aparat de epilat

aparat de epilat | Autor: osna

Link direct la acest mesaj

am de gind sa imi cumpar un aparat de epilat dar,desi am colindat prin magazine,nu stiu ce sa aleg.ma puteti ajuta cu vreo sugestie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu am braun silkepil sist multumita.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marene spune:

Brown in nici-un caz Phillips sau altceva.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cu 2 sau cu 3 viteze? e vreo diferenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

dap, la viteza mai mika e fain daca esti masokista :))))))(la viteza mare iti smulge multe si repede).
Eu am braun silkepil varianta aia ieftina, cu 2 viteze.
Mai sunt tot felul de variante, cu mai multe viteze, cu atenuator de durere, bla bla. Iost multiumita de asta care-l am.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaid spune:

Sa stii ca eu am Philips Satinelle cu 2 viteze, de 4 (patru) ani si numai cu el m-am epilat in rastimpul asta. Nu zic neaparat ca-i mai bun sau mai prost decat altele, dar pe mine m-a multumit din prima zi. Am si doua prietene care au cate un Braun, si-s la fel de multumite. Important e sa fie de la o firma serioasa (nu o porcarie pirat) si sa fie cu doua viteze, ca intr-adevar la viteza mai mica doare mai tare daca parul e des. Dar cred ca rezistenta la durere si indemanarea se capata dupa putin exercitiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu in Romania aveam Phillips Satinelle si eram foaaarte multumita de el, apuca firele de par pana la 1mm de scurte. Eram destul de lenesa sa merg la cosmetica si era foarte convenabil cu aparatul. Cand am ajuns in USA am vrut sa iau un aparat si mi-am cumparat un Remington care avea cica marginile discurilor scuipate cu aur pentru nu stiu ce motiv...o porcarie de aparat si mai avea si plaja de discuri foarte mica, asa ca pana la urma l-am dus inapoi si tot la Phillips am ajuns.
Multi pupici,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Braun silkepil cu atenuator de durere... si chiar le atenueaza... zice dana care face urat tare la durere... nu jtiu cit costa pen'ca mi l-a dat tziganu' de Mos Craciun... Da e tare bun!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eu am un Braun silk epil cu trei viteze si atenuator de durere si un Phillips Satin Ice(asta are doar doua viteze,dar poseda un rezervor cu gel,care se pune in congelator cu ceva vreme inainte de epilare).Intre cele doua,il prefer pe cel de la Phillips,pentru ca epilatu' doare mai putin.Sunt la fel de eficiente.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Tot Braun Silkepil cu atenuator de durere, tot multumita de rezultat.

Un an nou fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Cand m-am dus eu la Saturn (am inteles ca stai in D, deci stii despre ce vorbesc) sa-mi aleg un epilator, am ametit pana m-am uitat la toate modelele pe care le aveau.Si tocmai cand ma hotarasem asupra unui Braun (nu stiu de care , stiu ca era cam scumput) a venit un vanzator care m-a sfatuit sa iau Philips Satinelle Sensitive care, culmea, era mai ieftin!A si argumentat da n-am priceput mare lucru ca la vremea aia eram tufa la germana (nu ca acum as fi mai breaza ).Habar n-am daca-i mai bun ca altele dar isi face treaba si sunt multumita de el.

Mergi la inceput