Hartuit de o minora !!??
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Maruta spune:
pai in primul rand nu as sta cu mainile in san ... adica pustoaica pustoaica ... dar daca nu intelegi ca lucrurile trebuie sa inceteze ... atunci pun piciorul in prag
si o iau si eu cu frumosul:
"mai fata sotul meu a gresit nu enorm ci incredibil de mult ... dar asta e, el a hotarat sa nu mai continuie relatia cu tine ... asa ca te rog frumos sa nu imi mai deranzeji familia!"
cert e ca eu una nu as mai privi'o ca pe un copil ... ce naiba ... nu mai e un copil ... copiii sunt inocenti nu cu gandul la sex!
sau poate sunt eu demodata ?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana spune:
Bruxinha, ai intrebat de ce cineva a mentionat cuvantul viol
Asa se numeste in SUA. Nu stiu exact cum se numeste in Romania, dar:
"Currently, all States have laws that prohibit sexual intercourse with persons under a certain age. Although commonly referred to as "statutory rape" laws, the term is not usually found in criminal statutes. Rape, sexual assault, and unlawful sexual intercourse are some of the more commonly used terms."
Daca are sub 18 ani, se considera ca nu are discernamant (din punct de vedere legal), asa ca e considerat viol. Chiar daca ea l-a sedus pe el, tot viol se considera. Nu stiu insa daca in Ro legile sunt aceleasi. Dar, cum spunea cineva, are noroc ca nu locuieste in State, altfel acum vorbeai cu amicul tau printre gratii.
Ana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
quote:
Originally posted by Ana
Bruxinha, ai intrebat de ce cineva a mentionat cuvantul viol
Asa se numeste in SUA. Nu stiu exact cum se numeste in Romania, dar:
"Currently, all States have laws that prohibit sexual intercourse with persons under a certain age. Although commonly referred to as "statutory rape" laws, the term is not usually found in criminal statutes. Rape, sexual assault, and unlawful sexual intercourse are some of the more commonly used terms."
Daca are sub 18 ani, se considera ca nu are discernamant (din punct de vedere legal), asa ca e considerat viol. Chiar daca ea l-a sedus pe el, tot viol se considera. Nu stiu insa daca in Ro legile sunt aceleasi. Dar, cum spunea cineva, are noroc ca nu locuieste in State, altfel acum vorbeai cu amicul tau printre gratii.
Ana
asa-i si-n Ro.
saracu om
![](icon_smile_shock.gif)
da' mie incepe sa-mi sune a "testare psihologica" toata treaba asta
![](icon_smile_dead.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by buli
pai daca nu-i nici un pericol sa faca puscarie (ca poate chiar nu merita), lasa-l frate sa se perpeleasca, poate macar la virsta asta va invata ca in viata cam toate se platesc.
adica el si bucuros si neperpelit??? pai nu prea se poate.
Cred ca asta-i cea mai buna pedeapsa...
http://community.webshots.com/user/tora97
casandra spune:
Draga Bruxinha, nu te supara, dar prietenul tau chiar este pedofil.
Hai, ca as fi inteles, a fost agatat intr-un club de o tipa insistenta, sub aburul alcoolului nu s-a uitat prea atent la ea, nu si-a dat seama cat de frageda e. Hai, sa zicem, a facut sex o dat cu ea si gata. Dar tu spui ca ei au avut o relatie de cateva saptamani, ca s-a dus la ea acasa cand parintii ei nu erau acasa. In cateva saptamani, in care ii frecventezi si locuinta, si te mai si feresti de parintii fetei, e imposibil sa nu realizezi ca esti in compania unui copil, cu aere de vampa, dar, totusi, copil. Omul asta nu este nici inocent, nici victima.
Mi-e imposibil sa mi-l imaginez pe sotul meu intretinand relatii sexuale cu o fata de 14 ani. Daca, totusi, s-ar intampla, n-ar mai fi sotul meu si as face tot posibilul sa imi tin copilul departe de el.
bebitzu spune:
"pedofíl, -ã adj., s.m.f. (Cel) care manifestã înclinaþii de pedofilie. (< fr. pédophile) " - sursa;DEXonline
Diferenta intre greseala facuta de acest om si pedofilie, dupa parerea mea, este uriasa, deci nu avem cum sa-l numim pedofil asa cum ati facut-o multe dintre voi.
Eu cred ca in viata fiecare dintre noi poate gresi,important este sa avem in jurul nostru oameni pe care sa ne putem baza si la care sa cerem ajutorul.Eu o admir foarte mult pe Bruxinha pentru modul realist in care priveste aceasta problema si pentru ca este inca alaturi de acest om .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
Si intr-o buna dimineata, cand se trezesc ei dupa o noapte grea, ce face nebuna? se apuca si-o striga pe fi-sa din camera alaturata "heeeeei, andree, ia vino sa vezi ce p**a sculata are claudiu"Mama! sa-i spuna astfel propriului copil!
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
si tu erai acolo, sa le tii luminarea, ca sa vaza (masoare) mai bine?
sau cum ai aflat asa "detalii" ???
Toulouse, la ville rose
![](rok.gif)
Delia21 spune:
Chatonel,vrei sa stii cum de are bruxi astfel de detalii?Pai cu ce se dau mari masculii cand nu au creer ,bun simt,educatie sau alte realizari ca sa epateze si ei?Deci,vin la pretena furnica si se lauda cu astfel de ispravi,caci un om cu scaun la cap isi gaseste alte lucruri si subiecte de discutat nu sa-i povesteasca uneia ce a facut cu alta si cu amanunte ca sa se dea "cocos",si beata gaina se distreaza si ea ,ce sa faca,in lipsa de alte distractii?Multumescu-ti mama ca m-ai invatat sa fiu selectiva si sa fiu atenta la ce fel de oameni accept in jurul meu.!
casandra spune:
Pedofilie inseamna atractie sexuala catre copii. Iar o fata la 14 ani este, inca, un copil. La 14 ani nu gandesti ca la 33, sau 31. La 14 ani nu ai capacitatea de a diferentia sexul de dragoste sau de a judeca moralitatea altuia. Expresia "sex nefortat" (adult-copil) este o eroare intrucat intotdeauna exista un element de abuz - utilizarea autoritatii de adult, precum si exploatarea nevoii de afectiune a copilului.
lily spune:
<<Repet, n-am postat subiectul asta ca sa aflu parerea voastra despre moralitatea actului in sine. E regretabil ca s-a intamplat, se vede din avion ca e gresit, n-am nevoie sa-mi zica 200 de persoane ca e gresit. Incercati, daca puteti, sa va puneti o secunda in locul tipului astuia, sau daca va place, a sotiei lui. Voiam sa aflu parerea voastra vis-a-vis de o iesire din situatie. In afara de cateva fete care au incercat sa dea un raspuns, nu prea am citit decat "woaaa, odios.. ce nerusinare sa ponegresti.. " adica no offence, total off topic>>
---------------------------------
Poate suna 'senzational' subiectul. E vorba de o copila care urmareste un tip divortat- cu care a fost impreuna un timp de...s-au simtit bine- si care s-a reintors la nevasta. Nimeni nu stie exact ce s-a petrecut intre ei, decit cei 2...Poate el nu i-a promis, dar poate ca ea-fata a inteles sa spere -sa viseze la el ca la un posibil viitor sot...Daca e de condamnat pt asta?? Cel mult de explicat ca nu are cum sa fie el Marea Dragoste, ca va veni timpul ca ea sa cunoasca pe altcineva mai apropiat ca virsta, care sa o merite. Cine sa ii explice bietei fete, lipsita de experienta, debusolata? Cine a gasit senzational subiectul. Si cine gaseste cu cale sa o judece!
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)