Miresele anului 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

In Metro sigur nu-s! Am bantuit io acu cateva zile... Sper s-ajung zilele astea in Practiker si-n Bricostore. Daca nu, ajung la fabrica...
Daca apuci sa gasesti ceva inaintea mea, da si mie un semn, please!
Mercic!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

si yo mi-s am in aceeasi situatie, pentru ca ai mei au vreo 50l tuica de cand au facut ei nunta, adika de vreo 23 de ani si cika e f buna si vor sa o serveasca la nunta .
Acuma...treaba e ca ma tot gandesc cum sa fac sticlele...cred ca dop de pluta...mi-ar fi placut sa fie colorat...dar exista?
etichete cu poza noastra si petrecere frumoasa...poate chiar si semnificatia aparte pe care o are tuica respectiva transmisa din generatie in generatie...
Mi-ar placea sa gasesc sticle verzi (restaurantul are niste chestii de sticla verde in decor si ar merge ca noi vrem sa creem impresia de paradis in sala cu roz, alb, verde, flori, frunze, acoperisul e f inalt si din sticla...
ca sa revin cu picioarele pe pamant...unde gasesc sticle verzi de juma'?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

of...vreau si eu rude in Londra. E superb Guest-book-ul tau lorym si mai e si ieftin pe deasupra. N-ar putea nasa ta sa mai aduca? Sunt convinsa ca multe dintre noi ar fi interesate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor sunt super fericita ca in sfarsit am o idee originala inlocuitoare de marturii: calendar! Abia astept sa le vad gata facute!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ce calendar? Cum caledar? detalii te rog

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Banuiesc ca e vorba de un calendar de buzunar, care are pe fatza poza lor...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Corina24

Buna Fetelor
Eu am nunta pe 08 octombrie 2005,la Terasa Doamnei iar ca Biserica am ales Gradina Icoanei.
Alexia am observat ca si tu ai nunta tot la Terasa Doamnei si as vrea daca se poate saptamana viitoare dupa ce te mai linistesti sa-mi spui si mie cum a fost,in special servirea si daca lumea a fost multumita.
Va pup dulce si mai vorbim.

CorinaP

CORINA, SIGUR CA O SA-TI SPUN CUM A FOST TOTUL, SPER SA IASA BINE. CHIAR IN SEARA ASTA MAI MERGEM O DATA LA RESTAURANT. ORICUM NOI AM MAI MANCAT ACOLO SI MI-A PLACUT TOTUL FOARTE MULT. SPER SA FIE ASA SI LA NUNTA
AM VAZUT CA SI CUNUNIA RELIGIOASA O AI TOT LA BISERICA ICOANEI.
PUPICI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos

Mergi la inceput

Las ca si tu...o sa ne ajuti de saptamana viitoare incolo , cand o sa te sacaim noi cu intrebarile...mai ales io . Si-ncep de-acuma cu-atat mai mult cu cat stiu ca ai cununia la Biserica Icoanei (unde-o s-o am si io la o luna dupa, adica pe 17 iulie ). Deci, cum ati procedat? ati dat aconto, ceva? ca noua nu ne-a cerut, ne-a trecut doar pe carnetel. Aveti cor? hau maci? noua ne zise cam 1 milion jumate...(is curioasa daca s-au pastrat preturile din iarna pana acu). Si p-orma la preoti cat dati? (ma rog, nashii ) o fi bine 500 de caciula?! Dar sunt curioasa, mai ales, sa vad poze...Astept vesti!!!

P.S: Imi pare rau ca nu-s in bucuresti sambata, c-as fi venit la cununie...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

[/quote]

OLGUTTZA, noi am dat un avans de 500.000 la biserica si preotul ne-a spus ca o sa ne coste in jur de 4 mil -4.5 mil dintre care corul este de 1.5 mil. Am inteles ca or sa fie 2 preoti. Acuma nu stiu daca este mult sau putin pentru ca si asa ne-am hotarat cam tarziu pentru biserica asta, initial vorbisem la alta si ne costa mai mult. Cand am fost sa vorbim cu preotul tocmai era un botez acolo si mi-a placut cum era aranjata biserica cu toate ca mi se pare ca este cam micuta. Si ce mai vroiam sa spun : am auzit aici pe forum o discutie, spunea cineva ca daca ti-a murit bunica (ruda de grad 2) trebuie sa ti se citeasca la biserica. Viitorului meu sot i-a murit bunica de curand, acum 5 saptamani si cand am auzit ce s-a discutat aici, am vorbit cu preotul si ne-a chemat joi inainte de nunta la biserica sa ne citeasca si mi-a zis ca trebuie sa ma si spovedesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia28
OLGUTTZA, noi am dat un avans de 500.000 la biserica si preotul ne-a spus ca o sa ne coste in jur de 4 mil -4.5 mil dintre care corul este de 1.5 mil. Am inteles ca or sa fie 2 preoti. Acuma nu stiu daca este mult sau putin pentru ca si asa ne-am hotarat cam tarziu pentru biserica asta, initial vorbisem la alta si ne costa mai mult. Cand am fost sa vorbim cu preotul tocmai era un botez acolo si mi-a placut cum era aranjata biserica cu toate ca mi se pare ca este cam micuta.

Tare ciudat...pe aia 500.000 v-a dat chitantza? Noi am intrebat si ne-a zis asa: 500.000 taxa + 1.500.000 corul. Atat! Normal ca, de bun simtz, tre sa dai ceva in plus la preoti - noua ne-au zis de la bun inceput ca vor fi 2. Doar n-or vrea sa le dau 1 milion de caciula pentru nici o ora?!

quote:

Si ce mai vroiam sa spun : am auzit aici pe forum o discutie, spunea cineva ca daca ti-a murit bunica (ruda de grad 2) trebuie sa ti se citeasca la biserica. Viitorului meu sot i-a murit bunica de curand, acum 5 saptamani si cand am auzit ce s-a discutat aici, am vorbit cu preotul si ne-a chemat joi inainte de nunta la biserica sa ne citeasca si mi-a zis ca trebuie sa ma si spovedesc

Mie mi-a murit bunica si lui Biby bunicul. Ea mi-a spus de faza cu cititul. Tre' sa ma duc si io sa ma interesez. Cat despre spovedanie, asa ne-a zis si noua: sa ne ducem in joia dinaintea nuntii.
Spor la pregatiri si nervi de otzel!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Nu ne-a dat nici o chitanta.
Eeee, lasa, asta sa fie problema, acum am altele pe cap sunt foarte suparata. Mai sunt 3 zile pana la nunta si au inceput sa sune persoane care initial au spus ca vin si acum nu mai vin. Sunt asa de trista, parca nu mai am nici un chef de nimic. Ieri si astazi numai telefoane din astea am primit. Si au fost destule.....

Mergi la inceput