Prietenii omului (14)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
Sanca.. de aia nu am vrut sa-i pun pana cum.. mi-e un pic frica sa nu ramana agatat al meu zice ca nu se poate intampla
da nu-mi da de ales.. poate o sa io pun cand ramane acasa in weekend-uri .. si vine soacra-mea sa-l supravegheze.. ca saraca si asta sta cu fica sa nu i se intample ceva cand il supravegheaza
------------------------
Louisea si Bandit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmita_baby spune:
Louisea este castrat Bandit? Ca de nu cred ca a fost in calduri si si-a cautat si el gagica 'omu`' Anul trecut cand inca nu-l castrasem pe Mello a disparut si el de acasa o zi si ceva, de-mi faceam griji si-mi imaginam cele mai groaznice scenarii: o fi dat masina peste el, l-o fi muscat vreun caine rau. Cand colo baiatul nostru se dusese la gagici. Si eu tomai pe gagica-sa o alungam de langa el ca mi-era frica sa nu fie motan si sa se bata
Hai sa va zic una buna, asta referitoare la mama ta Louisea cand il supravegheaza pe Bandit. Dupa cum v-am zis mama are grija de pisicutele lui Tumpi cat e ea plecata din tara. Ei zilele trecute fetita Mitzi nu stiu pe unde s-a bagat ca nu o mai gaseau ai mei. Au rascolit toata casa, da` ia pisica de unde nu-i. Au cautat-o si pe jos cu lanterna.. Innebunise mama nu alta, plangea, ca dupa ce ca nu era pisica ei.. va dati si voi seama.. Ma si cand colo apare Mitzi tacticoasa exact asa cum spusasi tu Louisea de nu stie nici pana in ziua de azi mama unde a fost ascunsa..
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Louisea, ce viata plina de aventuri are Bandit!
Pisoiul meu nu face nimic toata ziua, sta si doarme! Din cand in cand mai alearga dupa vreo musca sau maraie la vrabii, dar de la distanta, ca dupa cazatura nu mai are curaj sa stea pe geam!
Ana-Maria
"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Pai Ana Maria are viata plina de aventuri pentru ca sta la casa si isi permite 'musiu' sa se distreze.. Parca il invidiez ca saracul Mello cred ca i-ar place sa mai iasa si el pe afara. Da` nu-i nimic in vreo 3 ani ne mutam si noi la casa si atunci o sa se schimbe situatia
![](icon_smile.gif)
Mello motanelul iubit
louisea spune:
carmita.. Bandit e castrat si soacra il supravegheaza.. ca mama sta in .ro
------------------------
Louisea si Bandit
louisea spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
Scuze de confuzie, eu sunt o maestra in de astea
Mello motanelul iubit
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
------------------------
Louisea si Bandit
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Carmita, stiu ca Bandit sta la casa...ziceam, si io asa...cu putintica invidie de motan, ca de-ar sti al meu ce bine o duc altii din punctul asta de vedere...el e tare golanas, da' nu prea are unde sa se manifeste!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
louisea spune:
a venit cu o labuta cu sange pe ea
l-am spalat pe labuta dar nu prea m-a lasat si l-am dat cu un pic de spirt sanitar sa nu i se infecteze.. acum doarme iar cand se trezeste il mai dau cu un pic de spirt si il pansez..
are doar o julitura pe labuta.. dar toarce si nici nu umbla anormal.
daca nu se potoleste..
------------------------
Louisea si Bandit
carmita_baby spune:
Hai ma Louisea imi pare rau sa aud, dar slava Domnului ca nu a fost mai rau. Pupa mama labuta lui
Mello motanelul iubit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Hallo fetelor si animalute!
noi am gasit in sfarsit casa, casa visurilor noastre, suntem f. fericiti!
mai scriem pe net cat mai putem, luna viitoare facem o mica excursie in Ro si spre toamna sper sa ne revenim la "normal".
Tina este f. agitata, crde ca din cauza evenimentelor si a caldurilor care bantuie pe aici, latra in nestire, vede ca dispar din lucruriel ei preferate:Tv-ul, aragazul, scaunul din Bucatarie, maine poimiane dispare si microwelle, acolo unde se intampla "minunile" cu papica ei, ce-o fi atunci Doamne?
va dorim o vara cat mai placuta!
PS. ah, si speram sa va gasim aici pe toate cand ne vom reintoarceVio und Tinchen
Tina,catelus de catifea
orhideele noastre