moralul jos inainte de nunta

moralul jos inainte de nunta | Autor: ancasoare

Link direct la acest mesaj

... sunt complet anapoda ... mai sunt 3 saptamani pana la nunta noastra si eu simt presiune din ce in ce mai mare ... nu stiu de ce ... poate grija sa iasa bine, sa se simta bine toata lumea, poate oboseala acumulata dupa atata alergatura (care nu s-a terminat inca)... parca imi vine sa fug numai eu cu el si sa nu mai vad pe nimeni
SI VREAU LA MAMA MEA!!! cred ca am picat in depresie, parca imi e frica de ceva ...
voi cum v-ati simtit inainte de marele eveniment?

cu drag,
Ancuss

Bad Dobby!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

offf, nici n-ati apucat sa va dezmeticiti ce vreau ca am tras un plans d-ala cu muci (scuzati expresia!!!) si parca mi-a mai trecut din depresie dar tot ma simt ciudat si as pleca in sapta-luna de miere fara sa ma marit " ca lumea" !!

cu drag,
Ancuss

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

anca banuiesc ca toate trecem prin starea asta dar e bine sa nu ne agitam foarte mult inainte de nunta ca trebuie sa ne pastram frumoase pentru ziua cea mare . de asta e bine sa-ti repeti de fiecare data cand te apuca depresia ca totul o sa iasa bine si o sa fii frumoasa si tot asa.
uite pe mine cand ma apuca starea asta nasoala de zic ca nici nu ma mai marit ma imbrac repede cu rochitza si defilez prin fata oglinzii pana ma conving singura ca totul o sa iasa bine
incearca si tu si o sa vezi ce efect are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

draga ancasoare...ce mi-ai placut...cu plansul...uite...sa iti povestesc din ce mi-a povestit si mie o prietena care tocmai s-a casatorit in mai...stii...ea cica a plans..in fiecare seara in sapt nuntii...in hohote...si mai tare...dupa nunta,dimineata cand a ajuns acasa....s-a pus jos in mijlocul camerei si a mai tras un bocet....dar daca cineva ar fi intrebat-o dece plange...nu stia sa spuna...un motiv anume...pur si simplu asa si-a descarcat ea emotiile..de inainte si dupa nunta....
fii sigura...ca si la tine e un mod de ati descarca emotiile...si f bine ca ti le descarci...asa o sa te simti usoara in ziua nuntii..dar mai ales o sa fii foarte foarte frumoasa....si o sa ai si o nunta de poveste..!!!
te4 pupic..si MORALUL SUS!!! O SA FIE BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

multumesc de incurajari !!! io-s mai smiorcaita asa de felul meu, dar acum mi-am mai revenit... am bagat o plimbare de dimineata cu cainele in parc si acum sunt mai bine ca aseara cand am postat primul mesaj.
cred ca trebuie sa-mi fac cumva niste "rezerve" de energie, ca la nunta sa nu fiu o leguma ... mi s-a mai intamplat sa astept cu mare nerabdare o petrecere sau un eveniment si m-am agitat atat inainte incat cand a venit momentu' eu eram "legumitza"

cu drag,
Ancuss

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anca mama, parca vorbesti de mine cand m-am maritat. Au trecut aproape 11 ani de atunci, dar imi amintesc cun mi-am dorit nesus sa ma marit, dar cu 2-3 saptamani inainte ma apuca bocetul in fiecare seara si ii ziceam maica-mii ca eu nu mai vreau sa ma marit. Si asa am tinut-o pana la nunta. Imi era teama ca ma voi lega definitiv, ca imi voi pierde libertatea, ca nu voi mai avea viata mea frumoasa dinainte. Dar o sa vezi ca totul va intra in normal repede. Daca il iubesti pe EL si va intelegeti, trecerea la statutul de "femeie maritata" nici n-o vei simti. O sa vezi ca viata ta se va schimba in bine, vei fi cu el, va veti face planuri pt viata, veti visa impreuna la orice va trece prin cap, veti avea copii, veti fi fericiti.
Multa iubire si armonie in casnicie iti doresc si fii optimista, ai de ce.

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Anca,

Plansul in astfel de momente nu este altceva decat o descarcare nervoasa. Plangi si descarca energiile negative din tine. pentru a fii la nunta mai relaxata. Spun asta, pentru ca eu fiind prins atat de mult in organizarea nuntii, nu am avut timp sa plang inainte si m-au apucat toti dracii in ziua nuntii si asta nu a fost bine pentru mine, pentru ca dupa oboseala fizica din acea zi si emotiile s-au suprapus cu nervii acumulati inainte si am avut tot eu de pierdut. Dimineata cand se termina nunta, abia asteptam sa plece invitatii de la restaurant si sa ma duc acasa sa ma culc efectiv! Nu ma gandeam la nimic altceva, nici pe sotul meu nu-l vedeam.
Asa ca descarca inainte energiile negative si incearca sa uiti de probleme in ziua nuntii pentru a fii frumoasa, relaxata si mai ales fericita in ce-a mai frumoasa si asteptata zi din viata fiecarei tinere!
Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele, eu am nunta in septembrie dar simt ca nu mai pot.
Nu este noapte sa nu visez ca ceva se intampla.M-am certat cu al meu si chiar imi puneam problema sa ne despartim dupa 8 ani impreuna.Ganditi-va ca eu nu am mama si cu soacra nu ma prea inteleg , si facem si 2 nunti, adica starea civila laTg Mures si nunta la Maramures.
Eu trebuie sa ma ocup de tot siorice il intreb imi spune ca sa fac cum vreau eu.Abia astept sa treaca.Nu mai dorm noaptea nu ma concentrez la munca si numar zilele cate mi-au ramas pana mergem acasa.
Dar sunt sigura ca totul va iesi bine, asa ca cred ca ar fii bine sa ne relaxam un pic.
Eu am fost la plaja azi un pic si cum incep reducerile peste 2 saptamani am sa merg la cumparaturi.
Seara fac cate o plimbare pe malul marii si ascult muzica.Cel mai rau este ca el lucreaza sofer pe tir si vine acasa la 8-9 zile, asa ca eu sunt mai mult singura.
Dar asta e viata.Am cheltuit astea 2 luni aprope 600 de euro pe telefon.Macar voi sunteti acasa si aveti cu cine sa va sfatuiti.
Capul sus si totul o sa iasa bine, o sa vedeti.Pipici la toate.
Vineri a fost ziua mea si e prima data cand sunt singura.Am plans toata ziua ca nici chef de lucru nu am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Si eu am devenit stresata in ultimul timp.Cateodata parca nici nu mai vreau sa ma mai marit.Tare mult as vrea la mamicuta mea, sa mai fiu mititica ca altadata si sa ma mai joc cu vecinele mele.Am avut si am in continuare o perioada depresiva si nu stiu cum sa ies din ea, mai ales ca numai eu m-am agitat cu nunta asta, si cand ii spun sa-mi dea o idee sau un sfat in legatura cu nunta imi spune sa fac cum cred eu ca e mai bine, ca stie ca eu le pun pe toate la punct.Si mai este putin pana la nunta si mai avem de cumparat multe.Tot ii spun sa mergem sa-si ia costum de cununie , bautura pentru la nunta dar in fiecare zi imi spune :"lasa ,mergem maine!"Nu mai stiu ce sa fac, pe cine sa ma bazez.Mai am probleme si cu socrii si de aceea va spun ca imi vine sa o iau razna, sa plec undeva departe.mai bine era cand eram prieteni si nu ne mai stresam din orice si dragostea era frumoasa.Nu pot sa zic ca nu-l iubesc dar stresul asta ma dispera pana la limita.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ei, la mine e altfel. Si eu ma ocup singura de nunta pentru ca el e foarte ocupat si stie ca eu o sa le fac frumos pe toate. Si chiar imi face placere sa ma ocup. Intre timp, normal ca ma ocup si de firma pe care o am. De ceva timp am inceput sa ma simt rau, stari de sufocare, palpitatii, nu am aer....etc...Am mers deja la 4 doctori, primii 2 cardiologi (am crezut ca am ceva la inima). Am fost inclusiv la endocrinologie pt ca am crezut ca starea de sufocare este de la tiroida. Toti cei 4 doctori mi-au spus acelasi lucru: STRESS, suprasolicitare nervoasa. Eu neg in continuare ca sunt stresata, nu ma consider un om stresat dar toti doctorii mi-au zis ca mi se pare mie ca nu sunt stresata, ca m-am obisnuit cu starea asta, dar organismul meu imi trimite alte semnale. Acum deja urmeaza sa ma duc la un psihoterapeut pentru ca de o luna am senzatia ca ma strange ceva de gat si nu pot respira, si asta se intampla deja in fiecare zi. Se vorbeste deja de atacuri de panica. Eu in continuare urmaresc totul ca un spectator si parca nu e vorba de mine, nu sunt stresata. ma ocup in continuare de nunta, de firma, si zic ca nu sunt stresata, desi toata lumea imi zice sa imi iau concediu, sa plec....Cum sa plec tocmai acum cand mai am atatea de pus la punct????

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by anemona

Anca mama, parca vorbesti de mine cand m-am maritat. Au trecut aproape 11 ani de atunci, dar imi amintesc cun mi-am dorit nesus sa ma marit, dar cu 2-3 saptamani inainte ma apuca bocetul in fiecare seara si ii ziceam maica-mii ca eu nu mai vreau sa ma marit. Si asa am tinut-o pana la nunta. Imi era teama ca ma voi lega definitiv, ca imi voi pierde libertatea, ca nu voi mai avea viata mea frumoasa dinainte.

Vai, mai, am crezut ca sunt singura... Eu bocesc de mama focului si ma ascumd de el ca sa nu creada ca sunt nebuna. MAi am o luna pana la nunta si deja sunt stresata pentru ca toata lumea cand ma vede imi spune "vai, ce putin a mai ramas pana la nunta" si ei cred ca eu abia astept si in realitate eu mor de frica. Recunosc ca m-a ajutat foarte mult forumul asta dar aproape in fiecare seara am o criza si spun ca nu vreau sa ma marit!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput