moralul jos inainte de nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Eu mai am o saptamana si 2 zile pana la nunta, si mai putin de o zi pana la cununia civila .
Stii de ce nu is stresata? Pentru ca nu exista nunta perfecta. Oricat ai incerca sa organizezi totul, ceva neprevazut tot o sa apara asa ca de ce sa te mai consumi?
E adevarat ca e multa alergatura si oboseala, dar ne vom odihni dupa....
Aseara am facut o baie luuuuuuuunga si parfumata. Eu asa ma relaxez si uit de tot.
Si cand ma gandesc la nunta, incerc sa evit imaginile cu mine si cu mirele in care ne impiedicam cand dansam (presupun ca se va intampla si asta), si incerc sa-mi imaginez cum imi va sta mie imbracata in rochie de mireasa de bratul lui iubi. Asta e imaginea care ma sustine.Si de fapt asta conteaza.Te mariti cu cel pe care-l iubesti.Restul sunt amanunte.

7 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu sunt super stresata din cauza asta...nunta mea e pe 20 mai...nush ce sa mai fac,am o gramada de treaba de facut si nu stiu daca o termin pana atunci,sunt ingrozita ca n-o sa iasa totul asa cum imi doresc...poate sunt doar aberatii de-ale mele...dar...nush...sunt super stresata si super crizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mult a fost putin a mai ramas
eu am nunta pe 27 mai si deja am o stare generalizata de nervozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele e normal sa fii stresat, sa ai emotii!! eu am inceput cu stresul, cu nebunia, cu organizarea cu un an inainte de marele eveniment!! eram asa de emotionata, ca ma zis ca in ziua respectiva voi plange de voi rupe pamantul (de bucurie , pt ca ma voi vedea mireasa), dar surpriza: in ziua cea mare nici macar o lacrima ci doar am zambit intr-una (de emotii cred). a fost foarte bine si frumos!! a iesit chiar mai bien decat ne puteam astepta!!!! iar sotzul meu, care este genul mai linistit, mai retras, caruia nu ii place sa fie in centrul atentie s-a distrat si s-a simtit atata de bine ca nici lui nu ii venea sa creada!!!
fetelor, eu zic sa profitati de emotiile de dinaintea nuntii ca nu va veti mai intalnii cu ele!!! iar dupa ce trece un timp ati mai vrea sa treceti prin toate etapele!!! asa cum imi doresc si eu acuma sa mai fiu o data mireasa (probabil sunt melancolica , ca se apropie 2 iulie ziua nuntii noastre!!!!)
casa de piatra la toate viitoarele miresici si nu uitati profitati de momentele, de emotiile de dinaintea nuntii si puteti transforma toata alergatura si nebunia dinainte in ceva frumoa!!
mult succes!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare miresici.
E normal sa ai o asa stare, eu am ajuns sa imi sun nasa sa ii spun ca nu mai fac nunta cu 3 zile inainte.Eram cu nervii la pamant, simteam ca pierd controlul la tot, ca nu mai eram sigura ca vreau sa ma marit,ca nu mai vreau nimic.
Stiu ca acum e usor sa vorbesc, dar credeti-ma ca am trecut prin a sta si stiu ce e, mai ales ca eu eram aici si totul era facut prin internet si cu ajutorul nasei, ca soacra .
Eu cred ca ar trebui sa va relaxati si sa vedeti ca totul va fii bine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik spune:

Da, asa e.Emotiile si nervii de dinainte de nunta au farmecul lor ca sa spun asa. E bine ca ii aveti langa voi pe partenerii vostri sa va aline si sa va spuna ca o sa fie bine.

Nunta nu o sa fie perfecta, dar o sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra si nu trebuie sa va consumati din nimicuri.

Iulia/iulissa si celelate stressate sa aveti o nunta cat mai frumoasa!!

Roxanik

Mergi la inceput

Sa va bucurati de fiecare clipa si sa fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, cititi aici, poate va mai trece stresul:
http://nunta-de-vis.tripod.com/id1.html

pupici si spor la pregatiri!!!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Si eu sunt cam pe ultima suta de metri si deja simt ca nu ma mai tin nervii...ma gandesc ce sa mai fac sa iasa totul ok...ma visez mireasa ...imi fac griji din toate prostiile... sper sa-i multumesc pe toti si sa fie cat mai bine...am nervii intansi la maxim

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Jesia,

Sa nu te gandesti atat de mult la ceilalti in primul rand pentru ca este ziua ta si numai a ta. Eu m-am gandit prea mult la ceilalti si parca a trecut nunta fara ca eu sa o traiesc. Nu fa greseala asta si gandeste 70% la tine. E ziua nuntii tale si trebuie sa o traiesti din plin. Nu pleca urehcea la barfe si la nimic, la nemultumiti etc. E ziua ta si tu ai organizat-o asa cum ai vrut tu.

sa te bucuri din plin de ziua ta si sunt sigura ca totul va fi bine.

Mergi la inceput