moralul jos inainte de nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

" VREAU LA MAMA !... "... Ce draguta esti, ce ma distrezi !... Pai, daca-l iubesti, de ce plangi, hm ? Cand ar trebui sa zburzi de fericire ca-i vei fi mireasa...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si... noi locuim impreuna, suntem deja soti, practic, dar, mamaaaaaaaaaaaaa... abia astept sa-i fiu mireasa si sa-mi fie mire.
Vrei sa plangi ? Plangi de fericire, atunci, dar spune-i si lui de ce. Te va lua in brate, va zambi, iti va saruta lacrimile si te va iubi si mai mult... Asa face puiul meu...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

EU VREAU MAMA!
Eu chiar am facut un preinfart acu 2 luni, iar al meu mi-a zis ca daca tot asa o tin facem nunta aici, numai noi, ca el nu vrea sa ramana fara mine.¿ sa il cred?, am glumit, el ma iubeste mult, zice el...
Acum m-am linistit un pic, dimineata ma plimb pe faleza, iar seara fac o baie.
Poate vine un pestisor de aur si imi indeplineste trei dorinte: a fiu fericita, sa fiu sanatoasa si sa ii gaseasca un dragut soacrei mele , ca de cand e vaduva ne face viata imposibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna Olim.
Te inteleg perfect...si eu m-am stresat mult...cu una, cu alta, cu soacra...Dar nu merita...Acum cand mai am 3 saptamani pana la nunta m-am gandit putin...pana la urma tot cum am vrut eu a iesit!!!!!!!
Trebuie sa fii tare...Impune-ti punctul de vedere...
Iar soacrei trebuie sa ii tai macaroana din prima
Sa stii ca si eu am avut si inca mai am cosmaruri...odata am visat ca nunta a trecut, iar eu nu imi mai aduceam aminte de nimic din cauza unorpastile de linistire...m-am trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Draga Oana,
Sa stii ca i-am pus piciorul in prag demult, dar uneori simti ca nu ,ai poti sa faci fata la tot.
Cat despre vise, al meu zice ca as putea face un serial, ca in fiecare noapte visez cate un capitol.
Dar asta este.Sunt sigura ca daca as fi avurt mama nu s-ar fii intamplat toate prostiile astea.
Dar asta e viata.
Pupici fetelor si nervi de otel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Stai linistita...eu am mama si tot se intampla!
Acum ma bucur ca mai am 3 saptamani si...gata! Tunisia ma asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Of, fetelor cred ca fiecare dintre noi se gandeste ca viata se schimba dupa momentul casatoriei, ca nu va mai fi ca la mama.......si cred ca fiecare chiar daca recunoaste sau nu are momente de indoiala, cand se gandeste oare va fi pentru toata viata, oare vom ramane impreuna, oare fac alegerea corecta?

Probabil ca intrebarile astea sunt inevitabile pentru ca.....intr-adevar viata se schimba!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ca sa nu mai punem a socoteaa emotziie si stresu. Numai cand ma gandesc ma apuca bocitu'.....

Ioana-Cristina "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Maine e nunta! Sunt asa de stresata ca nici nu mai sunt in stare sa vorbesc coerent. Atacuri de panica, anxietate, oboseala cronica, insomnie, stari de voma permanente, ma doare coloana, toti muschii sunt incordati, nu pot manca ( azi am mancat paine goala), ma trezesc noaptea disperata ca nu am facut cine stie ce... etc...

Ma enerveaza oamenii care imi spun sa ma linistesc, de parca eu nu stiu ca ar fi bine sa ma linistesc, ca sunt prea stresata, dar nu pot. Sau fetele visatoare care imi spun de cum ar trebui sa ma bucur eu de acel moment, cum sa te bucuri cand te suna unii acum ca vin, acum ca nu vin, ba trebuie sa te duci nu stiu unde, ba iti dai seama ca nu e facut nu stiu ce etc...eu una nu ma pot relaxa asa... Cel putin am satisfactia de a le spune, acestor domnisoare: lasa ca va vine voua randu!!

Sunt stresata rau! Am senzatia ca voi fi eraou national daca voi trece de ziua de maine cu bine.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

BAFTA FLAFI!!!!
Suntem alaturi de tine, iti tinem pumnii!
Tre' sa reusesti...
Eu vorbesc care aseara am plans de mama-mama...

O nunta superba iti doresc,

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput