Mamici de iulie-august (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Dede ,am citit pe-aici, chiar cu detergent de oameni mari nu le spal si in nici un caz cu ale noastre, dar eu nu cred ca o sa le fierb, le spal la temperatura mare la masina cu detergent hipoalergenic si le pun pe un program din ala lung sa le clateasca bine-bine si eventual o sa le calc(acum nu mi-e greu, dar nu cred ca mai tirziu o sa fie nici o placere, la cite vor fi de facut). Ai terminat in `99? Si eu, dar la Bucuresti.
Sotul striga dupa mine din sauna sa vin si eu si e prima data in sarcina asta cind ma tenteaza, fiindca ma cam doare spinarea...dar mai bine stau cuminte fiindca am tensiunea mica si mi-e sa nu mi se faca rau sa cad. Nu cred ca face rau altfel, finlandezele fac sauna cel putin o data pe saptamina si in timpul sarcinii, inainte se si nastea in sauna, fiindca e temperatura ridicata, apa calda si ca atare e cea mai curata parte a casei...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini, scuze nu am fost prea explicita, ma refeream la sterilizat sticlute, pompa de muls si alte chestii.
Hainele nu le-am fiert si le calcam cand ieseam cu bebe afara sa arate bine, ca in casa mergeau si necalcate.
Eu am terminat in 98'

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Voi faceti baie in vana?Mie mi-a zis cineva ca nu e bine pt ca atunci cand nasti va trebui sa-ti chiureteze placenta ca ramane lipita?Ce chestie!!! Voi ce stiti?Vasi va las ca merg sa mananc ceva ca mor de foame.
Anca&Alex din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu fac baie in vana saptamanal, ca sunt peste si altfel nu pot.
Nu vad ce legatura are cu placenta.
Totusi incerc sa nu stau prea mult si sa nu infierbant apa asa cum mi-ar place mie de obicei inainte sa fiu gravida.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

noi nu avem cada, doar cabina de dus. cada au doar apartamentele vechi( unde de obicei nu e sauna) sau casele foarte luxoase, unde au de toate...asa as face si eu o baie in cada...cu spuma si uleiuri...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara burtici,

ati bagat la greu cu scrisul cat am fost eu plecata...

Dede, si eu sunt peste si sunt moarta dupa balacitul in cada, dar mi s-a interzis baia in cada de la inceputul sarcinii, ca si sauna de asemenea, din cauza de pericol de avort... Si acum tanjesc dupa o baie in cada, dar rezist eu !!! Distractie placuta la nunta maine!!! Sotul ce zodie este?? Ca-mi pare tare cunoscuta chestia cu luatul deciziilor de obicei...

Adriana, si eu imi luasem initial tot glow albastru la nume, dar fix a doua zi s-a stricat DC-ul si mi-au luat inapoi punctele pe care le adunasem in decurs de doua saptamani. Nu mi-a placut ca alesesem o intensitate mai slaba si nu se prea vedea, de aceea am ales galbenul. Pacat ca nu au un preview sa vezi ce cumperi...

Monai, de-abea astept sa vad poze cu camera fetitei!!!

Irda, ma bucur ca ai gasit remediul!!! Somn usor la noapte!!

Ancutza, sarcina se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii, eventual poti citi articolul de la DC Odiseea sarcinii in 40 de saptamani.

Burtici, merg la nani acum,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Salutare burtici cu bebici! se pare ca sunt foarte matinala azi!Deja am aspirat peste tot si-am intrat sa va salut pe urma merg sa sterg praful si pe urma mai vad,ar trebui sa merg sa mai cumpar niste lucrusoare pt bb dar aici e o vreme tare nasoala de 3 zile e tot innorat si mai ploua din cand in cand asa ca nu prea imi vine sa ies,dar sper ca se schimba in urmatoarele zile vremea ca m-am saturat de stat in casa!
IRINAstiam cum se calculeaza dar cand mi-au zis la eco cat timp are sarcina ma gandeam ca poate am avut menstruatie peste sarcina asa ca m-am zapacit total dar oricum stau pregatita oricand incepand cu luna iulie.
Va

Anca&Alex din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata burtici!!

M-am intors acasa ...inca ma lovesc de toate cele ...ca sunt toate pe dos...dar azi dimineata mi-am instalat PC...ca tare dor imi era de voi...ASA CA UN MARE PUPIC LA TOATE...SI VA MULTUMESC PT GANDURILE BUNE...SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE!

Am inteles sfatul vostru si o sa trec pe lichide la greu...si sper ca va fi bine...m-am m-ai linistit un pic...dar ce sa fac mi-a intrat frica in san.
Saptamana asta vine mobilierul din camera lui bebe si dupa aia o sa va arat si poze...

Asa urasc dezastrul din casa..si pusul lucrurilor la loc...oricum eu dau dau indicatii la mamici...ca eu nu fac nimik..ca doar nu am innebunit.

APROPO, stiu ca v-am mai intrebat...cum suna INGRID ALEXIA? sau IRIS ALEXIA?..noi ne-am cam hotarat pt prima varianta..

AniS si bebelina mea dulce 31+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dimineata burtici!

Am avut o zi groaznica ieri la job, si acuma inca ma simt amortita si obosita, dar nu mai pot sa dorm.

KULTA, iti doresc LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta draga!

Monica-Elena si MonaI, LA MULTI ANI alaturi de perechile voastre si multe multe momente fericite si romantice si de acum inainte .

Ioana, welcome back! Si nici sa nu te gandesti sa mai pleci inainte de 1 iulie!

Eu am am spalat hainele de bebe la temperatura mare si program lung, cu detergent obsinuit. Poate le si calc o data acuma intainte sa se nasca. Dupa aceea, vorba lui Dede, cele de casa merg foarte bine si necalcate.

Baie in vana fac si eu cam saptamanal, dar cu apa calda, nu fierbinte. E singura chestie care in mod eficient imi alina durerea de spate. Pana acuma nu am avut nici o problema din cauza asta.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna dimineazta fetele, sa aveti un wkd minunat...distractie pe la nunti...botezuri si aniversari

Anis, bine ai revenit...si mie imi suna mai bine Ingrid Alexia...vezi sa nu faci efort, sa nu te obosesti, ca alea se pun ele la loc , chiar daca mai greu, dar mai bine stai tu cumintzika si bea multa apa

Gabi, tu cat te mai duci la munci?! Tu si cu Boga...nu mai ridica astia statui...lasa-ti fetelor munca...mai odihniti-va si voi

Sotzul meu, ieri si-a "lasat" mobilul in taxi , binenteles ca am facut , ca acum vreo luna, mi-a pierdut sim-ul meu...si acum tel si sim-ul lui...ingrozitor...si am umblat ieri sa-si ia sim nou, sa cautam telefon, ca e dependent de el...fara el...no money...si am cam sarit calu' cu hoinaritul, s-a simtit
Azi-noapte am dormit si eu mai bine (poate de la efort)...azi mergem sa mai luam ceva de pe listutza ca sa fie pregatit bagaju'...abia astept...in rest...tumbe, raiduri stomacale...cum ii sta bine unui bondarel

Albinutzza 34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput