Victoria se pare ca prietena mea a trimis un mesaj si deja a gasit pe cineva care vrea o pisicuta. Dar a zis ca o ia numai daca ii place..
Daca vrei trimite-mi un PM si iti voi da numarul prietenei mele de telefon, sa o sun ca sa vorbiti ce si cum. se pare ca persoana in cauza vrea sa vada pisicuta cat mai curand.
Mello motanelul iubit
louisea spune:
mei da ce activitate slaba pe aici..
noi suntem tot asa.. adica neastamparat
labuta s-a vindecat dar tot nu ne-am invatat minte
------------------------
Louisea si Bandit