Mamici de iulie-august (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Anis - Bine ai revenit, iti doresc multa sanatate si sper sa fi fost o gresala la analize (recunosc ca m-ai cam speriat si pe mine pt ca eu nu mi-am mai facut din sapt 20 eco 3d. O sa fac, dar sper sa fie ok. Sanatate si curaj si stai cumintica (stiu ca e greu ca si noi am zugravit casa si nu aveam stare deloc, si am mai si stat cu zugravii in casa ca nu avea cine si a durat o luna de zile)
Laura, mult succes, nastere usoara si mai ales la timp, sa ai 2 bebici sanatosi si mancaciosi!
Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adriana ..Laura...va apropiati de final...cred ca de abia asteptati sa va vedeti puiutii..
Doamne ce repede a trecut timpul...

Katink deschide tu alt capitol...ca eu pana nu ma linistesc cu casa sunt si nu sunt pe net.

AniS si bebelina mea dulce 31+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona ...nu mai fac eco acum...astept pana ma duc la control la dr meu peste 1 sapt si jumatate.Eu sper ca va fi bine.

AniS si bebelina mea dulce 31+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adriana, f romantic si frumos, va doresc sa fiti mereu fericiti, la multi ani!
Andreea(AC)bine ca ai schimbat biletul, vin intariri! super! stiu ca tot stresata esti, dar ai doua chestii importante acoperite: bebe e la termen si galusca nu o sa fie neglijata.e bine ca nu o sa te lupti cu toate cu burtica taiata (ca Toma Alimos- ti-am mai zis eu, haz de necaz!).mai vorbim pina pleci la "produs de bebe".... auzi, chiar, noi cum zicem? uneori ma surprind spunind: cind se naste Mitzi, cind ma duc s-o nasc pe Mitzi...copii nostri sunt nascuti sau operati? trebuie sa gasim si noi un termen...
M30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Continuam cu cap. 46 aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50903

Katink 32+

Fotografii

Mergi la inceput