Miresele anului 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea c spune:
Lorym m-a placut la nebunie Guest-book-ul tau. Spune-mi te rog de unde l-ai luat...Si rochita e bestiala. Abia astept sa te vad in ea.
Pupici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead
Degetzel spune:
Este foarte frumoasa rochita ta Lorym !!! Si te cred cand spui ca esti nerabdatoare sa o imbraci ... ca am trecut si eu prin asta . Mi se pare mie sau corsetul rochitei e un pic transparent..? E Super !!
Jarteluta, manusile si saculetul seamana foarte mult cu ale mele (de fapt cred ca sunt identice). Eu le-am luat de la Agnes Toma, de unde am luat si rochita. Tu le-ai luat de la Mirandi?
Pupici
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
bibyrox spune:
Corina24 pentru completari listuta scrie exact pe prima pagina sa-mi dati PM sau email pentru ca te rog sa ma crezi ca uneori imi este imposibil sa citesc chiar totul fara sa-mi scape ceva. Asa ca nu te supara. Aici nu avem voie sa fim suparate sau sa ne certam!
Kopilash hai mai repede cu pozele alea ca abia astept sa mi te vad miresica!!!
Lorym foarte frumoasa rochita!!! Imi imaginez ce miresica frumoasa vei fi! Abia astept sa te vad in poze!
Vinde-ne si noua pontul: de unde ai reusit sa-ti iei guest-book-ul???
Pupici la toate miresicile... foste si viitoare muahhh
PS: Degetzel m-ai dat gata.... Ai fost SUPERBA!!!! Casa de piatra iubita, multa fericire si dragoste eterna!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Lorym spune:
Eram asa nerabdatoare sa vad daca va place pt ca numai 3 pers mi-au vazut rochita pina acum.E u sut ieseanca iar toate rudele, parintii sunt in vaslui unde vom face si nunta.Imi era frica ca nu am facut o alegere buna.Dar vad ca v-a placut
Jarteluta, manusile si inmioara le-am luat de la agnes, desi puteam sa le iau si de la mirandi dar eram prea ocupata cu rochita s-o tin asa ca nu m-a ma interesat nimic. Doar imi tineam rochita de printesa
Guestbook-ul- am facut o evaluare ce prieteni avem afara in strainatate si m-am hotarit la un prieten, i-am aratat pe net ce model imi place iar el a facut comanda, avind card din ala de cumparturi de pe net si mi l-a luat . El sta in londra.Mie cind imi intra ceva in cap nu ma las pina nu reusesc.
Daca aveti rude prieteni, incercati sa le abordati si afara sunt multe magazine de genul asta.Nasa mea si-a luat guestbook din londra cu 4 lire Va dati seama...
Multumesc inca o data pt tot si cu orice va pot ajuta sunt aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
floricika spune:
Mhei, eu iar am inceput sa bat pasul pe loc cu pregatirile astea. Saptamana trecuta am semnat si am dat avansul pentru husele de scaun si baloane. M-am decis la huse galbene si baloane albe si aurii. Mi-am luat si un balon Jumbo(cel mai mare), 2 inimioare unite de veregheta, baloane cu heliu si ghirlande. De asemenea, in fata restaurantului este si un foisor pe care il vom "gati" adica imbracam stalpii in tull cu fundite galbene, si la fel vom face si cu stalpii din restaurant. O sa iasa f frumos, am vazut poze. Am fost la Agens Toma si am vazut costum pt mire, este superb numai ca o sa trebuiasca sa bagam mana mai adanc in buzunar pt el: 14 milioane + 4 milioane veste lavaliera si camasaDar ne place la amandoi foarte mult asa ca s-a votat!
Noi am primit cadou vereghetele de la parintii lui care le-au cumparat in anul 1986 deci au si valaore sentimentala. A mea vine ca turnatanumai ca a lui trebuie modificata,e mare. Ma ajutati si pe mine cu sugestii unde putem modifica veregheta si totodata sa le inscriptionam?
In rest...toate bune, el are buletinul expirat si vad ca nu are de gand sa se duca sa si-l faca...O fi cu intentie?!?
Va pup!
http://photos.yahoo.com/flory1008
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Corina24
Apropo imi poate spune si mie cineva vreo firma care se ocupa cu personalizarea etichetelor pentru sticlele de vin?
Noi cumparam vinul varsat si il imbuteliem.Ar fi interesant daca pe sticle am putea pune etichete personalizate dar nu stim nici o firmad genul asta.
Si eu fac acelasi lucru: iau vinul varsat si mi-l imbuteliez. Etichetele mi le-am facut singurica pe calculator (modelu, adica), dupa care m-am dus cu discheta la un centru d-asta de multiplicare (voiam sa le scot color direct de pe discheta), unde-am gasit un nene tare amabil....mi le-a refacut el corel draw - ca altfel nu ieseau color, nu'sh de ce....Asa ca-i tare simplu!
Problema mea mare acuma e ca nu gasec sticle (de 3/4) si-ncep sa ma crizez rau de tot...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
m_monique spune:
Alyna,
la Apa Nova a fost super. portiile generoase, servirea foarte buna (aici socrul meu a avut un rol foarte important, si i-a alergat pe chelneri). d-na Ema e o femeie care stie foarte bine ce are de facut.
noi am fost 90 de persoane, si am avut nunta inauntru. am avut suficient loc de dans.
nu ne-am considerat furati. la sfarsit ne-au dat si sucurile incepute sa le ducem acasa. consumatia a fost 85 mil. lei, iar noi am lasat 10% bacsis.
d-na Ema a aranjat sala super. tot ea a facut aranjamentele florale pt. mese, in niste boluri.
vineri am avut casatoria civila, si cu florile primite a facut D-na Ema aranjamentele de masa.
poti sa-ti inchiriezi si camera la hotel. costa 900.000.
Casa de piatra si sa nu mai ai emotii ca va iesi bine.
http://photos.yahoo.com/micumonica
flafi spune:
Mai doamnelor, cum a fost cu crinolina? Ma refer la cele care au avut crinolina.
Am vazut duminica setul perfect de colier si bratara a fost dragoste la prima vedere!Dar dragostea mea nu a fost impartasita si de minunatul set de bijuterii, care ca sa imi faca mie in ciuda era dotatat cu 6% nichel asta pt mine insemana umplere de bubite mancacioase in maxim 20 minute. In plus de asta costa 41.000.000 de la Celini... Dar vai ce frumos era, era perfect!
Ce ma supara cel mai tare e ca astia de la magazinele de bijuterii f. rar vor sa imi spuna daca bijuteriile contin sau nu nichel si in general se uita la mine crucis pt ca nu inteleg de ce ma intereseaza pe mine din ce sunt facute bijuteriile lor. Aia de la B&B a fost complet isterizata cand am intrebat-o ce contine un anumit colier.
Mare problema cu bijuurile astea...
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
m_monique spune:
eu am avut crinolina si m-am simtit super.
sa ai grija la urcarea in masina, ca se ridica.
cel mai tare m-am distrat de baloanele din balonul Jumbo, care imi tot intrau pe sub rochie.
cu crinolina ai avantajul ca rochia sta la distanta, si nu iti intra printre picioare, iar rochia isi pastreasa o anumita tinuta.
http://photos.yahoo.com/micumonica
Corina24 spune:
olguttza.
Poti sa cumperi sticle de 3/4 de la orice fabrica de vinuri.
Daca nu te descurci asa incearca in Practiker sau in Metro.
Si noi vom cumpara sticle de 3/4(nu stiu exact de unde,dar in maxim.3 zile iti voi spune).
Dopurile stiu sigur ca sunt in Praktiker(pretul in jur de 3.000 - 3/buc sau 10buc.,nu stiu exact).
Mai vrb.pe tema asta.