Hartuit de o minora !!??
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
bebitzu spune:
Casandra, pedofil este o persoana care are inclinatii pentru relatii sexuale cu copii."Personajul" nostru nu a facut din asta un mod de viata, ci a fost un caz singular.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
casandra spune:
Inteleg ce spui. Dar chiar e caz izolat? Ca tocmai ce ni s-a povestit ca a fost pus in situatia sa isi arate barbatia unei alte fete de 13 ani, care era plimbata peste tot unde el si mama fetei intretineau relatii sexuale. Ce cauta fata asta dupa cei 2 amanti? Inteleg ca era fata femeii, dar, daca el ar fi respectat copilul, nu ar fi acceptat el sa fie urmariti de pustoaica. Dar nu l-a deranjat. Cam multe fete tinere in jurul acestui barbat trecut de 30 de ani.
Delia21 spune:
Ba,uite,bebitule ca daca citesti cu atentie personajul are si inclinatii spre exibitionism fata de copii de 13 ani,nu-i asa bruxi?Caci bruxi nu ne spune ca domnul ar si interzis categoric amantei sa-si aduca copila de 13 ani dupa ea,a adus-o de mai multe ori,nu bruxi,(hai,gaseste-i si la faza asta o scuza de genu ca nu e vina lui ca respectiva isi plimba si culca copila cu ea) si tot bruxi nu ne spune nici ca nenea la strigatul femeii sa vina fiisa sa vada fata de 13 ani ditai "podoaba" ce trebuie admirata,ca s-ar si inbracat in secunda 2 si ar fi iesit pe usa ca sa evite expunerea.Contrazi-ma bruxi,ca sa imi cer scuze daca am gresit cu ceva,nu de alta dar sunt o persoana civilizata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Vai ce rele sinteti!!!! saracul om e fortat sa intretina relatii sexuale cu copii si voi dati cu rosii!!!!
Dati cu pietre, fetelor, ca asta merita acest crai de mahala!
Toulouse, la ville rose
adrienne12 spune:
Draga mea, aproape ca mi-au iesit ochii din cap citind chestia asta! AU mai trecut si altii prin divort si nu s-au dedat depravarii in asemenea hal mama draga. Prietenul asta al tau chiar n-a fost socat de comportamentul acelei femei dimineata? Ce fel de om e? E lipsit de educatie, e nesimtit, chiar crede ca orice femeie de la 13- ??? e doar o bucata de carne si nu-l deranjeaza sexul in grup de fata fiind si fiica? E chiar lipsit de orice scrupule si de orice urma de moralitate? O femeie ca aia (mama fetei de 13 ani) ar trebui sa stea in puscarie pt. educatia pe care i-o da fiica-si minore. Chiar episodul asta e mult mai scandalos decit ala cu Lolita pe care l-ai postat intial. Fete de 14 ani care sa apuce pe calea pierzaniei s-au mai vazut, e literatura plina de ele (Paul Gaugain a avut numai iubite de 14 ani in Tahiti, ok?). Chiar nu exista legi in Ro? Apoi sucza-ma dar prietenul asta al tau, daca a acceptat asa ceva e la fel de josnic ca si mama fetei. Sotia prietenului tau stie de asta? Cum il mai primeste inapoi? Aprope ca nu mai am cuvinte sa-mi exprim indignarea.
mamica dulce spune:
am citit subiectul cap-coada si nu pot decat sa dau dreptate fetelor care au spus ca trebuie sa-si asume responsabilitatea.Pentru ca nu a fost doar o data,rupt de beat,a durat cateva saptamani.Eu nu stiu cum de l-a primit sotia inapoi.In fine.Daca as avea o fetita,chiar scapata din mana,care la 14 ani se intinde cu cine pica si un tip de 30 si ceva de ani s-ar culca cu ea ..ar vedea pe dracu.Si fata,dar si el.Daca ar fi fost de 16 ani ..mai zici ca-s copii..(nu ca nu stiu ca nu mai este valabil la generatia de azi) dar un barbat de 30 de ani..oare nu.i clipeste constiinta cand ia in brate si se culca cu un copil de 14 ani??Pentru ca e copil,de la corpul neformat,la chip,oricat s-ar machia si vopsi.
Bruxinha..ce s-a mai intamplat???
Inteleg sio accept cazurile in care stabi burtosi de 50 de ani au prietene de 20 de ani,in general top-model.Nu intra nici la corupere,nici la profitat de inocenta..,cinic vorbind e o afacere cinstita cele mai multe cazuri.Dar cand fata e sub 16 ani macar...e impardonabil.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
anne33 spune:
"copilul de 14 ani nu este copil decat din punctul de vedere al varstei"
Bruxinha,crezi ca poate ar trebui sa schimbam legea actuala cu ceva de genul "este considerat minor,copil, doar o persoana sub 18 ani cu mai putin de X parteneri de sex la activ", ce zici?Deci,daca fiimea de 12 ani care-i mai inalta decat mine,se culca maine cu 2-3 sau n-spe tipi,dupa umila ta parere nu mai este copil?Gandeste un pic!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alyssa spune:
Cum sa iasa din incurcatura asta in care au intrat toti... In primul rind au gresit in fata lui Dumnezeu nerespectindu-si legile casatoriei. Nu au dus o viata curata si pozitiva. Din cauza asta s-a intimplat si pacatul preacurviei care aduce si mai mare negativitate in relatia lor. Casatoria lor este larg deschisa si vulnerabila prin pacatul care s-a facut.
Ca sa repare situatia trebuie ca el sa isi recunoasca pacatul in fata preotului care l-a cununat, sa ceara canon de dezlegare si sfaturi de indreptare. Sa mearga toti trei la preot pentru a fi indrumati. Sotia nu a facut rau acceptindu-l inapoi. Poate va veni pe calea buna. Fata trebuie sfatuita de preot pentru ca gindurile de sinucidere sint necurate si ele, vin din deznadejde care este o boala a sufletului
Au gresit cu totii, nu trebuie judecati de noi.
Trebuie sa ceara iertare in fata lui Dumnezeu si sa nu mai greseasca.
Numai bine!
Alice
Aliada spune:
Mai Bruxi mai uite cum o iei tu in barba (avocata diavolului fiind) pentru prietenul tau!Ce pacat ca individul nu a stiut ca are astfel de prieteni care in ciuda a ceea ce a facut inca il mai apara si scuza,asta in loc sa se intoarca spre o copila de 14 ani si alte anturajuri dubioase.
Nu te supara pe noi cel putin me mine una ca nu am nimic cu tine stiu ca tu nu ai gresit cu nimic.
Noi nu avem nici o legatura cu craiul in discutie si de asta il judecam la rece pe cand tu ii esti prietena si balanta atarna putin in favoarea lui.
Bun acum subiectul asta nu este despre daca a gresit sau nu.Noi am sarit cu gura scandalizate de oribilul faptei in sine,trebuie sa ne intelegi insa.
Solutie?Pai ti-am mai zis ori vorbesc toti trei ori se muta din oras.
Apoi el are o problema si ar trebui sa mearga la un psiholog pentru ca in viata o sa mai intampine si alte greutati fie ca sunt de natura familiala fie ca e vorba doar de job iar modul in care reactioneaza el la momentele de criza nu e tocmai sanatos.