moralul jos inainte de nunta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta

fetelor, cititi aici, poate va mai trece stresul:
http://nunta-de-vis.tripod.com/id1.html

pupici si spor la pregatiri!!!

cele mai frumoase

Vrabiuta,multumim pentru link...intr-adevar incurajator...o sa incerc sa tin cont de aproape toate sfaturile de acolo,mai putin acela cu socrosenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by jesia

Si eu sunt cam pe ultima suta de metri si deja simt ca nu ma mai tin nervii...ma gandesc ce sa mai fac sa iasa totul ok...ma visez mireasa ...imi fac griji din toate prostiile... sper sa-i multumesc pe toti si sa fie cat mai bine...am nervii intansi la maxim
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Acum am vazut subiectul, dar dragelor nu mai fiti stresate e ziua voastra si trebuie sa va bucurati de ea.

Doar voi si sotii vostrii contati, nu spun ca invitatii, parintii sau nasii nu ar conta, dar cu siguranta atunci cind mirii radiaza se vor bucura si ei.

Eram si eu stresata cu ceva timp inainte de nunta (mai ales ca am organizat-o singura) si ma plingeam mamei la telefon, iar ea exact asta m-a sfatuit: sa aranjez cum ne place noua, sa ne pregatim cum vrem noi si sa ne purtam cum ne vom simti bine.

La noi a fost o nunta vesela, nici urma de stres (al meu oricum nu cunoaste termenul), iar eu am facut ce si cum am vrut eu.

De impacat e mai greu sa impaci chiar pe toata lumea, nu sintem 2 la fel, dar de la 50 de insi in sus ... asa ca fruntea sus, zimbiti si fiti frumoase.

Sa fiti fericite si va urez sa aveti o nunta cel putin la fel de frumoasa ca a mea. (au mai zis si altii ca a fost o nunta reusita, si sint si modesta ... )

Va pupicesc miresici frumoase.

Si sa nu uit, daca plingeti sper si cred ca sint lacrimi de fericire (asa ca nu-i bai).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik spune:

Pentru toate miresicile un clip foarte haios sa radeti cu toata inima:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3790753522267185109

Mergi la inceput