Mamici din Canada (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, superbe poze, unde au fost facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Naziua la fete frumoase...a propos de topic, fiti cu bagare de sama cum il intitulati c-asa o sa va ramane numele (intelegeti voi ce vreti sa spun, vis-a-vis de carcotasi si plangeri ).

Despre case, eu zic ca va fi intotdeauna o investitie grozava, spre deosebire de masini (care-s consumabile), fie ca-s townhouse-uri, semi-detached sau detached...dealul e sa o cumperi cand sint preturile scazute, momentan preturile au cam urcat sky high. Spor la ales va urez,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by Donia
Myrrha, cum, o sa te pierdem? Stai aici la Canada, unde e cald si bine (vara, cu AC )

Hihihi, ashea-i. Pai noi sintem veniti cu viza de studiu, o sa aplicam pt rezidenta (ca ne place ) in toamna, si daca ne accepta, nu ma pierdeti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,
Si eu sunt de acord cu ce spune Cristina referitor la case si masini, ca asa e situatia in Ontario, cel putin.Cu titlul eu ce sa zic, lasati-l asa ca e ok, decat sa avem comentarii mai incolo

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor,

multumesc pentru raspunsuri; din pacate trendul crescator al preturilor la imobiliare se mentine si aici in Quebec, de doi ani incoace, de cind am venit noi, si nu sunt semne sa se schimbe ceva; iar banii pe chirie se tot duc, nemaivorbind de diferenta de trai intre bloc si casa.....probabil ca doar pe primavara urmatoare vom reusi sa ne mutam, pina la urma, deocamdata am inceput doar sa studiem piata, preturi, casele, variante...etc;

o zi buna,

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Ira,

frumoase pozele. l-am vazut pe Lionel in citeva, cel mai simpatic prof de francizare ...

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Da, simpatic rau, a fost profu' lui Sibin, nu al meu. Si mie mi-au placut pozele tale, si cele cu Niagara si restul.

Bebitzule, pozele sunt din Cote des Neiges cele mai multe, Outremont, de pe Mont Royal, Ile des soeurs, din parcurile Jean Brillant si Beaubien si din centre ville. Acum ca avem masina o sa iesim si din Mtl mai des, sa vedem Quebecul, sau macar o parte din el. As vrea sa ajung intr-un we la un parc din ala de apa, sa stau toata ziua in piscina si sa beau cu paiul frapucinno cu gheata , sper sa ajungem cat mai curand.

Pe mine ma doare capul deja de atata caldura si am si eu o dilema in aceasta seara toropitoare , fetelor, cu ce va spalati voi aragazul, mi-ar trebui o substanta f puternica ca sa inlature grasimea aia puternica, si la gratar ma refer, se strange o grasime din aia neagra care nu iese cu nimic, in Ro exista un detergent f puternic care dizolva, dar aici inca nu am aflat cu ce e echivalent.

O saptamana racoroasa !

Vara quebecoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

fetelor, cu ce va spalati voi aragazul, mi-ar trebui o substanta f puternica ca sa inlature grasimea aia puternica, si la gratar ma refer, se strange o grasime din aia neagra care nu iese cu nimic, in Ro exista un detergent f puternic care dizolva, dar aici inca nu am aflat cu ce e echivalent

Eu am folosit Easy Off si CLR (amindoua mi s-au parut la fel de bune calitativ; amindoua sunt corozive).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare, iertare ca n-am mai dat pe aici, dar am absentat motivat, am fost in provincia vecina si prietena, Quebec. Mai fetelor, fain Montrealul, trebuie sa mai ajungem si la anul, dar sa avem timp sa-l gustam mai pe indelete. Putin cam diferite marcajele pe autostrazi, dar de acum ne-am obisnuit si cu astea, la anul n-o sa mai am motiv sa ma plang. Amanunt picant: ne-am invartit vreo doua ore pe langa hotel, ca-l vedeam de pe autostrada, dar n-am nimerit nicicum iesirea.
Ira, excelente propunerile pentru titlu! M-am delectat citindu-le, dar acum sunt pe fuga ca de abia ce am ajuns acasa si trebuie sa plec la servici, asa ca nu pot vota.
Laura, uite acus' te trec pe lista, nu stiu cum de mi-a scapat.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pntru aragaz exista un spray special, este f.bun, se gaseste la toate marile magazine cred. Nu stiu numele, trebuie sa am uit acasa. Poti sa dai cu el si sa il lasi citeva ore si pe urma se ia toata grasimea relativ usor, cu o cirpa..
Succes.

quote:
Originally posted by Ira

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Ira,

frumoase pozele. l-am vazut pe Lionel in citeva, cel mai simpatic prof de francizare ...

Da, simpatic rau, a fost profu' lui Sibin, nu al meu. Si mie mi-au placut pozele tale, si cele cu Niagara si restul.

Bebitzule, pozele sunt din Cote des Neiges cele mai multe, Outremont, de pe Mont Royal, Ile des soeurs, din parcurile Jean Brillant si Beaubien si din centre ville. Acum ca avem masina o sa iesim si din Mtl mai des, sa vedem Quebecul, sau macar o parte din el. As vrea sa ajung intr-un we la un parc din ala de apa, sa stau toata ziua in piscina si sa beau cu paiul frapucinno cu gheata , sper sa ajungem cat mai curand.

Pe mine ma doare capul deja de atata caldura si am si eu o dilema in aceasta seara toropitoare , fetelor, cu ce va spalati voi aragazul, mi-ar trebui o substanta f puternica ca sa inlature grasimea aia puternica, si la gratar ma refer, se strange o grasime din aia neagra care nu iese cu nimic, in Ro exista un detergent f puternic care dizolva, dar aici inca nu am aflat cu ce e echivalent.

O saptamana racoroasa !

Vara quebecoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Pntru aragaz exista un spray special, este f.bun, se gaseste la toate marile magazine cred. Nu stiu numele, trebuie sa am uit acasa. Poti sa dai cu el si sa il lasi citeva ore si pe urma se ia toata grasimea relativ usor, cu o cirpa..
Succes.
Oana, mama lui Antonia

Merci, deabia asteapta aragazul meu sa afle numele sprayului,
daca nu-ti e cu suparare ,
eu oricum o sa caut cat se poate de repede !

Numai bine, Irina

Vara quebecoise

Mergi la inceput