Casa de dar
Raspunsuri - Pagina 4
anamariame spune:
Si eu vreau sa imi fac casuta de dar singurica. O sa ma apuc cat mai repede si in cazul in care nu imi iese asa cum vreau, o sa inchiriez una.Mariana, trimite-mi te rog si mie poza cu casuta ta si site-ul de pe care te-ai inspirat. Adresa mea este : anamariame@yahoo.omMultumesc, Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by Mariana I.
gata am terminat si casuta mea. mi-a luat oleaca dar a iesit super! am facut-o dintr-o cutie de carton si am invelito in folie din hartie de orez dupa modelul din linkul care l-am trimis la fete. ce mandra sunt de ea. e asa frumoasa ca imi e frica sa o stric la nunta. cine vrea pozele sa-mi zica.
Si eu vreau poza cu casuta, pls
nunta2006
briza_marii
da-mi mailul tau!
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Si eu vreau sa imi fac casuta de dar singurica. O sa ma apuc cat mai repede si in cazul in care nu imi iese asa cum vreau, o sa inchiriez una.
Mariana, trimite-mi te rog si mie poza cu casuta ta si site-ul de pe care te-ai inspirat. Adresa mea este : anamariame@yahoo.om
Multumesc,
Ana-Maria
Don't worry about what people think, they don't do it very often.
Am icnercat sa-ti trimit dar se vede ca s-a intamplat ceva pe drum...
"These recipients of your message have been processed by the mail server:
anamariame@yahoo.om; Failed; 5.4.3 (routing server failure)"
anamariame spune:
quote:Iertare, Mariana...Am mancat o litera din adresa. Cea corecta este : anamariame@yahoo.comDaca ai timp sa mai incerci o data, raman profund indatorata...Chiar vreau sa ma apuc cat mai repede de facut casuta, si am nevoie de orice sursa de inspiratie. Multumesc,Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by Mariana I.quote:Am icnercat sa-ti trimit dar se vede ca s-a intamplat ceva pe drum... "These recipients of your message have been processed by the mail server:anamariame@yahoo.om; Failed; 5.4.3 (routing server failure)"
Originally posted by anamariame
Si eu vreau sa imi fac casuta de dar singurica. O sa ma apuc cat mai repede si in cazul in care nu imi iese asa cum vreau, o sa inchiriez una.Mariana, trimite-mi te rog si mie poza cu casuta ta si site-ul de pe care te-ai inspirat. Adresa mea este : anamariame@yahoo.omMultumesc, Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
emilyjeuly spune:
doreste si je la adresa de mail: emilyjeuly@yahoo.com
saru'mana!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Mariana I. spune:
fetelor am reusit si eu in sfarsit sa-mi fac un album. asa ca gasiti la PT NUNTA casa dupa care m-am luat eu si rezultatul meu... asa le vedeti direct fara sa aspteptati mailul meu.
v-am pupat!
album: http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos
before-after spune:
Eu am avut casuta facuta din lemn (pal, de fapt); va pot trimite poze pt a va inspira din designul ei; daca nu aveti timp de facut, o pot si inchiria; PM daca vreti poze.
pe mine chiar m-a ajutat casuta la nunta, pt ca nu am mai avut grija plicurilor, care de la un moment dat al serii incep sa curga....)
sporuri!
dpop spune:
va rog mult de tot sa ma ajutati.
am facut si eu casuta cu manutele mele, dupa o idee vazuta aici, combinat cu ce am vazut pe net. insa, acoperisul l-am facut separat. le-am imbracat in satin, casuta si acoperisul, si acuma nu stiu cum sa le unesc!!! cu ce sa le lipesc unul de celalat? superglue nu merge, ca nu lipeste satinul.
voi cum ati procedat?
elara spune:
Dpop, si eu inca mai caut raspuns la intrebarea pe care ai formulat-o tu.
Fetelor, care ati vazut emisiunea "Tablou de nunta", de la Antena 1, de ieri, din 4 iulie?
M-a iritat ca au numit casa de dar (la modul peioritiv) - "casa de marcat"
Faceau comparatie intre doua nunti: una la Constanta si una la Bucuresti. Si au spus ei ca la Bucuresti mirii au ales sa nu puna sub ochii invitatilor "casa de marcat", si au aratat imagini cu o casutza de acest gen.
Mie chiar mi se pare f dragutza o astfel de casutza si cred eu ca simbolizeaza de fapt casnicia.
De vine aici si urarea "Casa de piatra", nu?
Dincolo de aspectul estetic al casutzei...este rolul ei cu adevarat util.
Pai, cum e mai bine sa primesti darul nuntasilor? Sa-l inghesuie mirele, nasul, sau socrii prin buzunarele sacourilor? Sau stiu eu prin vreo sacosa pe sub masa mirilor?
Ca doar nu toate avem si camera la hotel. Eu am, ca intra in oferta restaurantului, dar chiar si asa doar nu o sa faca mirele sau nasul drumuri-drumuri sa duca plicurile in camera.
Ca doar nu mai traim acele vremuri penibile cand se aduna darul la vedere, cu strigare...
Acum...cine isi permite sa faca nunta fara dar... treaba lui, nu? Foarte frumos si elegant. Numai ca iti trebuie resurse serioase pentru asa un tzel nobil.
Dar pentru ceilalti? Care ar fi solutzia ideala????
M-a deranjat modul la care au comentat emisiunea... si si-au impus punctul de vedere personal....in felul acesta incercand probabil sa impuna un nou "trend" ..renuntzarea la "casa de dar".
Ca sa nu mai spun ca au pus in lumina proasta nunta celor din Constanta. Cu manele, lautari, cum a fost ea dar era nunta lor si nu e frumos din partea producatorilor ca i-au pus in lumina proasta pe un post de televiziune cu acoperire nationala.
Alt exemplu de comentariu aiurea:"la Bucuresti un tablou de nunta diferit. Fara chiuituri si lautari. Un cvartet de coarde intretzine o atmosfera eleganta".
Nici eu nu agreez manelele dar nu conteaza, nu ii dau omului de intzeles ca nunta lui nu a fost frumoasa.
La urma urmelor e si riscul lor, ca au acceptat ei ceva in schimb daca au permis producatorilor emisiunii sa le filmeze nunta.
Dar cu toate acestea se putea si fara comentarii de genul celor de mai sus.
Nu? Voi ce ziceti?
Si ca sa revin..cel mai mult m-a iritat chestia cu "casa de marcat".
Si stim bine ce influentza au televiziunile asupra opiniei publice...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca