Mamici de iulie-august (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Albinutzza spune:
Laura, multumim pt gandurile bune, pe care eu le intorc catre tine, si iti urez la fel
Sa dea Domnul, ca strumfii tai sa mai stea atat cat iti doresti, sa fie sanatosi si mancaciosi, voiosi, si sa aiba parte de ce e mai bun pe lume. Tie sanatate multa, ai grija de tine, odihneste-te mult si nu face efort...si dormi cat mai mult, ca dupaaa
Te
si sa te intorci cu bine...cu 2 strumfi si cu pozeee
Albinutzza
34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
Lory2004 spune:
AC in ce zi ai programata cezariana? Oricum iti tinem pumnii...sa auzim de bine, sa fii o mami fericita si sa ai parte de un bebelus sanatos si mancacios.
Laura 25la fel si pentru tine...numai ca tu vei fii o mami fericita la dublu. Si asteptam vesti de la tine.
Bogdana, nu-mi trimiti si mie pe mail listuta? (loryoprea@yahoo.com)
Pupici
Lory si baietelul din burtik 34s+
blackpanterro spune:
Andreea si Laura succes la nastere si sa nu va faceti griji ca totul va fi bine.
Andreea sa nu te ingrijorezi, o sa vezi ca baietelul tau e mare, vei fi in sapt 38 si cateva zile nu?Bebe va fi asa cum trebuie.
Eu am terminat treaba, am curatat toata casa - am profitat de faptul ca am avut atata energie + ca sotul lucreaza 24 de ore asa ca nu mi-a stat in cale.Bine ca am facut-o acum ca de obicei sunt atat de obosita.....cine stie cand voi mai avea atata energie.
Adriana si Aidan 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Katink spune:
Laura nastere usoara si fie ca puii tai sa stea cat mai mult in burtica si sa fie sanatosi! Te asteptam cu vesti bune si cu fotografii! Iti tinem pumnii si ne vom gandi la tine! 
AC nu mai este mult, pe 16 iunie ai zis, da?! Nastere usoara si succes! Dar pana atunci mai vb. ca mai intri pe aici
Bravo Irina ca ti-ai terminat bagajul de spital, eu tot cu geanta asta, bate-o vina nu ma impac, nu gasesc pe gustul meu si pace
.... de nu o sa merg eu cu toate in traista, sa vedeti voi... L-am innebunit azi pe sotul meu la cate genti si gentute m-am uitat si tot nu am cumparat nimica.... dar mai este timp, asa?! 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 32+
Fotografii
Katink spune:
Adriana mama, dar harnicuta ai fost azi. Bravo tie! E o vorba din "babe"
cica daca te apuca harnicia brusc si dintr-o data inseamna ca nasti curand
No' pe asta am aflat-o de curand, acu' am vazut ca tu ai cam intrat in priza
, poate, poate... Vrei sa nasti la luna plina sau luna noua cum mai era pe aici o vorba?!
Pupici si ai grija de burtica
,
Katink
si dulcineea mea 32+
Fotografii
simona79 spune:
Adriana - Multi ani inainte fericiti si plini de impliniri, alaturi de bebelusul vostru!
Ancutza - Toti dr considera ca ziua conceptiei prima zi a ultimului ciclu si asa scrie si pe eco la data reala, dar daca bebe e mai mare decat normele aparatului el zice ca e sarcina mai mare. Dr meu a zis ca probabil ca voi naste un pic mai devr, cam o sapt ca se gandeste ca nu mai incape sau nu stiu (a zis ca daca va creste in ritmul asta depaseste 4 kg si 50 cm) dar ca varsta tot pe cea corecta o ia in considerare! (si aprox aceeasi DPN) Nu prea stiu ce sa zic, oricum tuturor fetelor le doresc sa le stea bebicii in burtici pana la termen, ca mi-as dori eu sa fie leu dar pana la urma imp e sa fie sanatos!
Pupici
, Simona
si
Mario 32+
irinabungau spune:
Burtici scumpe,
nu-mi vine sa cred ca mai este putin si vom intra in febra nasterilor!!!!! Parca mai ieri intram sa dau si eu cu buna ziua si sa ma bag in seama cu voi... Cum a trecut timpul...!!!
Laura, sanatate multa si nastere usoara, iti tinem pumnii si sa stii ca vom fi cu gandul la tine!!!! Strumfii tai sa fie maricei si sanatosi si te asteptam inapoi cu povestea nasterii!!
Andreea, AMR 5 zile!!!???? Facem galerie, mai este putin si-ti vei tine puiul in brate!!!
Adriana. si tu esti extrem de aproape, cum stai cu moralul??? Ca vad ca te-a apucat nebunia cu curatenia...![]()
![]()
Katink, ar fi chiar culmea!!! Eu mi-am gasit o geanta pe care am primit-o cadou de la Orange pe vremea cand eram salariata la ei... este numai buna, nici prea mare, nici prea mica, incap toate la fix. Mai am de cumparat doar hainutzele pentru bebelusha si prosopele si atat!! Si alte maruntisuri de genul: ser fiziologic si algocalmin pentru mine (asta dupa ce stabilesc cu d-l doctor cum o scoatem pe bebelusha de acolo). 
eu am luat de la Nivea gel de dus si sampon pentru bebelusi (fara lacrimi) si ulei de corp, si am mai luat servetele umede de la Pampers (pe care le voi folosi acasa). Cred ca-i suficient... Daca mai este ceva de cumparat o sa cumpar atunci, eventual o trimit pe mama.
Cam asta ar fi, noi ne pregatim de nani, pupici multi
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
blackpanterro spune:
Irina, Katink,
stiu de chestia cu pregatirea cuibului, nu cred ca inseamana ca nasti curand.Oricum daca se intampla sper sa nu fie totusi la luna plina(pe 22) pt ca sotul va fi plecat pe mare din 21 pana in 23, ar trebui sa vina la spital de pe vapor(cu elicopterul)
, cum au mai facut si altii.
Oricum eu ma simt bine, nu am dureri de nici un fel, inafara de burta care parca cantareste o tona :)
Adriana si Aidan 36+
blackpanterro spune:
Irina, sincera sa fiu cam incep sa ma panichez un pic.Ma tot gandesc daca nu stiu ce trebuie sa fac, stiu ca o sa mi se spuna dar in intensitatea lucrurilor daca nu voi face ce imi spun ei.Mi tare groaza de un esec.Apoi ma gandesc daca e bebe prea mare si nu poate sa iasa, eu mereu am fost foarte stramta(scuzati expresia dar e adevarat).Nu stiu, o-m vedea.
Oricum cand se intampla o sa fiu usurata ca dupa atata timp de asteptare o sa avem in sfarsit rodul muncii nostre - hehe![]()
Mie nu mi se pare ca au trecut repede aceste 9 luni, toti spun la sfarsit ca a fost repede, dar pt mine sincer a fost o etenitate.
Adriana si Aidan 36+
blackpanterro spune:
Simona multumesc de urari, la fel va urez si voua.
Maine nu cred ca voi intra ca vom merge la o plimbarica pe mare apoi la restaurant.Nu pot sa cred ce repede a trecut timpul - un an de casnicie....imi aduc aminte cum m-a cerut in casatorie in fata Colosseum-ului in Roma, era seara si frig, era Ianuarie.....a ingenunchiat in fata mea si mi-a spus ca vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de mine.A fost ca in filmele romantice
Apoi cateva luni mai tarziu ne-am casatorit(civil).A fost atat de frumos, nu am avut pe nimeni la casatorie,a fost extrem de simplu, doar 2 martori, exact ca in filme cand fug tinerii sa se casatoreasca.
Ce drag mi de amintirile amintirile astea......
Adriana si Aidan 36+