Mamici de iulie-august (45)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana C spune:
Adriana, multi ani inainte, fericiti si iubitori si cu un baietel grasunel, sanatos si frumusel!!!!!!!
Si noi am "sarbatorit" ieri 1 an 10 luni de la casatorie. In august facem 2 ani
.
Oana C si
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Problema mea cea mai mare ii cum am spus mersul extrem de des la baie, ma simt de parca locuiesc in baie :)
Asta e super tareeee...

Si noi facem un an in octombrie...asta ca sa fim in ton cu voi, ca noi pe bondarel l-am conceput
in honeymoon
Albinutzza
34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
ancutzathree spune:
SIMONA si totusi de unde stii exact ce varsta are sarcina?Te intreb pt ca sunt si eu cam in aceiasi situatie:de la primele vizite la ecograf rezultatele nu au coincis cu calculele mele nici cu ale doctoritzei.Daca ma iau dupa dok imi iese ca l-am conceput chiar in prima zi a menstrei ceeace nu stiu cum ar fi posibil,eco zicea todeauna cu o saptamana mai mult decat dok pana luna trecuta cand la o noua vizita a mai pus o saptamana in plus iar acuma nu stiu dupa ce sa ma iau dupa calculele mele,dupa eco,sau dupa dok,tu cum faci?
Si eu la fel sper sa stea mai mult(dupa cum am calculat eu) sa fie LEU si poate ai sa razi de ce,pt ca si eu si sotul suntem LEI si ne intelegem minunat si ne gandim ca un puisor de leu mai lipseste![]()
OANA C ,ADRIANAdaca tot vorbiti de mersul la wc sa va spun eu cum patesc:noaptea merg de cel mult 2 ori insa ziua tot timpul simt nevoia sa fac, ca-mi apasa BB vezica mai tare cand stau in picioare ma gandesc si nu pot face nimic linistita ca trebuie sa fug,deja sotul stie care-i problema cand ma vede mai stresata si ma trimite la"dublu v simplu c".Ce sa mai zic de mersul in oras, am teritoriu delimitat.Dar nu ma plang prea tare ca nu mai am mult si in rest ma simt minunat e un sentiment tare placut sa cresti o viata in tine,simt asta foarte profund mai ales ca sunt la prima sarcina.
Anca&
Alex
Irda spune:
Feteleee, TRAIASCA DICARBOCALMUL!

Am reusit si eu sa dorm 2 ore legate! Acum ma simt muuult mai bine...imi vine sa
zburd!
Ce face lipsa asta de somn din om.....offff
Am luat doar juma de pastila ca am citit ca are in componenta carbonat de calciu si mie la contractiile mele multe si dese calciu imi lipseste....Ideea e ca si-a facut efectul.
Merci de sfaturi!
Pupicic
Irda
30+5 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
Oana, e bine daca nu te mai deranjeaza, nu stiu sa zic ce ar fi putut fi...
Mie imi curge nasul, dar nu ma simt ca la gripa, mai degraba cred ca e alergie-la polen probabil si nu as vrea sa iau medicamente. sa vedem cum sunt miine. gata, acum o sa am grija si de mine, ca pe voi va dadacesc toata ziua: nu face aia, ia ailalta,nu lua nu stiu ce...sunt ca o soacra on-line
.
Noi facem 9 ani de casnicie in noiembrie si 14 de cind suntem impreuna in decembrie. si vorbeam cu sotul despre ce facem la aniversarea de 10 ani si a zis ca poate ne schimbam verighetele la biserica( avem unele vechi si uritele),poate facem o petrecere mica ca o nunta mica ( am avut o nunta de care nu vreau sa imi amintesc-fiindca n-am avut nici un cuvint de spus-eram studenti fara bani amindoi) si poate mergem undeva exotic..."si luam si chifteaua cu noi"- mi se pare dragut ca avem planuri de-astea...va doresc sa fiti la fel de fericite si voi si peste 10 ani( de fapt, noua ne e mai bine acum decit la inceput! casnicia e ca vinul...).
M30+
blackpanterro spune:
Albinutzza si eu am ramas insarcinata foarte repede, dupa cum se vede
.Ne-am casatorit in iunie(civil) si in septembrie am incetat sa mai iau pastile, in octombrie aveam deja 6 saptamani.In decembrie cand ne-am casatorit religios aveam deja 3 luni.
Am fost foarte harnicutzi - hehe
Adriana si Aidan 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
ancutzathree spune:
NICOLETA cel mai bine cred eu ca ar fi sa alegeti ca nasi persoane apropiate cu care va vizitati pt ca pe viitor sa se creeze o legatura sufleteasca intre nas si copil pt ca acesta este scopul nasilor,scopul nu este pastrarea traditiei.Parerea mea. Sa ne tii la curent cu ce vei decide!
Anca&
Alex din burtik
blackpanterro spune:
Am glow albastru la nume - yupeee!!! Ce imi place, abia astept sa mai pot cumpara ceva :)
Adriana si Aidan 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
delia grozav spune:
Buna seara sau ziua prin alte continente.
Eu tocmai am venit de la coafor.
Maine mergem la o nunta la Cluj. Nu e mare lucru ca sunt 150 km(din cate stiu) si o sa stau cat ma simt bine si apoi ma retrag la hotel.
Dar parca nu mi-e totuna.
Oricum merg cu o parte din bagajul de nastere sa nu am surprize.
Kulta, LA MULTI ANI!
si felicitari pentru job-ul sotului.
Tuturor celor care aveti aniversari ale caniciei, felicitari si cati mai multi ani fericiti in continuare.
Eu am in 26 iulie 8 ani de casnicie, din care primii 3 nu am stat impreuna cu sotul.
Un an a fost inca student in Bucuresti, si eu la Tg. Mures, apoi 2 ani el la Bistrita, de unde e familia lui si eu la Tg.Mures.
El spera ca eu voi merge dupa ce termin facultatea la Bistrita, dar nu s-a putut(si nici nu am vrut
).
Ca medic trebuie sa fac rezidentiatul( adica pregatirea postuniversitara pentru specialitate) intr-un centru universitar, care dureaza 4-6 ani.
In fine nu mai lungesc povestea. Ideea e ca pana la urma am pus eu piciorul in prag si am zis foarte hotarata ca daca nu vine el la Tg. Mures divortez. Si a venit si e tare multumit aici
.
Si am mai avut noi si alte momente de cumpana in casnicie, dar de fiecare data eu am fost cea care lua hotararile decisive. Cateodata imi place cateodata nu
.
Na ca m-am descarcat.
Mamini desi cam tarziu, multumesc pentru toate sfaturile. Legat de spalatul hainelor, cred ca eu am mai spus mai demult ca cel mai important e ca hainutele si tot cu ce vine bebe in contact trebuie clatite foarte bine cu apa curata dupa spalare. Nu are prea mare importanta cu ce se spala.
Eu am vazut bebelusi facand alergie pentru ca mamele nu au spalat hainutele noi
, dar eu sunt sigura ca toate fetele din grupul nostru stiu ca trebuie spalate.
Si am vazut alergie si la balsam de haine. La noi in tara se gasesc mai greu cele speciale pentru bebei.
La Adi imi aduc aminte ca le-am spalat cu Dash, ca imi adusese cineva din Germania, aici nu se gaseste. Are si balsam, dar pe atunci nu stiam ca nu e bine, si nu a patit nimic Adi.
Dupa cam 1-2 luni, nu imi amintesc exact, le spalam in masina separat de hainele noastre, cu detergent si uneori si cu balsam.
Legat de sterilizat,eu am folosit metoda cu fierberea 10 minute pana la 6 luni.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 34 sapt
MONAI spune:
Fete, cucuiete, abia v-am ajuns din urma cu cititul
.
Am fost cu sotul la cumparaturi si fetita noastra s-a ales cu o veioza tare draguta. Saptamana viitoare terminam de amenajat camera ei si voi pune poze.
Azi i-am mai facut o cutie pentru jucarii, ideea mi-a venit citind subiectul cu Atelierul piticilor, de care v-am mai povestit. Nu e foarte reusita, dar tot visez sa-i cumpar un cufaras impletit din paie si nu gasesc aici
.
Va pup ca mi s-a facut foame.
Sa auzim numai de bine.
33+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos