Prietenii omului (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ana felicitari din suflet pt luarea licentei si pt rezultate!
Esti o tipa deosebita.

(nu-l lasa pe jazz singur in fatza magazinului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ramonika, ma bate gandul sa il duc la tara pentru ca nu face cum trebuie la tavita, si acum stau la ai mei, iar maica-mea are ceva impotriva ideii de a tine animale in casa, daca mai afla ca face pe langa tavita, e jale mare. M-am atasat ft tare de el, dar nu prea vad vreo iesire...Ma doare sufletul la gandul ca o sa il duc Annie, felicitari pentru licenta, sunt convinsa ca o sa iti gasesti curand ceva de lucru, iti trebuie doar putina perseverenta. Iti tin pumnii, oricum!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Annie felicitari pentru rezultatul obtinut la licenta. Nu dispera, dupa doar 2 saptamani de cautare a unui job. Asa cum spune si Adusca, ce e al tau e pus deoparte, iar eu sunt convinsa ca ai sa gasesti ceva pe masura pretentiilor si pregatirii tale.

Adusca sa ii traiasca Negrutzei puiutii, sa fie sanatosi si sa aiba parte de niste stapani care sa-i iubeasca. Cat despre castrare sunt total de acord cu Annie.

In ultima vreme am fost foarte ocupata si nu am apucat decat sa intru repede pe aici si sa va citesc, fara a putea sa va scriu.
Azara este aproape de terminarea primului curs de dresaj. Surprinzator pentru noi toti, a invatat toate comenzile predate. Nu credeam ca o sa se lipeasca mare lucru de ea, avand in vedere cat de incapatanata este.
Mai avem 4 ore, dupa care vom lua o mica pauza, pentru ca este destul de cald pentru ea si nu vreau sa o stresez. Dupa aceasta vacanta, vom reincepe cursurile, urmand sa invete sa execute comenzile la semn, pentru ca dresorul o apreciaza foarte mult si spune ca va fi mandria lui sa demonstreze ca si un ciobanesc romanesc poate lucra la semn ca si un ciobanesc german. Cand iesim pe strada, toata lumea cand vede un caine urias si blanos ca un urs, avand mot prins cu fundite roz sau rosii, se opreste si o admira.
S-a socializat destul de bine, dar atunci cand trec pe langa ea persoane in viteza pe role sau care fac gesture bruste, o apuca pandaliile.

Pupici voua tuturor si animalutelor.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

ce faceti, mamici de patrupede?

mea culpa ca nu am mai dat de mult pe la voi in vizita. dar am fost extrem de talmes balmes. in fine, scuze si rezoane se gasesc mereu.

ieri am sterilizat pisoiul intr-un final, dupa aproape 4 luni de amanari si razgandiri. acum zace prin casa. refuza inca papica, umbla ca o curca beata, chiar si inapoi ca racul, se izbeste de mobile si nu ma lasa sa o iau in brate. ieri chiar mi-a arata ghearele cand am incercat sao tin in brate. desi doctoritza zisese ca va vrea cu siguranta in brate.

probabil nu vrea sa ma ierte ca am scos-o din casa si am lasat-o intre straini si acuma o doare.
ma ignora complet, ca si cum nu as exista pt ea.

of of of... este vreo metoda de amneziere pisoi incapatanati, fetelor?

cinta

Mergi la inceput

felicitari pt licenta, Annie!

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, maine dau un pisic, si sper ca saptamana viitoare il dau si pe al doilea. la o prietena de-a mea care sta la tzara din pacate, dar ea iubeste animalele si sper sa le mearga bine. nu o sa-i hraneasca cu graunte, dar o sa le dea mancare sanatoasa, de la tzara... decat sa-i las vagabonzi prin oras, mai bine asa...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

bravo, Ramonika!

e vorba de cei 2 pisoi carora le gasisesi deja stapan sau ceilalti doi?

cinta

Mergi la inceput

Am vorbit cu un doctor veterinar si mi-a spus ca nu prea am sanse sa isi revina sticky, mai ales daca problemele sunt ale sistemuli nervos. O sa incepem un tratament de B1 si B6, poate, poate.Nu va putet inchipui cat sunt de suparata, imi doresc din tot sufletul sa isi revina, mai ales ca e asa micut, nici un an nu are inca. Face luna viitoare.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ana.. imi pare rau sa aud asta.. ufff
poate daca stai langa el cand face si sa-l pui inapoi in cutie cand vezi ca vrea sa faca pe langa..

poate ajuta si sa-i dati niste vit.

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Lou, el saracutu' nu vrea sa faca pe langa...nici nu-si da seama. Ma umple mila cand il vad apoi cum da cu labuta sa acopere, desi nici nisip nu are pe jos...E un scump. Asa i-a fost dat sa fie. Oricum, planuim sa ne mutam iarasi in 2-3 luni, si pe mine nu ma deranjeaza chiar tare ca mai face si pe langa. Mama e problema, ca nu stie inca, si cand o sa afle nu o sa fie deloc multumita...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput