aparat de epilat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianasarbu spune:

Fetelor, si eu tot Braun Silkepil cu atenuator de durere si cu 2 viteze am si sunt fff multumita de el. oricum, cand ma grabesc sau cand firul de par e f scurt ii scot atenuatorul ca sa mearga mai repede. sa stii ca e o investitie buna si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Mie mi-e dor de un epilat adevarat , cu ceara...De fiecare data cind merg acasa prima zi sint programata la cosmetica. Am incercat si aici dar au o metoda zici ca lucra la "Inchizitie". Daca as fi in tara numai cu ceara mi-as face. Doare mai putin si esti gata in 7 minute! Si mai si te tine o luna!
Aparat am si eu tot Braun (Silk epil color, 3 viteze) dar il cam evit...ca sint tare sensibiloasa si ma doare.

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor ieir mi-am luat aparatul de epilat.braun silkepil cu 2 viteze si atenuator de durere.era singurul la reducere si am vazut ca unele il aveti si sunteti multumite de el.nu va povestesc cum a fost prima experienta cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:
Originally posted by osna

fetelor ieir mi-am luat aparatul de epilat.braun silkepil cu 2 viteze si atenuator de durere.era singurul la reducere si am vazut ca unele il aveti si sunteti multumite de el.nu va povestesc cum a fost prima experienta cu el.

Te vei obisnui! Asa am patit si eu. Dar, de mai bine de 6 ani folosesc epilatorul si totul e perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

am avut phillips, de fapt inca il mai am, dar am descoperit intre timp minunile epilarii cu ceara la salonul de cosmetica si nu exista comparatie. e MULT mai rapid, MULT mai putin dureros si pe deasupra nu trebuie sa te chinui tu cu mana ta.
si nu mai cresc fire de par sub piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama spune:

Am si eu tot Braun (Silk epil ... 3 viteze.) dar il folosesc
din an in pasti ce mai.... este tortura curata.
Dupa mine cea mai rapida metoda este cea clasica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Luna trecuta mi-am luat si eu un braun silkepil cu 2 viteze si atenuator de durere. M-am epilat o singura data, nu neaparat pentru ca ar durea (oricum ma epilez doar de la genunchi in jos), insa am pe unul din picioare cateva vinisoare sparte si mi-e teama sa nu le accentueze.
Voi va epilati si in zone mai sensibile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu da!! si cred ca ma voi obisnui cu timpul.ieri cind m-am epilat am slabit un kg de necaz si de durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

tot un braun cu atenuator si 3 viteze!
Dar mai este ceva la aparatele astea...
se zice ca.. daca..te faci cu crema grasa seara.. si dimineata faci un dus..spre cald-fierbinte pe locul unde vrei sa te depilezi(se super deschid porii)..nu te doare la fel!
si dupa nu uiati sa va face-ti iar cu ceva lapte de corp sau ceva crema.. folosirea aparatului usuca pielea..

in rest... sint super multumita de aparat..si ma fac pe tot piciorul.. si la bikini ..nu am incercat axila..(nici cu ceara.. mi-e frica ca-s prea multi ganglioni acolo)

Incercati faza cu crema si dusul fierbinte(eu imi las timp de dusuri pt fiecare picior) si astept sa-mi scrie-ti..
si daca folositi aparatul saptaminal... va fi floare la ureche abia apuca vre-o 2-3firicele sa iasa la iveala.. si nici nu va durea.. si ve-ti fi tot timpul epilate!

Normal cind merg acasa.. fac crescatorie 2 sapt(daca se poate) si trag un epilat cu ceara..dar.. asa de tare s-au rarit firele.. ca nu prea mai vad diferenta..
folosesc aparatul de 5 ani..(unul a cedat deja..)dar in timpul asta eu n-am mai pus lama pe picioare..poate de aia ma si intreaba cosmeticiana..ca de ce ma duc la epilat cu ceara..(o stiu din adolescenta.. stie ce aveam.. si ce e acum!)

succes.. si astept.. vesti bune..SPER.. de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hai mey, ca nu e chiar ca o tortura, senzatia e ca si cand te ciupesti, pe mine ma doare mai tare cu ceara. Io singura cu mana mea nu pot sa pun ceara si sa mai si trag de ea (auci, auci!!!) doar daca ma duc la cosmetica. Cu aparatul doare daca folosesti si lama pentru ca se ingroasa radacina si firul si aia da tortura. Il folosesc pentru tot piciorul inclusiv pentru zona bikinilor. Pentru sub brat, tot sfanta lama ca ma doare de imi iese inima si cu aparatul si cu ceara, plus ca nici nu este sanatos cum zicea una din fete ca sunt ganglioni multi acolo. Aveam o colega care nu folosea nici macar spray pt sub brat, ci numai din alea cu bila sau stick.
Multi pupici,
Oana

Mergi la inceput