Casa de dar
Raspunsuri - Pagina 5
dpop spune:
elara, nu pune la suflet chestia cu "casa de marcat". nimeni nu o sa se ia dupa ei. sa vad eu pe aia care isi fac nunta si refuza plicurile primite cadou si-apoi, ce fac cu ele, le indeasa in buzunare? le dau la parinti sa le tina? si daca da, la ai lui sau la ai ei? (sigur ies discutii in familie pe tema asta mai apoi). poate aveau si aia casuta de dar, dar ascunsa.
oricum, eu nu am de gand sa renunt numai pt ca niste snobi au avut nunta cu cvartet si mai stiu eu ce.
insa, ma gandesc tot mai serios sa renunt la casuta ce am facut-o si sa confectionez alta, din lemn, care e mai usor de asamblat, cu cuie.
si nu o s-o mai imbrac in satin ca pe asta, ci o sa lipesc folii autoadezive, dinalea care sunt fie simple, fie cu model (gen marmura, sau mai stiu eu ce)... asta daca imi zice una din voi la ce magazine gasesc placaj de lemn care sa mi-l si taie in formele mele aiuristice, mici. ca la praktiker nu vor sa taie decat pal-ul.
tigrutz spune:
Elara, am vazut si eu mare parte din emisiune....intr-adevar, au fost niste remarci personale si care chiar nu aveau ce cauta acolo...fiecare isi face nunta cum crede, invita pe cine vrea, are ce muzica ii place, ce sa mai, e nunta fiecaruia....
S-a vazut clar ca au vrut sa scoata in evidenta nunta celor de la Bucuresti....dar in timp ce astia "elegantzii" de la Bucuresti spuneau sus si tare cat a costat rochia de mireasa (apropo, rochie de 2000 de euro sau mai mult, s-a desirat voalul, asa ca hai sa fim seriosi...) nasa spunea ca va avea nu stiu cate rochii, numai una dintre ele plus sandalele aferente au costat 4000 de euro....asa, sa nu ma lungesc foarte mult...mirele de la Constanta a fost intrebat cat au costat costumul, rochia...raspunsul lui..."sumele nu conteaza"...desi aveau si ei ceva banutzi, daca judecam dupa casa si masinile din dotare....dar asa cum l-au prezentat astia, a considerat ca e mai normal sa nu spuna, si mai decent....
Asa ca degeaba astia au avut banii sa-si permita o asemenea nunta, care a dat bine in fata nu stiu carui judecator, procuror sau ce-o fi fost (cine a vazut emisiunea, stie despre ce vb)ca tot niste ingamfati prosti sunt....
n-am vrut sa jignesc pe nimeni, am fost doar revoltata ca si-au permis sa judece modul in care si-au organizat cei din C-ta nunta....adica asa cum le-a placut, cum s-au simtit ei bine....
moko spune:
am si eu o mare rugaminte la fetele care sunt deja posesoare de "casutze": ce dimensiuni au, mai dragilor, ce eu m-am impotmolit inca de aici.
Va multzumesc anticipat!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by moko
am si eu o mare rugaminte la fetele care sunt deja posesoare de "casutze": ce dimensiuni au, mai dragilor, ce eu m-am impotmolit inca de aici.
Casuta mea e cam de 40/30 cm, plus acoperisul...cu aproximatie...posibil sa fie mai maricica.
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii