Prietenii omului (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ar fi bine sa va puteti muta.. mi-ar parea si mie rau sa-l duci pe Sticky la tara .. el e motan de oras

Sticky

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumim, Lou Si eu spun ca e motan de oras, ma tem ca daca il duc la tara isi mai baga nasul prin ceva otravit si moare. Imi fac tot felul de scenarii, dar chiar am si motive. Acum tocmai a luat doua guri de apa cu sapun, cat a apucat pana l-am prins eu. Peste tot se baga...Sper sa nu i se faca rau.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce liniste pe aici... ce fac dihaniile? dorm toata ziua, nu mai aveti ce povesti?
eu am reusit sa dau un pisoi unei prietene care sta la tara, i-a fost mai greu pisoiului o zi doua, acum s-a acomodat cat de cat... bine, nu e ca la noi, dar asta e, nu pot sa-i tin pe toti...
sper ca la sfarsitul saptamanii sa mai dau unul, poate chiar doi...
inca mai sug escrocii... saptamana asta o duc si pe Bubu la operatie...
in rest e ok, dorm matele toata ziua, ca e vreme inchisa afara, a ploaie, cele mari se destrabaleaza noaptea pe afara...

astept noutati si de la voi.
ana, mi-e mila de Sticky...
slakje, mai treci si pe aici, si asa ma urmareai... ce mai face pungasul de Tom?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ramonika, sunt superbe pozicile cu " muschetarii" cand dorm impreuna, si cu pisineii cei mici...sper sa le gasesti stapani buni.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Sticky merge zilnic la doctor acum pentru injectii cu vitamina B, sa vedem poate, poate se rezolva ceva, desi dr nu ne-a dat prea mari sperante. Deocamdata am hotarat sa il mai tin, poate reusim sa ne mutam in 2-3 luni, dar lucrurile merg din ce in ce mai rau. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Annie, felicitari!!!

ti-am dus lipsa aici, ca de cand nu ai mai dat nici un semn de viata . . .

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Fetelor, motanul meu e foarte agitat de doua zile. O fi de la vitamine? Miauna fara motiv, si el nu facea niciodata asta...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Fetelor, motanul meu e foarte agitat de doua zile. O fi de la vitamine? Miauna fara motiv, si el nu facea niciodata asta...

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

nu stiu ana ce sa aiba... poate il doare ceva mititelul... tre sa ii observi comportamentul mai bine si sa vezi daca e cazul sa-l duci la vet sau nu...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Ramonika, eu nu prea mai am timp sa stau pe acasa sa ii urmaresc comportamentul. Dar la dr mergem in fiecare zi saptamana asta. Azi i-am facut si deparazitare cu ultimul vaccin. Sper sa isi revina, e cam nervos.Acu sta cu burta in sus si se uita la acvariul cu pesti...Si da nervos din coada, desigur.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

N-am mai scris ca is in perioada aia nasuala cand imi caut servici/bursa. mananca o gramada de timp intratu in campu' muncii.
Jazz saracu sufera, ca nu prea mai am timp de el, pe chestia asta mi-a mancat cablu care face legatura centrala-termostat. N-am prea putut sa ma supar pe el, ca l-am neglijat fantastic (nu ne-am mai jucat, l-am plimbat foarte putin, ca e noroi pe afara..). Da cine o sa se bucure cel mai tare cand o sa aiba mama bani sa ii cumpere toate nebuniile de jucarii si sa-l hraneasca numa cu proplan? .Ma simt super vinovata, incerc io sa il alint cand ne vedem, da stiu io ca nu ii ajunge.
pupici la animalutze si stapani,
a.

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput