vreau sa ma marit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
[ Barbatii sint ca bancomatele: iti raspund strict la ce le ceri!

Ei, cateodata se mai scurtcircuiteaza ceva si la bancomatele alea de iti dau mai mult decat ceri.. dar si atunci trebuie plasata o ceree initiala

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

va multumesc mult pentru incurajari si idei care chiar m-au ajutat sa iau o decizie.

sa le iau in ordine....

- sotul meu e credincios - nu de ala de merge la biserica, dar crede, deci cununia religioasa are un sens pentru amandoi

- eu, ca o femeie vanitoasa ce ma aflu, vreau si rochie si petrecere (cine nu vrea sa fie frumoasa si in centrul atentiei), asa ca nu mi-ar ajunge o simpla slujba...desi sunt constienta de faptul ca nu mai are acelasi farmec, sunt convinsa ca va fi frumos (mai ales ca o sa fie si mariuca noastra cu noi)

- avea dreptate cineva p-aici care a spus ca "barbatu e ca bancomatu - cat ii ceri atata da"

- intr-adevar ar fi romantic sa vina totul de la el dar nici sa stau ca proasta si sa astept pana la adanci batranete, cand o sa ma plang cat de mult am suferit ca nu m-am maritat

Asa ca, in concluzie, o sa ies la atac. Singura problema e ca in vara asta ne mutam dintr-un apartament in altul si nu cred ca din punct de vedere financiar mai incape o nunta. O sa vad

Va pup pe toti si va multumec din suflet pentru sustinere si "palme" (care m-au trezit la realitate).

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bravo, moana!Bafta multa si casa de piatra in continuare!

Sa ne spui si noua data, poate ne nimerim prin zona...cu un buchet de flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, felicitari. Daca nu o poti face anul asta asa cum vrei tu, cu rochie si petrecere o faceti la anul. dar nu renunta la ideea ta. Uite, cintareata mea preferata, Celia Cruz, cind s-a casatorit cu sotul ei erau f. saraci si au mers numai la un McDonald dupa ceremonie, ei doi si doi martori. Asa ca au gasit cu cale sa celebreze ofical cu rochie, orchestra si slujba la .... 25 ani de la castaorie. Atunci au avut bani... Eu nu iti dresc sa fie atit de tirziu dar voiam numai sa iti arat ca s-a mai intimplat si altora....Si daca vrei ca si consolare sa tii ca e mult mai importanta relatia dintre tine si sot decit toate nuntile, rochiile sau petrecerile posibile... Cite nunti de vis am vazut care s0au terminat in divort...

Mergi la inceput